Legfrissebb BKK járatinfók mobilon

forrás: Prím Online, 2014. május 14. 16:02

Okostelefonra költözik a BKK Info. A legfrissebb járatinformációkat mostantól percre készen megkaphatják okostelefonra vagy táblagépre azok, akik letöltik az alkalmazást Android vagy iOS készülékükre.

A legfrissebb járatinformációkról tájékoztat a BKK új, ingyenes BKK Info alkalmazása, mely a hivatalos oldalról letölthető Android vagy iOS operációs rendszerre.

 

Az alkalmazás telepítése után bármikor kéznél lesznek a legfrissebb közlekedési információk: a telefonon automatikusan megjelenő értesítésből azonnal meg lehet tudni, ha a használni kívánt járat forgalmában változás vagy zavar történik, ezért az módosított útvonalon közlekedik vagy például pótlóbusz jár helyette. Az applikáció regisztráció és beállítás után a kiválasztott járatok zavarairól, változásairól értesítést is megjelenít a telefonon. 

 

 

A BKK honlapján az alábbiakat olvashatjuk az alkalmazással kapcsolatban: a fejlesztés a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) tavaly május óta működő népszerű, naprakész közösségi közlekedési információkat nyújtó szolgáltatásának egyik legfontosabb mérföldköve, hiszen segítségével valóban azonnal értesülhetnek ügyfeleink az általuk használt kedvenc járatok esetleges forgalmi változásáról, zavaráról, útvonal-módosulásáról vagy – hévek, metrók és villamosok esetén – autóbuszos pótlásáról. A szolgáltatás eddig mobilkészülékeken csak az internetes böngészőből volt elérhető, azonban az applikáció használatával most már gyorsabban, kényelmesebben értesülhetnek ügyfeleink az aktuális tömegközlekedési hírekről.

 

Jó hír, hogy a BKK Info alkalmazás webes felületén elérhető funkciók a mobilváltozatban is megtalálhatók. A tervek között szerepel az is, hogy a jövőben a közúti információkat is megjelenítik, és az alternatív, terelőutakat is feltüntetik, valamint az útvonaltervezés is szerepel majd.

 

A BBK tájékoztatása szerint Windows platformra is elérhetővé szeretnék tenni az appot: már folynak a munkálatok ezen a téren.

 

Forrás: BKK

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Hazánkban is megkerülhetetlen lesz a mesterséges intelligencia

Magyarországon is versenyhátrányba kerülnek azok a munkavállalók, akik nem képesek alkalmazni a mesterséges intelligenciát (MI), és azon médiavállalatok, amelyek nem integrálják az új technológiákat a munkafolyamataikba – olvasható a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) friss tanulmányában, hozzátéve: a magyarok inkább pozitívan gondolnak az MI-megoldásokra.

2024. május 21. 19:10

Így hasznosíthatod újra régi laptopodat a gyerek számára

Van a családban gyerek és van egy régebbi laptopod is? Ahelyett, hogy leadnád a laptopot egy elektronikai hulladékgyűjtőbe vagy elásnád a szekrény mélyére a kacatok közé, miért nem kelted inkább új életre a közeledő gyereknap alkalmából? Egy régi vagy nemrégiben lecserélt laptop nem feltétlenül használhatatlan, ezért a tovább örökítése kiváló módja az újrahasznosításnak. 

2024. május 21. 17:41

IT Fitneszteszt 2024 - idén is megmérik a régió diákjainak digitális készségeit

Idén Magyarország, Csehország, Szlovákia, Lengyelország és Ukrajna részvételével zajlik a régió nagyszabású, online digitáliskészség-felmérése, az IT Fitneszteszt. Az elsősorban az általános iskola végzős diákjait és a középiskolás korosztályt célzó felmérés nem csupán a kitöltők számára nyújt valós képet a szórakozáson túl a tanulás és más hétköznapi online feladatvégzés terén szerzett gyakorlati ismereteikről, eredményeinek összesítése tanáraik, illetve a szakpolitikusok munkáját is segítheti azáltal, hogy fény derül erősségeikre és a fejlesztendő területekre egyaránt.

2024. május 21. 16:03

A HONOR leleplezte a vadonatúj HONOR 200 Lite-ot

Már Magyarországon is kapható a vadonatúj HONOR 200 Lite. A sokoldalú okostelefon a felhasználók igényeihez igazodik: kiváló portréfotózási képességekkel, bámulatos kijelzővel, remek hardverrel, elegáns kialakítással és stabil felhasználói élménnyel érkezik.

2024. május 21. 14:30

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59