OC Showdown 2015: globális verseny a világ legjobb extrém és amatőr túlhajtóinak

forrás: Prím Online, 2015. február 4. 08:40

Az ASUS Republic of Gamers (ROG) bejelentette az OC Showdown 2015 első fordulóját. Ez egy olyan online verseny, amelyre a világ minden tájáról jelentkeznek a túlhajtással profi vagy amatőr módon foglalkozó sportolók, hogy a hírnév kivívása és a csábító díjak elnyerése érdekében összemérjék a tudásukat.

Az ASUS ROG két bajnokságot szervezett, mindkettő három-három fordulóból áll. A fagypont alatti túlhajtók az Extreme bajnokságban indulnak; itt partnerként közreműködik a HWBOT.org, illetve az Intel, a G.Skill, az Enermax és a der8auer Extreme Cooling Components (8ECC). A többi versenyző a Formula bajnokságban nevez, olyan partnerekkel, mint az Intel, a HyperX és az Enermax.


A versenyzők fordulónként gyűjtik a pontokat, és a kör végén elért eredményeik alapján nyerhetnek díjakat. Az egyes körök nyereményei mellett az egyes bajnokságok összesített győztese nagydíjat kap.

 


Mindkét bajnokságba bárhonnan lehet nevezni, de a fordulók elindulása után a két bajnokság között már nincs átjárás a versenyzők számára. Az Extreme bajnokság résztvevőinek szervezett első forduló ma indul, és 2015. március 2-ig tart. A Formula bajnokság első fordulója március 6-án kezdődik és 2015. április 6-ig tart. A teljes részvételi szabályzat, a bajnokságokon való részvétel feltételei, illetve a soron következő fordulók dátumai a verseny weboldalán, a következő címen találhatók meg: http://oc-esports.io/#!/round/rogocs_extreme_r1.

Az Extreme és a Formula bajnokság díjainak együttes értéke 8500 USD. A bajnokságok résztvevőit arra bátorítják, hogy eredményeiket és megjegyzéseiket a Twitteren és a Facebookon is publikálják az @ASUS_ ROG #OCShowdown hashtag alatt.

 Extreme bajnokság

Az Extreme bajnokságba azokat a versenyzőket várják, akik fagypont alatti hűtést használnak a legextrémebb túlhajtási eredmények eléréséhez. A felhasznált hűtőrendszer tekintetében semmilyen korlátozás nincs; az Extreme indulók szabadon építhetnek bármilyen – például szárazjeges vagy folyékony nitrogénnel működő berendezést.


Az Extreme bajnokságban az ASUS, ASUS ROG vagy ASUS TUF termékválasztékába tartozó Z97 vagy X99 alaplapokkal kell minél nagyobb teljesítményt elérni. A 3D teszten ASUS, ASUS ROG vagy ASUS Strix grafikus kártyákkal vehetnek részt a túlhajtók. Az Extreme versenyszabályzat itt érhető el: http://oc-esports.io/#!/round/rogocs_extreme_r1.

Formula bajnokság

A Formula bajnokságba azokat várják, akik úgy szeretnek túlhajtani, hogy közben a hőmérő higanyszála ne zuhanjon 0ºC alá – vagyis akik csak lég- és vízhűtést használnak. Itt bárki részt vehet egy ASUS, ASUS ROG vagy ASUS TUF Z87 vagy Z97 alaplappal. Ugyanúgy, mint az Extreme bajnokságban, a 3D teszten ASUS, ASUS ROG vagy ASUS Strix grafikus kártyákkal lehet indulni. A Formula bajnokság teljes szabályzata itt található: http://oc-esports.io/#!/round/rogocs_formula_r1.
 

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Jövőbe mutató adatvizualizációs megoldások az SAP és az IFUA Horváth versenyén

Kihirdették az SAP Hungary és az IFUA Horváth adatvizualizációs versenyének nyerteseit. Ötven csapat mérte össze tudását az egyetemi és vállalati szférából. A versenyzőknek az SAP új döntéstámogató eszköze, az SAP Analytics Cloud (SAC) segítségével kellett a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) által biztosított adatokból látványos és lényeges összefüggéseket bemutató adatelemzéseket készíteniük és prezentálniuk. 

2024. április 17. 19:55

Facility managementben erősít az ICON

Három kiemelkedő épülettel, két irodaházzal és egy logisztikai ingatlannal bővült az ICON Real Estate Management ingatlanüzemeltetési portfoliója. A BEM Irodaház, a D2 Szabadkikötő, és az ELTE egyik megújult ingatlanja nem csupán az építészeti megoldásaik tekintetében példaértékűek, de a fenntarthatóság és az energiahatékonyság terén is úttörő megoldásokat alkalmaznak.

2024. április 17. 18:09

Új korszak az elektromobilitásban

A Maserati „Folgore Day” névre keresztelt nagyszabású eseményén mutatta be első 100%-ban elektromos kabrióját, a GranCabrio Folgore-t, melyet az úgynevezett „IT TURNS YOU ON” kampánnyal népszerűsítenek, az olasz művész, Damiano David szerepelésével. A modenai székhelyű márka fennállásának 110. évfordulóján a szigonyos márka ismertette ambiciózus céljait az elektromos átállás terén, valamint lerántotta a leplet TRIDENTE elektromos motorcsónakjáról is. 

2024. április 17. 16:28

Mesterséges intelligenciával készítik össze az Unilever B2C webshopjának rendeléseit

Közel 800 cikkszámot kezel, illetve mesterséges intelligenciával ellátott eszközökkel végzi a komissiózási feladatokat a Waberer’s Csoport leányvállalata, a WSZL az Unilever Magyarország Unishop elnevezésű B2C webshopjában. Az új megbízásnak köszönhetően a Waberer’s eddigi tevékenysége bővült és egy 14.500 négyzetméteres raktári terület kezelése mellett immár az Unishop raktárlogisztikai és fullfilment kiszolgálását is végzi. 

2024. április 17. 14:50

Nagy rekesznyílású és nagy látószögű zoomos Sony objektív

A Sony örömmel jelenti be a full-frame α (Alpha) E-bajonettes objektívek legújabb tagját. Az FE 16-25mm F2.8 G egy nagy rekesznyílású, nagylátószögű zoomobjektív, amely a 16 mm és 25 mm közötti teljes zoomtartományban F2.8 maximális rekesznyílást tart fenn, és kompakt, könnyű kialakításának köszönhetően a kiváló képminőséget nagyszerű hordozhatósággal kombinálja.

2024. április 17. 13:09

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09