Szingapúrban alapított leányvállalatot a Cellum

forrás: Prím Online, 2015. május 27. 13:49

Szingapúri székhellyel új regionális központot alapított a Cellum. A Cellum Asia Pacific veszi át az irányítást a magyar fejlesztőcég kelet-ázsiai működése felett, valamint ez a cég koordinálja a további regionális terjeszkedését is.

Cellum Asia Pacific néven új Cellum-leány alakult a társaság kelet-ázsiai működésének összehangolására. A Cellum APAC felel a mobilfizetési megoldásokkal foglalkozó cég tevékenységéért a térségben, első lépésként a meglévő thaiföldi operáció, valamint tokiói és jakartai képviseleti irodák vezetése kerül hozzá. Az új cég felügyeli a Cellum régióban nyújtott biztonságos mobilfizetési és e-commerce szolgáltatásait, ellátja az ügyfelek támogatását, de a termékek helyi igényeknek megfelelő testreszabása és a regionális üzletfejlesztés is ide tartozik majd. A kínai piac nem tartozik a Cellum APAC alá, erre a célra egy helyi partnerrel együttműködve külön céget hoznak létre, amit júliusban, a sanghaji Mobile World Congressen jelentenek majd be.

„Az ázsiai piacokban óriási lehetőségek rejlenek a biztonságos mobilkereskedelmi- és fizetési megoldások területén. A Cellum már korábban megvetette a lábát a térségben, számottevő sikereket ért el nemcsak Thaiföldön, hanem Japán és Indonézia fontos gazdasági szereplői is szolgáltató partnerüknek választották. A banki, távközlési és kereskedői piac fontos játékosai ma a Cellumot a kelet-ázsiai mobifizetési piac egyik legígéretesebb cégének tartják” – mondta Roxanne Davies, a Cellum APAC igazgatója.

„A Cellum APAC megalapítása mérföldkő a vállalat életében, hiszen a helyi irányítás jelentősen támogatja befektetési terveinket, és felgyorsítja fejlesztéseinket. 2020-ra a régió legalább öt országában szeretnénk a három legjelentősebb szolgáltató között lenni” – tette hozzá Kóka János, a Cellum Global Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A Cellum széleskörű nemzetközi tapasztalattal rendelkezik a mobilfizetés területén, az általa üzemeltetett rendszer 14 éve tranzakciók millióit kezeli biztonságosan. Ázsiában a vállalat nevéhez kötődik Thaiföld első többfunkciós, kártyás fizetésre alkalmas mobilpénztárcája, amelyet a jövőben több termékbevezetés és a biztonságos mobiltranzakciókat támogató infrastruktúra további fejlesztése követ a régióban.
 

Kulcsszavak: +céginfo Cellum

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább erősíti piacvezető szerepét és stabilitását a Daniella Villamosság

Az Elektro UNO villamossági anyagkereskedelmi üzletágának felvásárlásával tovább erősíti piacvezető szerepét a Daniella Villamosság a pécsi régióban.

2024. július 15. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01