A Samsung új játékélményt kínált

forrás: Prím Online, 2016. június 17. 09:04

A Samsung Electronics a világ egyik legnagyobb gamer eseményén, az E3 (Electronic Entertainment Expo) konferencián igazán magával ragadó élményekkel várta a játék szerelmeseit a világ minden tájáról.

A Samsung itt mutatta be legújabb technológiáit, melyek kiváló élményt nyújtanak az izgalmat kereső játékosoknak. A kiállított technológiák közé tartoztak:

  • Vulkan API játékélmény – a Vulkan API-val felszerelt Galaxy S7 készülék lenyűgöző grafikát és kiváló minőségű játékélményt biztosít. Lehetőség volt kipróbálni a játékokat, melyek elsőként alkalmazzák ezt a technológiát: a Need for Speed™-et, a No Limits-et, a HIT-et és a Vainglory-t.  
  • Gear VR gördeszka – a Gear VR headset segítségével a felhasználók megtapasztalták, milyen érzés egy 4D-s gördeszkával ugrani.
  • Intuitív eszközök – a mobil játékkaland elindításához a Galaxy S7 egy körülbelül 200 dollár értékű játékcsomagot is tartalmaz. A Samsung Game Launcher és Game Tools applikáció segítségével rögzíteni lehet a játékokat, emellett véd a gombok véletlen benyomódásától és kíméli az akkumulátort.

 

 

„A Samsungnál mindig arra törekszünk, hogy technológiáinkkal új, változatos és szórakoztató lehetőségeket kínáljunk” – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának globális marketingért felelős ügyvezető alelnöke. – „Izgatottak vagyunk, hogy a legmodernebb grafikai technológiát összekapcsolhatjuk a legfejlettebb Samsung eszközökkel, így még jobb játékélményt kínálhatunk felhasználóinknak szerte a világon.”

 

 

A látogatók többek között az ünnepelt zenész, Lil Wayne új Sqad Up mobil gördeszkás játékát is kipróbálhatták, sőt, június 14-én személyesen is találkozhattak a négyszeres Grammy-díjas rapperrel, aki egy Samsung Gear 360 kamerával rögzített, Sqad Up 360 játék által ihletett VR élményt is bemutatott.

 

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Különleges kedvezményekkel indítja a nyarat a Samsung

A nyár beköszöntével több sportesemény is elrajtol, itt az ideje a közös szurkolásnak. Ezzel párhuzamosan, 2024. június 3-án 10 órakor indul a Samsung fesztivál, a vállalat háromhetes promóciója, amely során a felhasználók 2024. június 24-én 9 óráig kedvezményekkel válogathatnak a Samsung legújabb zászlóshajó mobilkészülékei, tévéi és csatlakoztatható háztartási gépei közül*, hogy az új eszközökkel még magával ragadóbb szurkolói élményt élhessenek át a nyári meccsnézések alkalmával.

2024. május 27. 20:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52