Teljes ráncfelvarrás - Megújult a 24.hu mobilalkalmazása

forrás: Prím Online, 2016. február 19. 10:52

Nemcsak a design lett letisztultabb, de a rovatstruktúra is átláthatóbb Magyarország harmadik legnagyobb híroldalának új applikációjában. Az újratervezett megjelenés mellett több praktikus változtatás is történt, így a felhasználók az eddigiektől is könnyebben és gyorsabban tájékozódhatnak a világ történéseiről.

A 24.hu a Central Médiacsoport átfogó tematikájú hírportálja, mely 2010-es indulása óta az ország harmadik leglátogatottabb híroldalává nőtte ki magát. A korábban Hír24 néven működő oldal tavaly szeptember óta megújult formában, minden eszközre optimalizált oldallal, letisztult megjelenéssel, egyszerűbb rovatstruktúrával fogadja az olvasókat. A 24.hu felépítése és tartalma a gyors tájékozódást szolgálja, ugyanakkor a rendszeresen és nagy számban használt hivatkozásokkal lehetőséget biztosít olvasóinak a mélyebb tájékozódásra is.

 

 

A 24.hu célja a lényegre törő információközlés áttekinthető, könnyen fogyasztható formában web és mobil felületen egyaránt. Ennek érdekében a híroldal február közepétől applikációját is teljesen megújította, mely így átvette az oldalon már jól bevált dizájnt és szerkezetet. A frissült alkalmazás emellett több olyan újítást felvonultat, melynek köszönhetően az olvasók még gyorsabban tájékozódhatnak a mindennapokban. Ilyen például, hogy a híreket ezentúl három különböző tartalmi bontásban érhetik el, aktuális érdeklődésüknek megfelelően kattinthatnak a szerkesztőség által összeválogatott cikkeket tartalmazó „Friss, fontos” elnevezésű, a saját maguk által összeállított híreket összegyűjtő „Híreim”, vagy a legolvasottabb cikkeket felsorakoztató „Ez pörög” menüpontra. Szintén a felhasználók kényelmét szolgálja, hogy az alkalmazás megjeleníti a szerzőket a listákban és láthatóvá teszi a már olvasott cikkeket is. A „Rovatok menüpont lehetővé teszi a 24.hu aloldalaira történő szűrést, ahogyan a cikkekre való keresés is könnyebb az új verzióban. 

 

A megújult 24.hu alkalmazás már letölthető Androidra és iOS-re:

https://play.google.com/store/apps/details?id=hu.sanomamedia.hir24

https://itunes.apple.com/hu/app/24.hu-friss-hirek/id379440463?mt=8

 

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Adatvédelem a felhasználók igényeire szabva – így segít a Samsung Knox

Naponta akár több százszor is kezükbe vehetjük mobiltelefonunkat, így az eszközök olyannyira mindennapjaink részévé váltak, hogy még otthonunkat is ritkán hagyjuk el nélkülük. Hozzánk tartoznak, és az olyan robbanásszerű, új technológiák, mint az AI vagy a generatív mesterséges intelligencia rendkívül izgalmas lehetőséget kínálnak a készülékek felhasználására – kiszélesítve a lehetőségek tárházát. 

2024. május 21. 20:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59