A Ricoh négy termékdíjat kapott a Buyers Laboratory LLC-től

forrás: Prím Online, 2016. február 1. 15:25

A Ricoh Europe bejelentette, hogy a BLI terméknagydíjjal jutalmazta az SP C440DN, SP 4520DN (A4) és az SP 6430DN (A3) nyomtatókat, illetve az MP C306ZSP (A4) multifunkciós készüléket.

A BLI nagy tapasztalattal rendelkező technikusai és szerkesztői vetették össze ezeket a modelleket a versenytársak eszközeivel, rámutatva a Ricoh nyomatóinak kiemelkedő teljesítményére a laboratóriumi tesztelések folyamán. 

 

„A BLI évente kétszer különleges elismerésben részesíti azokat a termékeket, melyek kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a BLI egyedi laboratóriumi értékelései során” – mondta David Sweetnam, a BLI EMEA/Asia Research and Lab Services igazgatója. „Ez a négy Winter 2016 díj jól reprezentálja a Ricoh befektetéseinek és a termékfejlesztésre fordított folyamatos innovációs tevékenységének eredményeit. E díjak is hangsúlyozzák a Ricoh portfoliójának erősségét a megbízhatóság, a kiemelkedő produktivitás, a kiváló minőségű nyomatok, a biztonsági jellemzők és a szkennelési funkcionalitás terén.”

 

Olivier Vriesendorp, a Ricoh Europe termékmarketingért felelős alelnöke hozzátette: „Úgy gondoljuk, e díjak egyúttal elismerést is jelentenek a piacon vezető technológiák és szolgáltatások szállítása terén elért eredményeinkért. E technológiák és szolgáltatások lehetővé teszik az iparágak keresztmetszetében működő vállalatok számára, hogy hatékonyabban jussanak hozzá és használják az információkat – most és jövőben egyaránt.”

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Limitált szériás karórával rukkolt elő a Casio

Újra elérhető az egyik legnépszerűbb csúcsmodell, a limitált szériás MRG-B2000B-1A4, a strapabíró és elnyűhetetlen CASIO G-SHOCK karórák egyik legelegánsabb képviselője. „Ez az MR-G típus nemcsak látványában, hanem tudásában is kiemelkedik a mezőnyből” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere.

2024. június 20. 20:36

Sandberg mobilkiegészítők a nyaraláshoz

Manapság egyre több okoskészüléket használunk, melyek töltéséhez külön adapterekre és kábelekre van szükségünk. Ez leginkább utazás során jelenthet problémát, hiszen a töltőadapterek meglepően sok helyet tudnak elfoglalni egy táskában, nem beszélve a laptoptöltők méretéről. A Sandberg ezekre a nehézségekre igyekszik két megoldást is kínálni nagy teljesítményű, kompakt töltőadapterével és 3 az 1-ben vezeték nélküli hordozható töltőjével.

2024. június 17. 18:54

A Samsung új okosórája mélyreható betekintést kínál egészségügyi állapotunkról

A Samsung bejelentette okosóra termékcsaládja új tagjának bevezetését.  A júniustól Magyarországon is kapható Galaxy Watch FE készülékkel még több felhasználó férhet hozzá a vállalat fejlett és átfogó, jóllétet szolgáló élményéhez. A Galaxy Watch FE a Galaxy Watch úttörő hardverteljesítményét és fejlett egészség- és fitneszmegőrző funkcióit stílusos és tartós kialakítással ötvözi. Az új okosóra ideális lehet mindazoknak, akik széleskörű ismeretekkel javítanának általános egészségi állapotukon és jóllétükön.

 

2024. június 16. 13:55

A Thermaltake új versenyszimulátor-pilótafülkét és monitorállványt mutat be

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 13. 13:45

Az LG fejlett autós platformjával érkezik a Kia legújabb elektromos járműve

A Kia Corporation (Kia) legújabb, teljesen elektromos SUV-jába is beépítik az LG Electronics (LG) webOS által támogatott, csúcstechnológiát képviselő autós tartalomplatformját (Automotive Content Platform, ACP). Ezzel a nemrégiben bemutatott Kia EV3 az első olyan elektromos jármű, ami megkapta az LG ACP-jét. Az LG autós szórakoztató platformja először tavaly, a Hyundai Motor Group (Hyundai) Genesis GV80 és GV80 Coupe modelljeiben debütált.

2024. június 8. 12:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kvantumtechnológia alapjaiban változtatja meg jövőnket

2024. június 20. 16:28

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02