Elindult az ASUS "Face the Future" tervezői pályázata

forrás: Prím Online, 2015. január 20. 12:05

Az ASUS bejelentette a „Face the Future” elnevezésű tervezői pályázatot, amelynek keretében a tervezők elkészíthetik a saját eredeti ASUS ZenWatch arculattervüket abban a reményben, hogy azt a világ minden táján viszontláthatják majd az eszközökön – és megnyerhetik saját ASUS ZenWatch órájukat. 

Az ASUS ZenWatch egy finom kidolgozású Android Wear rendszerű óra, amely zökkenőmentesen párosítható egy Android 4.3+ okostelefonnal, így releváns és hasznos információkat tud nyújtani akkor, amikor azokra a leginkább szükség van, emellett személyi wellness-asszisztensként is szolgál. Az ASUS ZenWatch személyre szabási lehetőségei szinte végtelenek: a gazdája sokféle órafelület és szíj között válogatva alkothatja meg saját tökéletes óráját.

 

A tajvani gyártó szeretné, ha új kütyüjére minél több látványos és ízléses felület legyen elérhető, ezért útjára indította a Face the Future tervezői pályázatot, aminek keretében jobbnál jobb arculattervekkel rukkolhatnak elő a jelentkezők, akik közül a legügyesebbek egy-egy ZenWatch boldog tulajdonosaivá válhatnak.

 

 

A Face the Future pályamunkák értékelését az ASUS Design Center, az ASUS díjnyertes, multidiszciplináris tervezői csapata fogja végezni. Az ASUS Design Center zsűrije a következő kategóriákban választja majd ki a legjobbnak tartott terveket: Gold Medal (aranyérmes), Best in Beauty (szépségdíjas), Best in Creativity (legkreatívabb), Best Practical Design (legjobb praktikus terv), Best Student Design Award (legjobb hallgatói terv), Fan Favorite (rajongói kedvenc). A győztesek között összesen hat ASUS ZenWatch eszközt osztanak ki. Minden résztvevő esélyt kap arra, hogy a terve bekerüljön az ASUS ZenWatch normál órafelületei közé, és egy, az eredményét elismerő ASUS oklevelet is kap.

 

A pályázatban való részvételhez a tervezők a Face the Future weboldalról tölthetik le a sablont. 2015. január 10. és február 10. között kell feltölteni a végleges terveket a webhelyre. Február 10-től a tervezők és a nagyközönség is megtekintheti az elkészült pályamunkákat, és Facebookon szavazhat a kedvenc terveire. A szavazók egy külön körben szintén esélyt kapnak a saját ASUS ZenWatch megnyerésére.

 

Pályázatok ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új lehetőség nyílik meg a magyar egészségügyi innovátorok előtt

Vezető európai gyógyszeripari vállalatokkal, a Chiesi Grouppal és a SYNLAB Italy-val karöltve indította útjára az InnoStars Connect programot az EIT Health, az Európai Unió intézményeként működő Európai Innovációs és Technológiai Intézet egészségügyre fókuszáló egysége. 

2024. június 11. 18:03

Digitális karakterekkel fejlesztenék az oktatást a Megoldások a holnapért idei győztesei

A négyhónapos sűrű és izgalmas projektidőszak után végül a budapesti Közgazdasági Politechnikum Alternatív Gimnázium kétfős csapata vihette haza a Megoldások a holnapért fődíját. A Samsung az EdisonKids-dzel együttműködve immár negyedik alkalommal biztosított platformot a fiataloknak, hogy kibontakoztathassák a holnapot formáló ötleteiket. Az idei nyerteseket a jövő oktatásának témája ihlette meg: ők a digitális edukáció átformálásában, egy, a diákokhoz kapcsolt, személyes virtuális mentor megalkotásában látnak nagy lehetőséget. 

2024. június 6. 16:04

Együtt a korszerű oktatásért

Megújult a SIÓ-Eckes iskolásokat támogató pályázata: a 2024-től „Köszi, SIÓ!” néven futó programban a vállalat az iskolák digitális oktatásának támogatását tűzte ki célul, hogy a gyerekek és a pedagógusok még több korszerű eszközhöz juthassanak. A sikeresen pályázó intézmények összesen 150 tablettel lehetnek gazdagabbak, sőt a modernizáció mellett elfogadásra motiváló mesével és óratervvel is segíti a tanárok munkáját a vállalat. A pályázatok online leadására 2024. július 14-éig van lehetőség.

2024. május 29. 09:57

Már tizedik éve lehet pályázni a Városmarketing Díjra

Májusban elindult a városmarketing „gyémántok” szakmai elismerések gyűjtése! A tizedik alkalom egy hosszabb pályázati időszakot ölel fel, mert a díj is csatlakozik a Magyar Marketing Szövetség februári díjátadó gálaestjéhez, így a pályázatok egészen 2024. december 31-ig folyamatosan beadhatóak a Magyar Marketing Szövetség és a Miskolci Egyetem Marketing és Turizmus Intézet versenyére. 

2024. május 23. 21:14

Érkezik: mesterséges intelligencia és virtuális valóság az oktatásban

Tanítás és tanulás az MI vagy XR technológiák segítségével, mentális egyensúly a mesterséges intelligencia korában. Idén is meghirdeti pedagógusoknak szóló pályázatát a Yettel digitális oktatási programja, a ProSuli. A pályázat célja, hogy a tanárok a szakterületükhöz szorosan kapcsolódó digitális tananyagokat hozzanak létre, különös tekintettel a matematika, a természettudományok és az idegen nyelvek területére. Az elkészült tananyagok valamennyi hazai pedagógus számára hozzáférhetők lesznek. A 25 legjobb pályázó egész nyárra elegendő mobilinternetben részesül, 10 nyertes pedig 120 ezer forint értékű ajándékutalvánnyal gazdagodhat.

2024. május 14. 19:26

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30