Már Tizen platformra is elérhető az ITT/OTT TV

forrás: Prím Online, 2015. október 2. 16:15

Mostantól a koreai óriás Tizen operációs rendszerű okostévéin is elérhető a hazai fejlesztésű, mobileszközön és asztali számítógépen is használható ITT/OTT TV alkalmazás.

Alkalmazásával a felhasználók az interneten keresztül válogathatnak kedvenc televíziós tartalmaikból. Szeptember 28-29-én a SYMA csarnokban megrendezett Média Platform nemzetközi kiállításon mutatta be a fejlesztőcsapat Tizen platformra kifejlesztett és már a felhasználók számára is elérhető ITT/OTT TV alkalmazást.

Az applikáció segítségével a legújabb a Samsung Smart tévék tulajdonosai is igénybe tudják venni az ITT/OTT TV Over The Top rendszerű streaming szolgáltatását. A 2014-ben indult szolgáltatás által közvetített tartalmak megtekintéséhez a hagyományos műsorsugárzáshoz használt vevőberendezések helyett csupán széles sávú internet-hozzáférésre van szükség.

 A hagyományos tévécsatornák adásai így online érkeznek meg az okoseszközökre – okostelefonra, tabletra, PC-re, illetve SmartTV-re –, és akár HD minőségben is élvezhetők.

2015-től a Samsung valamennyi új okostévéje a Tizen platformot használja, amely jobb csatlakoztathatóságot és párhuzamos feladatellátást biztosít. A nyílt forráskódú operációs rendszer rugalmasságának köszönhetően a fejlesztők is könnyebben készíthetnek hozzá egyedi alkalmazásokat, amiből a folyamatosan bővülő tartalmak révén a felhasználók profitálnak.

hirado.hu

 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59