Új felsővezetőkkel vág neki a jövő évnek az átalakuló Xerox

forrás: Prím Online, 2016. december 14. 15:17

Az idei esztendő kezdetén jelentette be a Xerox, hogy a céget szétválasztják két, nyilvánosan működő részvénytársaságra. 

Ezek egyike marad a Xerox, amely dokumentum technológiával, és dokumentum outsoucing üzleti megoldásokkal fog foglalkozni. Emellé pedig létrehoznak egy másik vállalatot Conduent néven, amelyhez az üzleti folyamatokat érintő szolgáltatások fognak tartozni. A szétválási folyamat lassan a végéhez ér, és a jövő év elején elkezdődik egy új korszak, új célokkal, amelyek elérése érdekében a Xerox ezekben a napokban több vezető munkatársat is kinevezett.

 

2017. januárjától Herve Tessler tölti be a Xerox Nemzetközi Műveletekért felelős elnöki posztját. Ennek megfelelően az ő feladata lesz a vállalat globális stratégiájának kialakítása az elkövetkező időszakban, valamint több mint 150 országban az ő vezetése alá fognak tartozni azok az ügyfélkapcsolati csapatok, amelyek a Xerox széles spektrumú, innovatív szolgáltatásait, technológiát biztosítják a jelenlegi, illetve a jövőbeni megrendelők, valamint a partnerek számára. A 29 éves vezetői, sales, marketing, nemzetközi üzletkötési, illetve üzletfejlesztési tapasztalattal rendelkező Tessler célja, hogy a Xerox innovációk előnyeit felhasználva, a folyamatok egyszerűsítésével, a csapatok lokális támogatásával gyors és hatékony kiszolgálásban részesüljenek mindenhol az ügyfelek.

 

A napokban új pénzügyi vezető is érkezett a Xerox-hoz. William F. Osbourn-t nevezték ki erre a posztra. A nyugdíjba vonuló Leslie Varon-t váltja a hivatalában. Osbourn 27 éve dolgozik gazdasági területen. Előbb 14 éven át a PricewaterhouseCoopers-nál töltött be különböző felelősségteljes pozíciókat, majd az elmúlt 13 esztendőben a Time Warner Cable (TWC) alkalmazásában állt. Többek közt kulcsszerepe volt abban a folyamatban, amely során a Time Warner Csoportról leválva a kábelszolgáltatási üzletág önálló részvénytársasággá alakult. A szakember a TWC társ-pénzügyi vezetői posztjáról lemondva lépett be december 5-én a Xerox-hoz.

 

Januártól a Xerox vezető testülete, a Tanács is új tagokkal folytatja a munkáját. Az év elejétől a tizenegy tagú testületet erősíti a Deloitte korábbi vezérigazgatója, Joseph J. Echevarria, valamint a vezető amerikai befektető vállalat, az Apollo Management korábbi, partneri státuszban álló szakembere, Cheryl G. Krongard. Mindketten széleskörű, a globális üzleti világban szerzett tapasztalataikkal, ismereteikkel, illetve az üzletfejlesztés, vagyonkezelés terén felhalmozott tudásuk megosztásával segítik elő a Xerox sikeres, jövőbeni fejlődését. 

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59