Nyerő páros: PRIMERGY szerverek Windows Server 2016 operációs rendszerrel

forrás: Prím Online, 2016. november 16. 07:28

A Fujitsu bejelentette az új kiadású Microsoft Windows Server 2016 (WS16) operációs rendszerrel dolgozó PRIMERGY szerverek azonnali bevezetését. A nyerő páros nagyobb rugalmasságot és továbbfejlesztett biztonsági funkciókat kínál az ügyfeleknek, ugyanakkor a biztonságos és agilis felhőinfrastruktúrák előnyeinek kiaknázását is megkönnyíti számukra. 

A WS16-ra átállított, teljes körűen tanúsított Fujitsu PRIMERGY szerverekkel a Fujitsu ügyfelei zökkenőmentesen továbbléphetnek a hagyományos alkalmazásokról és adatközpont-infrastruktúráról a szoftveresen definiált számítási, adattárolási és hálózati képességeket kínáló felhőalapú számítástechnikára, és privátfelhő-környezeteket hozhatnak létre.

 

A Microsoft piacvezető szoftverének és a Fujitsu hardvereinek párosítása a biztonságot is erősíti. Az azonnal, felár nélkül megvásárolható WS16-alapú Fujitsu PRIMERGY fejlett képességei közül említést érdemel a beépített behatolás elleni védelem – a privilégiumokra épülő hozzáférés-szabályozás, valamint a rendszertámadás elhárításának támogatása. A PRIMERGY szerverekbe ágyazott TPM 2.0 modul kínálta fejlett hardverszintű biztonság mellett a Fujitsu kiegészítő termékeket is nyújt a biztonsági kihívások kezeléséhez. A nemrég bevezetett SURIENT menedzselt rackmegoldás (MRS) a fizikai biztonság szintjét emeli az adatközpontban. Megelőzi a szerverek, az adatok, a tárolók és a hálózati komponensek illetéktelen fizikai hozzáférését. A Fujitsu fejlett biometrikus technológiákat is kínál a végfelhasználói azonosításhoz és a hozzáférés-szabályozáshoz. 

 

Egyes Fujitsu PRIMERGY szerverrendszereknél a Microsoft tanúsítása is igazolja a Windows Server 2016 támogatását. A tanúsított PRIMERGY termékek bevezetése egyszerűbb, és már az első szerver is nagyon gyorsan üzembe állítható a digitalizációs projektek támogatására. Az előkonfigurált szerverek kínálatának tagjai: 

  • a Hyper-V fürtökkel kompatibilis PRIMERGY RX2540 M2 és RX2530 M2;
  • a memórialapú számítástechnikához és nagyszabású virtualizációs projektekhez optimalizált PRIMERGY RX4770 M3, max. 6TB RAM-memóriával.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már 250 SafeCross okoszebra védi a magyar gyalogosok biztonságát

2024. április 13-án, Debrecenben ünnepélyes családi rendezvényen adta át a Pearl Enterprises Kft. az általa fejlesztett 250. SafeCross okoszebrát.

2024. április 16. 18:10

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09