Legújabb épületgépészeti és energetikai megoldások az LG-től

forrás: Prím Online, 2014. március 24. 14:54

Az LG fűtő-, szellőző- és légkondicionáló berendezések és energetikai megoldások átfogó kínálatával volt jelen a 2014-es Mostra Convegno Expocomfort (MCE) kiállításon. A Milánóban március 18. és 21. között megrendezett kiállításon a látogatók a legújabb kereskedelmi és lakossági fűtési és klímatechnikai megoldásokkal, valamint a megújuló energiával működő termékekkel ismerkedhettek meg.

Az LG a „Felülmúljuk elvárásait ” (Beyond Your Standard) mottó keretében mutatta be kereskedelmi és lakossági klímavezérlési technológiákkal és megújuló energiával működő termékeit. A gyártó a legújabb megoldásaival, hétköznapi élethelyzetekben és informatív előadások keretében ismertette csúcsmodelljeit és technológiáit a rendezvény közönségével. Az öt részből álló standon bemutatkoztak az LG Multi V megoldásai, a lakossági légkondicionálói, a Therma V megoldása, az Inverter Single és Multi Split termékei, illetve az épületfelügyeleti rendszerei (BMS) is.

 

A vállalat iparágvezető rendszerszintű légkondicionálási megoldása, a Multi V IV is bemutatkozott. A változtatható hűtőközeg-áramú (Variable Refrigerant Flow) technológia négy fő eleme – a kompresszor - HiPOR™, a változtatható hőcserélő felület, a hűtőközeg töltet szabályzás és az olaj visszatérítés  egyaránt megújult. A Multi V IV az LG magasnyomású olaj-visszavezetési (HiPOR™), aktív hűtőközeg töltet-vezérlő és intelligens olaj-visszatérítési technológiájának, illetve a változtatható hőcserélő járat számnak köszönhetően a leadható magasabb teljesítmény és a gazdaságosság csúcsát képviseli.

Az LG Inverter Single és Multi Split termékcsaládjainak változtatható hűtőközeg-áramú (VRF) megoldásait kifejezetten üzleti környezetbe, például irodákba és áruházakba szánták. A két termékcsaládot egyaránt az energiatakarékos üzem, a megbízhatóság és a kiváló szezonális energiahatékonyság jellemzi. Ezen felül az újonnan kifejlesztett Single-A és Multi Split modellek nyomástávadó – nyomásvezérléssel működnek biztosítva a megbízható üzemet és energiatakarékosságot. 

 

A 2014-es lakossági légkondicionáló modellek a külső mellett funkcióikban is az európai vásárlók igényeit tartják szem előtt. Az energiatakarékos inverter technológia, a hatékony egészségmegőrző rendszerek, mint a Plasmaster Ionizer Plus és az aktív energiaszabályozás verhetetlen értéket kölcsönöznek a termékpaletta tagjainak.
 

Kulcsszavak: légkondicionáló LG

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Együttműködésre lép a CETIN Hungary és a Pécsi Tudományegyetem

A független, integrált távközlési infrastruktúra-szolgáltató CETIN Hungary Zrt. és a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara a jövőben három kiemelt területen működik együtt: a kiberbiztonsági szolgáltatások fejlesztésében, a kutatás-fejlesztési tevékenység színvonalának további emelésében, illetve az építőiparban egyre elterjedtebb és ismertebb építményinformációs modellezéssel (BIM) kapcsolatos kölcsönös tudástranszferben.

2024. április 23. 16:21

Bevállalós ötletekkel versenyeznek a Megoldások a holnapért döntősei

Kiválasztották a legjobb nyolc csapatot a Samsung és az EdisonKids Megoldások a holnapért kihívásán. A jövő oktatása, a fenntarthatóság és a közösségfejlesztés iránt elkötelezett fiatalok megkezdhetik a felkészülést a döntőre. A következő hetekben a csapatok elképzelésük prototípusát alkothatják meg és tesztelhetik működését a mentorok közreműködésével. A diákok a szakértők segítségével készülnek a végső, májusi megmérettetésre, ahol a három legjobb csapat összesen 6 millió forint összértékű Samsung készülékkel bővítheti egyéni és oktatási intézménye eszközparkját.

2024. április 23. 14:44

A boldog gyerekekből lesznek sikeres felnőttek

Több mint 600 támogatott, 105 diploma, 606 nyelvvizsga, 246 informatikai bizonyítvány. Csak néhány eredmény, amit a 19 éve működő Csányi Alapítvány és az általa mentorált fiatalok elértek. Az alapítvány valódi sikere a számok mögött, a személyes történetekben rejlik – hangzott el Zánkán az Alapítvány által szervezett idei Életút Fesztiválon április 20-án. A kiemelkedő informatikai és idegen nyelvi képzések mellett a végzett fiatalok a megszerzett kapcsolati tőkét, a közösség erejét tartják a legfontosabbnak. Nemcsak a Csányi Alapítvány nagykorú már, hanem egyre több mentoráltból vált olyan fiatal felnőtt, akik büszkén támaszkodhatnak az alapítvány segítségével megszerzett tudás mellett egymásra, „Csányisokra” is.

2024. április 23. 11:35

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50