Új személyek a Microsoft vezetőségének élén

forrás: Prím Online, 2015. július 20. 13:22

Július 1-jétől Szentkuti Gabriella tölti be a Microsoft Magyarország ügyvezetői pozícióját. A 2016-os pénzügyi év kezdetéhez igazodva, a vállalat transzformációs stratégiájának részeként, megújul a vállalat felsővezetése is.

Több vezető pozícióban is változás történt július 1-jén a Microsoft Magyarországnál, augusztus 31-től pedig újabb vezető-kinevezésekre kerül sor.

 

A nagyvállalati üzletágat irányító Ferencz Gyula több mint másfél évtized után új területen folytatja karrierjét, utódja a kormányzati üzletág vezetőjeként sokat bizonyított Sagyibó Viktor lesz. Sagyibó Viktor korábbi pozícióját 2015. augusztus 31-től Ormosi Viktor veszi át. Szintén augusztus 31-től tölti be a pénzügyi igazgatói pozíciót Antal Katalin, Kiszely László pedig a Microsoft platform és fejlesztési evangelista (DX) csapatának irányítását vette át július 1-én. 

 

A Microsoft Magyarország nemrégiben kinevezett új ügyvezető igazgatója, Szentkuti Gabriella a vezetőcserék kapcsán elmondta: „A Microsoft magyarországi vezetősége több pozíciót érintően is megújul. Az új vezetők a márka megújulását támogatják, amely során a Microsoft olyan új képességekkel vértezi fel a világot, amelyek révén mindannyian többre lehetünk képesek.”

 

A Microsoft Magyarország dinamikusan fejlődött az elmúlt években, és ennek elismeréseként a vállalat két egymást követő évben, 2013-ban és 2014-ben is kiérdemelte a vállalatcsoport legjobb leányvállalatának járó címet.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50