A Ricoh négy termékdíjat kapott a Buyers Laboratory LLC-től

forrás: Prím Online, 2016. február 1. 15:25

A Ricoh Europe bejelentette, hogy a BLI terméknagydíjjal jutalmazta az SP C440DN, SP 4520DN (A4) és az SP 6430DN (A3) nyomtatókat, illetve az MP C306ZSP (A4) multifunkciós készüléket.

A BLI nagy tapasztalattal rendelkező technikusai és szerkesztői vetették össze ezeket a modelleket a versenytársak eszközeivel, rámutatva a Ricoh nyomatóinak kiemelkedő teljesítményére a laboratóriumi tesztelések folyamán. 

 

„A BLI évente kétszer különleges elismerésben részesíti azokat a termékeket, melyek kiemelkedő teljesítményt nyújtottak a BLI egyedi laboratóriumi értékelései során” – mondta David Sweetnam, a BLI EMEA/Asia Research and Lab Services igazgatója. „Ez a négy Winter 2016 díj jól reprezentálja a Ricoh befektetéseinek és a termékfejlesztésre fordított folyamatos innovációs tevékenységének eredményeit. E díjak is hangsúlyozzák a Ricoh portfoliójának erősségét a megbízhatóság, a kiemelkedő produktivitás, a kiváló minőségű nyomatok, a biztonsági jellemzők és a szkennelési funkcionalitás terén.”

 

Olivier Vriesendorp, a Ricoh Europe termékmarketingért felelős alelnöke hozzátette: „Úgy gondoljuk, e díjak egyúttal elismerést is jelentenek a piacon vezető technológiák és szolgáltatások szállítása terén elért eredményeinkért. E technológiák és szolgáltatások lehetővé teszik az iparágak keresztmetszetében működő vállalatok számára, hogy hatékonyabban jussanak hozzá és használják az információkat – most és jövőben egyaránt.”

 

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Itthon is elérhetőek a Samsung legújabb hajlítható okostelefonjai, okosórái és fülhallgatói

Magyarországon is elérhetőek a Samsung legújabb, Galaxy AI erejével támogatott készülékei: a hajlítható Galaxy Z Fold6 és Galaxy Z Flip6 okostelefonok, a Galaxy Watch Ultra és Galaxy Watch7 okosórák, valamint a Galaxy Buds3 széria modelljei.

2024. július 24. 20:59

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

Vadászrepülők inspirálták a legújabb Casio-t

A Casio vadonatúj, vadászrepülők által inspirált karórát mutatott be. Az új G-Shock Gravitymaster rögtön háromféle megjelenésben érhető el. „Valamennyi közös jellemzője, hogy mesterien ötvözik a vadászrepülők műszerfalának kialakítását, valamint a gépek aerodinamikus, lendületes dizájnját” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. július 21. 12:20

Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést kínáló fejhallgatók akár 55 órányi magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak.

2024. július 20. 16:58

Az új ViewSonic lézerprojektor átformálja a házimozi jövőjét

A ViewSonic Corp., a vizuális megoldások globálisan vezető gyártója bejelentette az LX700-4K RGB megjelenését. Ez az innovatív projektor új mércét állít fel az otthoni szórakoztatás vizuális teljesítménye terén. 

2024. július 20. 11:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kék halál képernyőn túl: miért ne hagyjuk figyelmen kívül a szoftverfrissítéseket?

2024. július 26. 13:59

Idén a fenntartható cégek tulajdonosait is díjazza az EY

2024. július 24. 13:59

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55