Az ASSA ABLOY szárnyai alatt folytatja a SEAWING Kft.

forrás: Prím Online, 2016. november 8. 13:01

A nemzetközi ASSA ABLOY csoport tulajdonába került a Magyarországon 27 éve működő, biztonságtechnikai rendszereket gyártó SEAWING Kft. 

A felvásárlást követően is a jelenlegi, önálló ügyvezetés irányítása alatt, székesfehérvári központjában folytatja tovább munkáját a cég. A piaci részesedés növelése mellett a még magasabb színvonalú termékfejlesztést és a hatékony integrációt tűzte ki célul az ASSA ABLOY.

 

Hazánk egyik vezető zár- és biztonságtechnikai termékeket gyártó vállalata, az ASSA ABLOY bejelentette a saját fejlesztésű szoftvereket és hardvereket előállító SEAWING Kft. felvásárlását. A két cég meglévő ügyfélkörét és partnerhálózatát közvetlenül nem érinti a változás, mivel a megállapodás értelmében az eddig száz százalékban magyar tulajdonú SEAWING Kft. vezetősége továbbra is önállóan irányítja működését, a két cég független vállalatként folytatja tevékenységét. Az együttműködés célja, hogy lehetőséget teremtsenek az ASSA ABLOY zármegoldások SEAWING beléptető szoftverekbe történő implementálására, még tovább erősítve ezzel piaci jelenlétüket.

 

 

„Üzleti stratégiánk részeként olyan szoftverfejlesztőre és megoldásszállítóra volt szükségünk, aki testre szabható termékei által, valamint ASSA ABLOY zárakon és beléptetőkön szerzett tapasztalata révén hatékonyan segít minket egyedi, innovatív beléptető rendszerek kialakításában, melyekkel a mai igények mellett a jövő kihívásaira is felkészülhetünk” – magyarázta a felvásárlás hátterét Ónody Csaba, az ASSA ABLOY Hungary ügyvezetője. A szoros együttműködés ellenére a két vállalat eddigi telephelyén, Budapesten és Székesfehérváron, a jelenlegi önálló vezetés mellett folyatatja tovább működését. 

 

„Döntésünkben fontos szerepet játszott, hogy egy olyan vállalatcsoport része legyünk, akivel közös értékek és cégfilozófia mellett, szakmai elhivatottságunkat érvényesítve tudunk együtt dolgozni. Az ASSA ABLOY csapatára hosszú évek óta megbízható partnerként számíthattunk, így nem kérdés, hogy a szorosabb együttműködés is gyümölcsöző lesz számunkra” – tette hozzá Pálffy Zoltán, a SEAWING Kft. ügyvezető igazgatója.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Új elnökségi tagokat választott a Magyar Marketing Szövetség

A szakma meghatározó szervezete, a Magyar Marketing Szövetség (MMSZ) május 15-én, a Haris Parkban szervezte tisztújító közgyűlését, amelyen a tagok kibővült, immár 18 tagú Elnökséget választottak, amelyben továbbra is a hazai marketing és kommunikációs szakma meghatározó döntéshozói, illetve szereplői kaptak helyet. 

2024. május 17. 09:54

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59