Dell SonicWALL TZ: nagyobb biztonságú és teljesítményű Dell tűzfalak

forrás: Prím Online, 2015. augusztus 25. 11:11

A Dell bejelentette a Dell SonicWALL TZ vezeték nélküli tűzfal termékcsaládját. A vállalat vezeték nélküli hálózatbiztonsági megoldásai a nagy teljesítményű 802.11ac vezeték nélküli technológiát ötvözik az új generációs vezeték nélküli TZ sorozatba tartozó tűzfalakkal.

Az új TZ sorozatba tartozó tűzfalak a hálózatba érkező és onnan kimenő forgalom vizsgálatával és a hálózati fenyegetések eltávolításával biztosítják a vezeték nélküli hálózatok védelmét. A mélyreható csomagvizsgálat (DPI) segítségével az új megoldások gondoskodnak a kiemelkedő teljesítményről, miközben megóvják a hálózatot a vezeték nélküli behatolási kísérletektől.

 Az új Dell SonicWALL TZ vezeték nélküli sorozat előnyei:

·    Kivételes biztonság, amely rendkívül hatékony kártevőellenes és a behatolásokat megelőző, már bizonyított architektúrájával megvédi a hálózatot a legújabb típusú kifinomult fenyegetésektől. A mélyreható csomagvizsgálat (DPI) minden típusú forgalom, így az SSL-titkosítású kapcsolatok esetén is magasabb szintű védelmet biztosít.

·    Mélyreható csomagvizsgálat, amely behatolás-megelőző, SSL-visszafejtési és -vizsgálati, alkalmazásvezérlési és tartalomszűrési technológiák egész sorát használja fel a forgalom megtisztítására. Olyan megoldásokat, amelyek széles körű védelmet biztosítanak a nem engedélyezett behatolások, rosszindulatú webhelyek és rejtett kártevők ellen. A Dell SonicWALL TZ600 67 százalékkal gyorsabb DPI-teljesítményt biztosít a Fortinet FG-100D tűzfalnál1.

·    Rugalmasság és méretezhetőség, hogy bárhol biztosítható legyen a biztonságos és nagy sebességű 802.11ac vezeték nélküli kapcsolat. Az integrált vezeték nélküli kapcsolatot használhatják azok, akik a tűzfal közelében dolgoznak. Emellett nagyobb telepítéseknél több külső Dell SonicPoint vezeték nélküli hozzáférési pont is kiépíthető a vezeték nélküli LAN-hoz kapcsolódó felhasználók és eszközök számának igény szerinti növeléséhez.

·    Fájlok vizsgálata vonalsebességen a fájlméret korlátozása nélkül.
A Dell vezeték nélküli megoldásai a legújabb technológiák és az új 802.11ac szabvány alkalmazásával biztosítják a konkurens 802.11n technológiára jellemző sebesség mintegy háromszorosát. Ez lehetővé teszi, hogy a vezeték nélküli kapcsolat láthatatlanná váljon a felhasználók számára, mivel nem kell többé fájlok letöltésére várakozniuk. 

·    Kiemelkedően alacsony teljes birtoklási költség és felhasználóbarát grafikus felhasználói felülettel együtt a telepítés és a felügyelet leegyszerűsítésével csökkenti a kiadások mértékét.

 Elérhetőség


·    A Dell SonicWALL TZ300 Wireless-AC, TZ400 Wireless-AC és TZ500 Wireless-AC már elérhető, a SOHO Wireless-N bevezetésére pedig augusztusban kerül sor.
·    A Dell SonicPoints vezeték nélküli hozzáférési pontok már elérhetők.
 

Kulcsszavak: security tűzfal Dell

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52