Új vezérigazgató a Kulcs-Soft Nyrt. élén

forrás: Prím Online, 2017. február 21. 15:36

Február elsejétől Szabó Ervin tölti be a Kulcs-Soft Nyrt vezérigazgatói pozícióját. A szakember 20 éve dolgozik gazdasági és IT területen, belépésével Kulcsár Tibort váltja a vezérigazgatói székben, aki elnöki pozícióját továbbra is megtartja. Az új vezető egyik kiemelt célja a vállalat nemzetközi szerepének erősítése.

Kulcsár Tibor, a Kulcs-Soft Nyrt. elnök-vezérigazgatója, 27 év után átadja vezérigazgatói pozícióját és a továbbiakban, mint elnök felügyeli az ügyviteli szoftverekkel foglalkozó cég működését. Utódja, Szabó Ervin több mint 20 éve dolgozik gazdasági és IT területen, hazai és nemzetközi szinten is széleskörű tapasztalattal rendelkezik, többek között ügyvezető igazgató, üzletág igazgató és kereskedelmi vezető pozíciókban. 

 

„Kulcsár Tiborral együttműködve egy közel fél éves átadás-átvételi időszak előzte meg az átalakulási folyamatot. Ennek köszönhetően egy jól felépített stratégia mentén, erőteljes növekedési célokkal folytatjuk a közös munkát. Kiemelt fontosságú célunk, hogy a hazai meghatározó szerepünket nemzetközi szinteken is még inkább kiterjesszük. Nagy örömünkre szolgál, hogy a növekvő külföldi érdeklődés miatt megalakult az amerikai leányvállalatunk” – kezdte Szabó Ervin. „Legújabb, angol nyelven elérhető BIzXpert alkalmazásunkat már több mint 30 ezren töltötték le, a világ különböző pontjain, de jórészt az amerikai kontinensen. A nemzetközi fejlesztéseink mellett a tőlünk megszokott módon továbbra is kiemelt figyelmet fordítunk hazai ügyfeleinkre” – mondta el a vezérigazgató.

 

A több mint húszezer aktív ügyféllel rendelkező vállalat 2017-es tervei között szerepel olyan új igények kiszolgálása, mint az elektromos autók nyilvántartása, valamint a külföldi munkavállalókat foglakoztató, vagy külföldi telephellyel rendelkező hazai vállalkozások bérszámfejtésének támogatása, a 2017. év elején megjelent Kulcs-Soft termékek segítségével. 

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Continental budapesti gyára „Megbízható Munkaadó” díjat kapott

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) idén többek között a Continental budapesti telephelyét, a Continental Automotive Hungary Kft.-t díjazta a „Megbízható Munkaadó” címmel – melyet 2022-ben a teljes magyarországi Continental csoport nyert el. A rangos díjat az újonnan bevezetett szabályok értelmében a győztes az eddigi kettő helyett, immáron három évig tudhatja magáénak. Az elismeréssel azon cégeket tüntetik ki, amelyek példaértékű módon gondoskodnak dolgozóik munka-, valamint életkörülményeiről.

2024. május 20. 10:27

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59