A Ricoh bemutatja a sokoldalú A3-as fekete-fehér okos MFP-k új kínálatát

forrás: Prím Online, 2016. július 12. 07:36

A Ricoh bemutatja az új A3-as fekete-fehér MP 6503SP, MP 7503SP és MP 9003SP okos multifunkciós nyomtatókat, melyek lehetőséget kínálnak a vállalkozások számára, hogy a költségek alacsonyan tartása mellett növeljék hatékonyságukat, javítsák termelékenységüket és megvalósíthassák kreatív elképzeléseiket.

A non-stop nyomtatást és dokumentumkezelést igénylő dinamikus vállalkozások számára tervezett gépek olyan, intuitív módon használható kreatív funkciókkal rendelkeznek, amelyekkel a látványos és professzionális nyomtatott anyagok előállítása könnyebb, mint valaha. Mindhárom modell a Ricoh új okos kezelőpaneljét (Smart Operation Panel) használja, ami biztonságos integrációt tesz lehetővé a dokumentumkezelési infrastruktúrával, a munkafolyamatokkal és mobil eszközökkel.   

 

A Smart Operation Panel új lehetőségeket tár fel 

A „touch and swipe” elven működő színes okos kezelőpanel megjelenése és tartalma is egyaránt testre szabható az igényeknek megfelelően. Az egyérintéses ikonok segítségével azonnal hozzáférhetők a leggyakrabban használt nyomtatási, másolási és szkennelési funkciók, amely egyúttal megnyitja az utat a további kreatív lehetőségek előtt. A panelt további applikációk telepítése révén új funkciókkal is gazdagítani lehet, amely ezáltal kibővíti az MFP-k képességeit is. 

 

Könnyű integrálhatóság

A Ricoh dokumentum-szkennelő, -továbbító és -kezelő szoftvere szintén lehetőséget biztosít a készülékek funkcionalitásának bővítéséhez, ezáltal a dokumentumok színesben szkennelhetők és menthetők el akár közvetlenül egy e-mailbe, hordozható médiatárolókba vagy belső mappákba, felgyorsítva ezáltal munkafolyamatot. Az új MFP-k biztonságos NFC, Bluetooth vagy internet kapcsolaton keresztül okostelefonokon és tableteken is működtethetők, ennek köszönhetően bárhol hozzáférhetőkké válnak a dokumentumok, amelyek nyomtatása bárhonnan elindítható.  

 

 

Szabadítsa fel a kreativitását 

A készülékek innovatív finiserekkel és többszörös hajtogató egységgel rendelkeznek, így számtalan formában készíthetők el a dokumentumok, beleértve a háromba és négybe hajtogatást, valamint a kapuhajtást is. Sosem volt ennyire egyszerű megnyerő formátumú, borítékolásra kész direkt leveleket készíteni, megtakarítva a komplex nyomdai munkák kiszervezésére költött pénzt.

 

Spóroljon meg időt, energiát és pénzt 

Mindhárom MFP kifinomult mozgásérzékelő szenzorral rendelkezik, ami azt jelenti, hogy automatikusan üzemkész állapotba kerülnek, mikor Ön a közelükbe ér, tehát kevesebb idő telik el a bemelegedéssel. Kevesebb energiát is fogyasztanak a környezetbarát alvó üzemmódban, a technológiájuk minimálisra csökkenti a tonerveszteséget, minimalizálva ezáltal a TCO-t is.

 

Suzanne Racz, a Ricoh Europe Senior termékmenedzsere elmondta: „Ezekre a nagyteljesítményű A3-as fekete-fehér MFP-kre mindig számíthatnak ügyfeleink, függetlenül attól, milyen nagy volumenű a munka, még ötletesebb és kreatívabb megvalósítást biztosítva a munkatársakkal és ügyfelekkel történő kommunikáció során. A Ricoh Smart Operation Panel-lel rendelkező készülékek hozzásegíthetik a vállalatokat a maximum eléréséhez ezen a területen, ráadásul kevesebb idő szükséges a minőségi eredményekhez. Mindent egybevetve, forradalmasítják a vállalkozások munkastílusát.”

Kulcsszavak: nyomtatás nyomtató Ricoh

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Egy új tévé színt visz a mindennapokba

Ma már nemcsak azért vásárolunk televíziót, mert a sugárzott műsorokat szeretnénk nézni, hanem mert a forradalmian új készülékek számtalan lenyűgöző funkcióval lettek ellátva. Hozzájárulnak ahhoz, hogy magasabb szintre emeljük a tévézés élményét.

2024. április 28. 22:16

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17