Mi a párhuzam Slash és a SLES között?

forrás: Prím Online, 2015. július 1. 09:36

A SUSE Linux Enteprise Server (SLES) teljes körű támogatást kínál a Docker konténeralapú virtualizációs technológiához, ami gyorsabb telepítést és rugalmasabb működést tesz lehetővé a hypervisor-alapú virtualizációhoz viszonyítva. A bejelentés kapcsán érdekes párhuzamot fedeztek fel a SUSE újítása és a VOLT fesztivál holnap esti fellépője között, amelyet képpel is illusztráltak.

A SUSE tovább bővítette konténeres eszköztárát, amely révén még hatékonyabb segítséget nyújt ügyfelei számára a Docker technológia használatához. Ennek köszönhetően a SUSE Linux Enterprise Server teljes mértékben támogatja a megoldást az üzleti környezetekben, valamint lehetőséget biztosít a vállalatok számára, hogy saját infrastruktúrájukon belül, ellenőrzött és biztonságos körülmények között futtassák a Docker segítségével virtualizált szoftvereket.

 

A Docker a legnépszerűbb konténeralapú virtualizációs technológia, amely segítségével bármilyen alkalmazás összecsomagolható, szállítható és futtatható szoftverkonténerként. A megoldás ezáltal a „hagyományos", hypervisor-alapú virtualizációnál gyorsabb telepítést és rugalmasabb működést tesz lehetővé, és közel ugyanolyan teljesítményt biztosít, mint a nem virtualizált alkalmazások esetében.

 

A SUSE Linux Enterprise Server támogatja a legnépszerűbb virtualizációs technológiákat, beleértve a VMware ESX, Microsoft Hyper-V, XEN és KVM rendszereket. Mostantól pedig a Dockerhez is teljes körű támogatást biztosít, ezáltal vállalati felhasználásra kész megoldást kínál, hatékonyabbá teszi a működést, és egyszerűen használható eszközökkel egészíti ki a Docker funkcionalitását.

 

A bejelentés kapcsán pedig egy párhuzamot fedeztek fel a SUSE újítása és a VOLT fesztivál holnap esti fellépője között, amelyet képpel is illusztráltak.
 

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A MITTE az ügynökségi partnere a világ első tokenizált naperőmű projektjének

A MITTE felel a globális zöld energia vállalat, a Sunmoney Solar Group almárkájának branding és social feladataiért, illetve a Sunmoney 360 app design feladataiért.

2024. április 19. 16:59

Új szintet léphet az MI-forradalom az adatközpontokban

Együttműködési megállapodást kötött a Schneider Electric és az NVIDIA, a két cég összefogásának köszönhetően megnyílik az út a mesterséges intelligencia (MI) alkalmazásokat még jobban támogató, ugyanakkor energiahatékonyan működő adatközpontok kialakítása előtt. A megállapodás részeként a Schneider Electric leányvállalata, az AVEVA digitális iker platformját összekapcsolják az NVIDIA Omniverse megoldásával, egységes környezetet biztosítva a virtuális szimulációhoz és az együttműködéshez.

2024. április 19. 13:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09