Bővíti a felhőből nyomtatást a Xerox

forrás: Prím Online, 2014. május 15. 13:32

A Xerox továbbfejlesztette felhő-alapú Mobil Print Cloud alkalmazását, amellyel a felhasználók nyomtatási feladataikat bárhonnan, bármikor intézhetik mobil eszközeik segítségével.

A vállalat az eddigi tapasztalatokat felhasználva frissítette szoftveres megoldását és azt többek között a Microsoft Office programokat kezelő, illetve az AirPrint munkafolyamatot támogató új nyomtatási szolgáltatással bővítette. Az iOS, Android és Blackberry operációs rendszereken futó Mobile Print Cloud 2.0-val a munkavállalók mobil eszközeikről (tablet, okostelefon) kinyomtathatják az emailen megkapott dokumentumaikat bármilyen külső helyszínen, illetve berendezésen, amelyet előzetesen meghatároztak. Emiatt nem kell a saját vállalati infrastruktúrához kapcsolódó nyomtatót keresniük, vagy az irodába visszamenniük, ami jelentősen megkönnyíti, illetve hatékonyabbá teszi a munkájuk elvégzését.

A Xerox Mobile Print Cloud 2.0 már Magyarországon is elérhető.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Két évtizede az okosotthonok szolgálatában

Húsz évvel ezelőtt mutatta be az Eaton az xComfort RF vezeték nélküli otthonautomatizálási rendszert, amelynek célja, hogy egyszerűbbé és energiahatékonyabbá tegye a világítás, fűtés és árnyékolás vezérlését. Az elmúlt két évtized során a vállalat továbbfejlesztette és bővítette a teljes termékcsaládot, és bevált partnerévé vált az okosotthonok telepítőinek.

2024. április 13. 12:31

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09