Megjelent a Clock Simulator PC, Mac és Linux változata a Steam-en!

A különleges, óra-alapú játék nagyszabású tartalomfrissítéssel jelenik meg a Steam-en, miután Zöld Utat kapott a Steam Zöld Út rendszerében

forrás: Prím Online, 2016. július 22. 08:46

A Clock Simulator egy minimalista játék, melynek célja hogy a játékosokat kizökkentse a hétköznap folyamatosan stresszes feladataiból, és a figyelmet elvonó tényezőktől megszabadítva összhangba hozza őket belső ritmusukkal, miközben egy pillanatnyi figyelemmel teli játékidőt biztosít számukra. A több ezer - a Steam Zöld Úton támogató - játékos szeretete által övezett játék, mostantól elérhető a Steam-en, ahonnan letölthető Windows, Mac OS, és Linux operációs rendszerű számítógépre.

A Kool2Play Clock Simulator játéka már eddig is világszerte több ezer játékosnak nyújtott igazi Zen-pillanatokat, vagy csak egyszerű szórakozást és kikapcsolódást. A stúdió tovább folytatja a minimalista, óra-alapú játékmechanika felfedezését, hogy még eredetibb játékmódokat és szinteket hozzon létre, megragadva a játékos képzeletét. A stúdió immáron kinőve a mobil eszközöket, ötleteivel a még szélesebb játékos-közönséget megcélozva a sokak által várt játékot a Steam platformon jelentette meg a rajongók támogatásával, akik a Steam Zöld Úton (Steam Greenlight) keresztül leadott szavazataikkal lehetővé tették a játék premierjét. A játék egy új frissítéssel, a mobil eszközökön eddig soha nem látott tartalmakkal érkezik.

 

 

Főbb jellemzők:

  • Az óra-alapú ritmusjáték egyedi koncepciója: Te vagy az óra!
  • Annyira egyszerű irányítás, hogy a játék akár csukott szemmel is játszható
  • Különböző játékmódok és témák, a meditatívtól az arcade-ig
  • Számos, a játék előrehaladtával megnyitható, felfedezésre váró mód és téma
  • Játszható a főbb operációs rendszereket – Windows, Mac és Linux - futtató személyi számítógépeken. Emellett elérhető az iOS, tvOS és Android eszközökön. 

 

Egy szó az alkotóktól:

“Az volt az elképzelésünk, hogy az idő fogalmát egy teljesen új, játékokban eddig soha nem látott megvilágításba helyezzük. Ugyanakkor a ritmus-alapú játékok témáját is újszerűen közelítettük meg. Célunk az volt, hogy kihívást, pihenést és egy csipetnyi egyszerű szórakozást nyújtsunk. Az idő múlására, világunk önkényes ritmusára fókuszálva egy figyelmes és kikapcsolódást biztosító élményben lehet részed. A játék arra ösztönöz, hogy megnyugodj és lelassíts. Valószínűleg ráébredsz, hogy egy másodperc egy kicsit több ideig tart, mint amire számítottál. A ráhangolódás korunk egyetemes ritmusára a kulcs a játék eltérő szintjeinek teljesítéséhez.” – nyilatkozta Michał Marzęcki, a stúdió vezetője.

 

Megvásárolható a Steam-en: http://store.steampowered.com/app/501120/

iOS verzió:  http://j.mp/ClockSim_iOS

Android verzió: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Kool2Play.ClockSimulator

 

Színes ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Megéri-e az elektromos autózás?

Az elektromos autók használata ugyan már nem új keletű dolog, mégis még mindig nagyon megosztó témának számít. Vannak megrögzött ellenzői és szinte már vallásos áhitattal tisztelői is ennek a közlekedési eszköznek, de az igazság vélhetően valahol a kettő között lesz. Nagyban múlik ugyanis sok dolog azon is, hogy milyen felhasználói szokásaid vannak a mindennapokban. A következő cikkben azonban összegyűjtöttük az elektromos autózás néhány pozitívumát.

2023. június 19. 09:31

Mire jók a chatbotok?

Éjjel-nappal elérhető chates ügyfélszolgálatot fenntartani igen költséges. A legtöbb weboldal számára nem is érné meg. Van azonban egy módszer, amivel jelentősen lehet növelni a felhasználói élményt, mégpedig chatbot használatával.

2023. június 16. 10:27

Hogyan válassz szoftverfejlesztő céget 5 lépésben?

Ha jelentős tőkét, erőforrásokat és időt fektetsz be egy szoftverfejlesztési projektbe, akkor egyáltalán nem mindegy, hogy milyen cégnek szervezed ki az adott feladatot.

2023. április 24. 09:12

Hát persze hogy dráma!

A Super Bowl reklámjai kapcsán szinte minden évben születik egy cikk Amerikában élő és dolgozó barátunk, Horváth Laci tollából, az idén azonban a marketing mellett szó esik az izgalmakról és a bírókról is...

2023. február 15. 23:01

Digitalizáció a KKV-knál - ahogy a mesterséges intelligencia látja

Manapság mindenki mindenről a ChatGPT-t kérdezi meg, úgyhogy - gondoltam - mi is kipróbáljuk, megnéztük, hogy milyen hírt írna a mesterséges intelligencia arról, hogy hol tart a digitalizáció Magyarországon a kis- és középvállalkozásoknál. Íme:

2023. február 4. 21:32

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09