Debrecenben nyílt meg Magyarország első vidéki Samsung Experience Store-ja

forrás: Prím Online, 2015. március 7. 09:30

A Samsung március elején Debrecenbenmegnyitotta első vidéki Experience Store üzletét. Az üzletben az értékesítés mellett teljes körű szerviz is várja a fogyasztókat. A Samsung mobil és képalkotási készülékeinek teljes termékportfóliója, valamint a készülékekhez tartozó kiegészítők széles választéka is elérhető. 

A Fórum Debrecen Bevásárlóközpont -1. emeletén lévő, 190 nm-es Samsung Experience Store nemcsak egy egyszerű értékesítési pont, ahol a készülékek és kiegészítők forgalmazása történik, hanem egy olyan 40 nm-es szervizközpontot is magába foglaló üzlet, ahol a Samsung megfelelően képzett szervizes kollégái a helyszínen megjavítanak minden olyan készülék meghibásodást, amelyhez biztosított a szükséges technikai háttér. Az üzletben az értékesítésen és szervizszolgáltatásokon túl olyan plusz megoldások is elérhetőek, mint a kiterjesztett garancia vásárlás, és a kisgyermekkel érkező szülők számára is gondoskodtak a szórakoztatásról, hiszen a táblagépekkel felszerelt gyermek sarokban a várakozási idő alatt is kellemesen telik az idő. A gyerek sarok mellett további újdonság a 12 nm-es #coffee kávézó is, amely Magyarországon egyedülálló kezdeményezés.

 

. 

Az új, debreceni Samsung Experience Store-ban a Samsung teljes okostelefon, táblagép és fényképezőgép portfóliójával és egyedülálló nyitási akcióval várja az érdeklődőket. Minden vásárló, aki Galaxy A3 vagy Galaxy Tab S 8.4 készüléket vásárol egy 20.000 Ft értékű utalvánnyal lehet gazdagabb, míg Galaxy A5 vagy Galaxy Tab S 10.5 készülékek vásárlása esetén a felhasználók egy 30.000 Ft értékű utalványt kaphatnak ajándékba. A promóció időtartama 2015. március 2-8. között tart, az utalványok pedig 2015. március 31-ig válthatók be.

 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új gyártóbázist nyit az Eaton Finnországban

A szünetmentes tápegységek (UPS) piacán tapasztalható erős növekedésre reagálva az Eaton egy új, korszerű üzemmel növeli gyártókapacitását Helsinkiben. Az UPS-rendszerek iránt különösen az adatközpontok ágazatában nagy a kereslet, ahol az AI-alapú alkalmazások és a digitális adatkezelés nagy feldolgozási igényei miatt létfontosságú a folyamatos áramellátás és valószínűsíthető a bővítés szükségessége. Ezeket a rendszereket széles körben használják az áramkimaradások és a feszültségingadozások ellen, mind a kereskedelmi és ipari épületekben, mind pedig az egészségügyi ágazatban egyaránt.

2024. május 29. 17:33

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52