OC Showdown 2015: globális verseny a világ legjobb extrém és amatőr túlhajtóinak

forrás: Prím Online, 2015. február 4. 08:40

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette az OC Showdown 2015 első fordulóját. Ez egy olyan online verseny, amelyre a világ minden tájáról jelentkeznek a túlhajtással profi vagy amatőr módon foglalkozó sportolók, hogy a hírnév kivívása és a csábító díjak elnyerése érdekében összemérjék a tudásukat.

Az ASUS ROG két bajnokságot szervezett, mindkettő három-három fordulóból áll. A fagypont alatti túlhajtók az Extreme bajnokságban indulnak; itt partnerként közreműködik a HWBOT.org, illetve az Intel, a G.Skill, az Enermax és a der8auer Extreme Cooling Components (8ECC). A többi versenyző a Formula bajnokságban nevez, olyan partnerekkel, mint az Intel, a HyperX és az Enermax.


A versenyzők fordulónként gyűjtik a pontokat, és a kör végén elért eredményeik alapján nyerhetnek díjakat. Az egyes körök nyereményei mellett az egyes bajnokságok összesített győztese nagydíjat kap.

 


Mindkét bajnokságba bárhonnan lehet nevezni, de a fordulók elindulása után a két bajnokság között már nincs átjárás a versenyzők számára. Az Extreme bajnokság résztvevőinek szervezett első forduló ma indul, és 2015. március 2-ig tart. A Formula bajnokság első fordulója március 6-án kezdődik és 2015. április 6-ig tart. A teljes részvételi szabályzat, a bajnokságokon való részvétel feltételei, illetve a soron következő fordulók dátumai a verseny weboldalán, a következő címen találhatók meg: http://oc-esports.io/#!/round/rogocs_extreme_r1.

Az Extreme és a Formula bajnokság díjainak együttes értéke 8500 USD. A bajnokságok résztvevőit arra bátorítják, hogy eredményeiket és megjegyzéseiket a Twitteren és a Facebookon is publikálják az @ASUS_ ROG #OCShowdown hashtag alatt.

 Extreme bajnokság

Az Extreme bajnokságba azokat a versenyzőket várják, akik fagypont alatti hűtést használnak a legextrémebb túlhajtási eredmények eléréséhez. A felhasznált hűtőrendszer tekintetében semmilyen korlátozás nincs; az Extreme indulók szabadon építhetnek bármilyen – például szárazjeges vagy folyékony nitrogénnel működő berendezést.


Az Extreme bajnokságban az ASUS, ASUS ROG vagy ASUS TUF termékválasztékába tartozó Z97 vagy X99 alaplapokkal kell minél nagyobb teljesítményt elérni. A 3D teszten ASUS, ASUS ROG vagy ASUS Strix grafikus kártyákkal vehetnek részt a túlhajtók. Az Extreme versenyszabályzat itt érhető el: http://oc-esports.io/#!/round/rogocs_extreme_r1.

Formula bajnokság

A Formula bajnokságba azokat várják, akik úgy szeretnek túlhajtani, hogy közben a hőmérő higanyszála ne zuhanjon 0ºC alá – vagyis akik csak lég- és vízhűtést használnak. Itt bárki részt vehet egy ASUS, ASUS ROG vagy ASUS TUF Z87 vagy Z97 alaplappal. Ugyanúgy, mint az Extreme bajnokságban, a 3D teszten ASUS, ASUS ROG vagy ASUS Strix grafikus kártyákkal lehet indulni. A Formula bajnokság teljes szabályzata itt található: http://oc-esports.io/#!/round/rogocs_formula_r1.
 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Az ABB tovább bővíti energetikai portfólióját

Az ABB bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Siemens Kínában működő szerelvény részlegének felvásárlásáról. Az akvizíció bővíti az ABB piaci jelenlétét, és kiegészíti regionális ügyfélkínálatát az okosépületek piaci szegmensében. 

2024. május 24. 19:29

Megvette a Netflix a Marsra magyar! első évadát

A Magyar Telekom és a KMH Film koprodukciójában készült Marsra magyar! című sorozat első évada május 15-én került fel a Netflixre, ahol már másnap bekerült a Top10 legnézettebb TV Show közé Magyarországon. A döntés, hogy egy márkával közösen létrehozott magyar sorozat megjelenik hazai és nemzetközi streaming platformokon is, rendkívüli siker a hazai médiaiparban. 

2024. május 24. 17:44

A Xiaomi a “Red Bull Can You Make it?” kalandverseny nemzetközi partnere

A Xiaomi bejelentette, hogy a vállalat lesz az idei “Red Bull Can You Make It?” verseny globális partnere. A “Red Bull Can You Make It?” a világ különböző pontjairól érkező, kalandvágyó csapatoknak szervezett, izgalmas, Európát átszelő kalandverseny, mely május 28-án Berlinben ér véget. 

2024. május 24. 16:05

A Lufthansa Systems Hungária második alkalommal nyerte el a „Megbízható Munkaadó” díjat

A Lufthansa Systems Hungária sorozatban második alkalommal nyerte el a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) által, pályázat útján odaítélt „Megbízható Munkaadó” díjat. A kitüntető címmel azokat a cégeket ismerik el, amelyek kiemelkedő vállalati kultúrájuknak köszönhetően példamutató módon gondoskodnak kollégáik munka- és életkörülményeiről. A „Megbízható Munkaadó” díjat a szakmai zsűri az idei évtől 3 évre ítéli oda a sikeres pályázók részére.

2024. május 24. 14:37

Profi tippek a tudományos anyagok hatékony olvasásához BOOX tabletekkel

A tudósoknak, kutatóknak és diákoknak a kutatási cikkek olvasása olyan, mintha egy tudástornyot építenének. Minden tégla egy-egy információt képvisel, amit alaposan megvizsgáltak, hogy biztosítsák a zökkenőmentes integrációt a teljes szerkezetbe. Tekintettel az információsűrűségre, a tudományos művek olvasása mindig tanulságos, ugyanakkor megterhelő. A produktivitás javításához megfelelő módszerekre és eszközökre van szükségünk.

2024. május 24. 13:04

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17