Új Dell Vostro laptopok kisvállalkozóknak

forrás: Prím Online, 2015. április 28. 11:34

Az üzleti felhasználásra szánt Dell Vostro termékcsalád újgenerációs modellekkel bővül. Az új, Vostro 15 3000 sorozatú laptopok igazodnak a kisvállalkozások, az otthoni irodák és a sokat utazó üzletemberek igényeihez.

A nagy teljesítményt nyújtó és a könnyen használható vállalati funkciókkal büszkélkedő új 15 hüvelykes Vostro laptop megfelelő választás az üzletemberek és szakemberek számára. Az 5. generációs, akár Intel Core i5 sorozatú processzorok segítségével a felhasználók könnyedén kezelhetnek táblázatokat és bemutatókat, akár egy éttermet vezetnek, akár otthonról dolgoznak szabadúszóként.

 A Vostro 15 akár 8 óra 42 percen keresztül is képes hálózati áramforrás nélkül működni. A nagyobb grafikai igényű alkalmazásokat használók a különálló NVIDIA grafikus processzorral felszerelt modellt is választhatják, amely akár 2 GB-os memóriát és 4 GB-os nagy sebességű RAM memóriát biztosít.

Az új Vostro 3000 sorozatba tartozó laptopok vékonyabbak az előző generációnál; vastagságuk nem éri el az egy hüvelyket, így könnyedén hordozhatók. A modell a régióban Solid Black színben kapható, fedele bordázott, amely csökkenti a karcolódás mértékét a mindennapi használat és az utazás során.

Az üzleti funkciók széles kínálata – például az optikai meghajtó, a VGA-kimenet, a tükröződésmentes Full HD kijelző, a Gigabit Ethernet, a 10 gombos számbillentyűzet és az akár 1 TB-os HDD-adattár – megkönnyíti a munkavégzést és a kapcsolódást.

 Az új Vostro laptop a Dell vállalati megoldásait gyarapítja. Mivel azonban nincs két egyforma vállalkozás, így a nemrégiben továbbfejlesztett Latitude portfólió olyan prémium mobil megoldásokat kínál a vállalati ügyfeleknek, amelyek képesek megfelelni a speciális igényeknek is. Az állandóan utazó üzletemberek számára létfontosságú csatlakozási és felügyeleti szolgáltatások mellett a biztonság is kiemelt terület. A Dell kategóriavezető Data Protection Solutions adatvédelmi szolgáltatásai lehetővé teszik, hogy az ügyfél a vállalkozás fejlesztésének szentelje minden idejét, mert biztos lehet benne, hogy a piacon elérhető egyik legbiztonságosabb és legjobban kezelhető megoldást használja. A Dell ProSupport Plus ajánlatainak legújabb tagja, a ProSupport Plus for PCs and Tablets az egyetlen teljes körű támogatást nyújtó szolgáltatás, amely biztosítja az elsődleges hozzáférést a szakértői segítséghez, a váratlan károk elleni védelmet, valamint a proaktív és megelőző felügyeletet a problémák automatikus elkerülése és orvoslása érdekében. Ha ezt a ProSupport Plus for Enterprise ajánlattal kombinálják, a kisvállalkozások teljes informatikai környezetének felügyeletében megbízható és hasznos partnernek bizonyulhat a Dell.

Árak és elérhetőség 


A Vostro 15 3000 alapmodellje itthon nyáron lesz elérhető, már 139 990 Ft-tól.

Kulcsszavak: Dell notebook laptop

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52