Legújabb épületgépészeti és energetikai megoldások az LG-től

forrás: Prím Online, 2014. március 24. 14:54

Az LG fűtő-, szellőző- és légkondicionáló berendezések és energetikai megoldások átfogó kínálatával volt jelen a 2014-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) kiállításon. A Milánóban március 18. és 21. között megrendezett kiállításon a látogatók a legújabb kereskedelmi és lakossági fűtési és klímatechnikai megoldásokkal, valamint a megújuló energiával működő termékekkel ismerkedhettek meg.

Az LG a „Felülmúljuk elvárásait ” (Beyond Your Standard) mottó keretében mutatta be kereskedelmi és lakossági klímavezérlési technológiákkal és megújuló energiával működő termékeit. A gyártó a legújabb megoldásaival, hétköznapi élethelyzetekben és informatív előadások keretében ismertette csúcsmodelljeit és technológiáit a rendezvény közönségével. Az öt részből álló standon bemutatkoztak az LG Multi V megoldásai, a lakossági légkondicionálói, a Therma V megoldása, az Inverter Single és Multi Split termékei, illetve az épületfelügyeleti rendszerei (BMS) is.

 

A vállalat iparágvezető rendszerszintű légkondicionálási megoldása, a Multi V IV is bemutatkozott. A változtatható hűtőközeg-áramú (Variable Refrigerant Flow) technológia négy fő eleme – a kompresszor - HiPOR™, a változtatható hőcserélő felület, a hűtőközeg töltet szabályzás és az olaj visszatérítés  egyaránt megújult. A Multi V IV az LG magasnyomású olaj-visszavezetési (HiPOR™), aktív hűtőközeg töltet-vezérlő és intelligens olaj-visszatérítési technológiájának, illetve a változtatható hőcserélő járat számnak köszönhetően a leadható magasabb teljesítmény és a gazdaságosság csúcsát képviseli.

Az LG Inverter Single és Multi Split termékcsaládjainak változtatható hűtőközeg-áramú (VRF) megoldásait kifejezetten üzleti környezetbe, például irodákba és áruházakba szánták. A két termékcsaládot egyaránt az energiatakarékos üzem, a megbízhatóság és a kiváló szezonális energiahatékonyság jellemzi. Ezen felül az újonnan kifejlesztett Single-A és Multi Split modellek nyomástávadó – nyomásvezérléssel működnek biztosítva a megbízható üzemet és energiatakarékosságot. 

 

A 2014-es lakossági légkondicionáló modellek a külső mellett funkcióikban is az európai vásárlók igényeit tartják szem előtt. Az energiatakarékos inverter technológia, a hatékony egészségmegőrző rendszerek, mint a Plasmaster Ionizer Plus és az aktív energiaszabályozás verhetetlen értéket kölcsönöznek a termékpaletta tagjainak.
 

Kulcsszavak: légkondicionáló LG

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egész Európából érkeztek szakértői javaslatok az európai egészségügyi adattér megvalósításához

Tudatos elkötelezettség, széles körű ismertség és szoros együttműködés szükséges ahhoz, hogy a kontinens országai teljes mértékben kiaknázhassák európai egészségügyi adattérben (EHDS) rejlő lehetőségeket – vélik azok az európai szakértők, akik ajánlásokat fogalmaztak meg a kezdeményezés sikere érdekében. Az EHDS célja a polgárok egészségügyi adatainak uniós szintű rendszerben való kezelése és ezáltal a határokon átnyúló egészégügyi ellátás javítása. Az Európai Bizottság reményei szerint a rendszer a kutatási lehetőségeket is bővíteni fogja, mivel a kutatók és a piaci vállalatok számára lehetőséget nyit nagy mennyiségű egészségügyi adat elemzésére.

2024. május 29. 19:01

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kényelmet és biztonságot nyújtanak a Continental innovációi az új Mercedes-Benz E-osztályban

A Continental fontos alkatrészeket és termékeket szállít az új Mercedes-Benz E-osztályhoz. A cég intelligens eszközalapú hozzáférési megoldásával (röviden CoSmA) a technológiai vállalat olyan rendszert kínál, amely az okostelefonokat vagy az okosórákat autókulcsokká alakítja. A technológia a digitális kornak megfelelő kényelmes felhasználói élményt tesz lehetővé. A Continental most először kínál olyan teljeskörű rendszert, amely átfogó kapcsolatot biztosít a jármű digitális ökoszisztémája, az okoseszközök és a felhő között.

2024. május 29. 14:28

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52