Fotózni is lehet a Canon standján az idei photokina kiállításon

forrás: Prím Online, 2014. augusztus 30. 16:06

A Canon interaktív kiállítási standja a legfrissebb technológiai újításokat, illetve a vállalat legújabb modelljeit és szolgáltatásait mutatja be a németországi Kölnben, szeptember 16. és 21. között megrendezendő photokina 2014 kiállításon, a világ legnagyobb fényképészeti szakvásárán. 

A Canon bemutatója interaktív módon vezeti végig a látogatót az élmények megragadásáig vezető úton. Egy nyitott, szabadon bejárható környezetben szakemberek segítik az érdeklődőket a különböző fotózási helyzetek kipróbálásában. Itt nemcsak megfogni szabad a készülékeket, hanem kifejezetten arra bátorítják a látogatókat, hogy használat közben ismerjék meg a gépek tulajdonságait és funkcióit.

 

A standon több prezentáció is lesz, melyeket a Canon leghíresebb fotós nagykövetei tartanak. Az előadók között a táj- és útifotós David Noton, a fotóriporter és dokumentumfilmes Ulla Lohmann, és az elsősorban akciófotókat készítő Richard Walsh is képviselteti magát. Ők első kézből számolnak be arról, hogyan segítik őket a Canon termékei egyedi látásmódjuk megjelenítésében. Emellett Jörg Kyas Canon-felfedező (Canon Explorer) ad válaszokat a látogatók által összegyűjtött kérdésekre –lehetőséget teremtve a lelkes fényképészek számára új stílusok és techikák megtanulására.

 

Bemutatkozik a Canon egyedi tervezésű platformja, az irista is, amelynek feladata a képek kezelése és megosztása, és amely bizonyítja a Canon határozott törekvését a digitális szolgáltatások továbbfejlesztésére. A látogatók megismerhetik az összes Canon-felszerelést, és elhelyezhetik azokat a saját, „virtuális fotóstáskájukban” a stand körül elhelyezett érintőképernyők segítségével.

 

Canon Irista
 

„A photokina 2014 számunkra arról szól, hogy az izgalmas képalkotási lehetőségek világába kalauzoljuk vásárlóinkat” mondta Alessandro Stanzani, a Canon Europe Consumer Imaging részlegének vezetője. „Olyan, tapasztalatszerzésre alkalmas környezetet hoztunk létre, amely arra ösztönzi a látogatókat, hogy mélyebben elgondolkozzanak a fényképezésről. Az idei photokinán bemutatásra kerülő kiváló termékeinkkel és szolgáltatásainkkal arra bátorítjuk a fotózás világának felfedezőit, hogy bátran hagyatkozzanak a Canon márkára.”

 

A látogatók Canon Live Pass RFID kártyákat kapnak, hogy a kiállításon készült fotóikat elmenthessék. Ezeket a stand kiemelt helyszínein beolvasva saját weboldalt hozhatnak létre, amely a vásár után is elérhető marad számukra. Akik nem tudnak eljönni a kiállításra, a Canon Europe hivatalos YouTube csatornáján követhetik az eseményeket, ahová a napi eseményeket összefoglaló videók kerülnek majd fel. A történéseket ugyancsak nyomon követhetik élőben a Facebookon vagy Twitteren a @CanonPhotokina címke / #CanonPhotokina hashtag megadásával. A Canon stand által nyújtott élmény és más Canon photokina tartalmak virtuális túra formájában is rendelkezésre állnak majd a dedikált photokina webhelyen.

 

A Canon standja a 3.2-es csarnokban van. A látogatáshoz regisztrálni lehet.

 

Képek: photographyblog.com, fotopolis.pl

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Utazási konferencia az Angyalok városában

A dinamizmust tükrözte az idei utazási világkiállítás, az IPW2024, és ezt sugározza a helyszín is: Los Angeles, Kalifornia.
 

2024. május 17. 18:51

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52