Enteriőrtervező pályázatot indít az LG

forrás: Prím Online, 2014. május 19. 08:15

Az LG Electronics (LG) a Design Plus kiállítás keretében enteriőrtervező pályázatot hirdetett, amelyre a méltán népszerű ívelt LG OLED TV ihlette otthonbelső tervvel lehet nevezni július 15-ig.

Napjainkban a szórakoztatóelektronikai eszközök otthonunk szerves részét képezik. Mivel a tér fókuszában lévő tévékészülék képes hatást gyakorolni a körülötte lévő atmoszférára, fontos hangsúlyt fektetni arra, miként is helyezzük el otthonunk terében. Érdemes a színek, bútorok, tapéták és textíliák világával összhangban lévő szórakoztatóelektronikai cikkeket választani, amelyek mind minőségük, mind formatervezésük végett szebbé teszik a lakást, és harmonikus egységet alkotnak a többi berendezési tárggyal.

A most kihirdetett "Érezd az LG OLED-stílust" pályázat célja, hogy kihívás elé állítsa az enteriőrtervezőket — lakberendezőket, belsőépítészeket, formatervezőket — és a megszokott gyakorlattól eltérve, a tévé inspirálta belső tereket tervezzenek. Most a főszerepet az átlátszó, légies talpra helyezett, mindössze 4,3 mm vékony, ívelt OLED TV készülék játssza, amely végtelen kontraszttal és a legmélyebb fekete színnel ajándékozza meg a nézőket.

„OLED TV-nk mind technológiáját, mind ívelt, kecses, újszerű formavilágát tekintve olyan kiemelkedő darabja lehet egy lakásnak, amelyet érdemes a hozzáillő enteriőrrel kiemelni és érvényesíteni. Kíváncsian várjuk a szakemberek és a lelkes érdeklődők terveit egyaránt arra vonatkozólag, hogy ők miként képzelik el az ívelt OLED TV inspirálta teret. A nyertesek kiválasztásának fő szempontja az, hogy a pályázó a készülék ívelt, karcsú formavilága ihlette stílust milyennek képzeli el, és hogyan képes azt megjeleníteni a belső tér további elemeiben, illetve képes-e harmonikus módon középpontba helyezni a készüléket” — mondta Szili Krisztián, az LG Electronics Magyar Kft. regionális szórakoztatóelektronikai marketing menedzsere, és a pályázat szakértőkből álló zsűrijének egyik tagja.

„A pályázat remek lehetőséget kínál arra, hogy a tervezők bebizonyítsák rátermettségüket a formák, színek és hangulatok egyedi értelmezésére, sokszínű kreativitásuk demonstrálására és egyúttal valódi elismerést szerezzenek munkájuknak” – nyilatkozta a témában Ács Erzsébet, a Lakberendezők Országos Szövetségének elnöke, aki a nívós pályázat zsűrijét is vezeti.

Az LG által meghirdetett "Érezd az LG OLED-stílust" pályázatra 2014. május 22-től július 15-ig lehet jelentkezni, az eredményhirdetésre pedig a neves szakemberekből összeállított zsűri részvételével, július 17-én kerül sor. A nyertes a legújabb LG ívelt OLED TV, egy 55EA970V modell tulajdonosa lesz, a második helyezett díja pedig egy LG G Pad 8.3 táblagép. A közönség is szavazhat az általa legjobbnak ítélt tervre: a közönségdíj egy LG CINEMA Screen formatervezésű Smart 3D televízió, míg a szavazók között egy LG G Pad tablet és 2 db LG Pocket Photo hordozható fotónyomtató talál gazdára.

További információ a www.lg.hu/oledstilus weboldalon érhető el, továbbá itt tölthetők fel a pályaművek is.
 

Kulcsszavak: pályázat OLED TV LG

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új lehetőség nyílik meg a magyar egészségügyi innovátorok előtt

Vezető európai gyógyszeripari vállalatokkal, a Chiesi Grouppal és a SYNLAB Italy-val karöltve indította útjára az InnoStars Connect programot az EIT Health, az Európai Unió intézményeként működő Európai Innovációs és Technológiai Intézet egészségügyre fókuszáló egysége. 

2024. június 11. 18:03

Digitális karakterekkel fejlesztenék az oktatást a Megoldások a holnapért idei győztesei

A négyhónapos sűrű és izgalmas projektidőszak után végül a budapesti Közgazdasági Politechnikum Alternatív Gimnázium kétfős csapata vihette haza a Megoldások a holnapért fődíját. A Samsung az EdisonKids-dzel együttműködve immár negyedik alkalommal biztosított platformot a fiataloknak, hogy kibontakoztathassák a holnapot formáló ötleteiket. Az idei nyerteseket a jövő oktatásának témája ihlette meg: ők a digitális edukáció átformálásában, egy, a diákokhoz kapcsolt, személyes virtuális mentor megalkotásában látnak nagy lehetőséget. 

2024. június 6. 16:04

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

Már tizedik éve lehet pályázni a Városmarketing Díjra

Májusban elindult a városmarketing „gyémántok” szakmai elismerések gyűjtése! A tizedik alkalom egy hosszabb pályázati időszakot ölel fel, mert a díj is csatlakozik a Magyar Marketing Szövetség februári díjátadó gálaestjéhez, így a pályázatok egészen 2024. december 31-ig folyamatosan beadhatóak a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet versenyére. 

2024. május 23. 21:14

Érkezik: mesterséges intelligencia és virtuális valóság az oktatásban

Tanítás és tanulás az MI vagy XR technológiák segítségével, mentális egyensúly a mesterséges intelligencia korában. Idén is meghirdeti pedagógusoknak szóló pályázatát a Yettel digitális oktatási programja, a ProSuli. A pályázat célja, hogy a tanárok a szakterületükhöz szorosan kapcsolódó digitális tananyagokat hozzanak létre, különös tekintettel a matematika, a természettudományok és az idegen nyelvek területére. Az elkészült tananyagok valamennyi hazai pedagógus számára hozzáférhetők lesznek. A 25 legjobb pályázó egész nyárra elegendő mobilinternetben részesül, 10 nyertes pedig 120 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodhat.

2024. május 14. 19:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02