Az S&T Consulting hazánkban elsőként rendelkezik egyedülálló Check Point minősítésekkel

forrás: Prím Online, 2017. május 10. 09:24

A Check Point Software Technologies Ltd. magyarországi képviselete bejelentette, hogy az S&T Consulting Hungary Kft. megszerezte a Check Point 4Stars Partner minősítést.

A cég a már meglévő SandBlast specializációval, és Support Partner címmel együtt a minősítések különösen értékes és egyedi együttesével rendelkezik. A megszerzett címek azt igazolják, hogy a cég magas szintű Check Point partner, rendelkezik a technológia értékesítéséhez, implementációjához, valamint támogatásához szükséges kompetenciával és kapacitással.

 

A Check Point kettő és négy csillag között minősíti partnereit azok hozzáértése, tevékenysége és teljesítménye alapján. Az S&T Consulting most a legmagasabb 4 csillagos (4Stars) minősítést érte el ezen a skálán.  Ezen túl a cég rendelkezik a SandBlast technológiával kapcsolatos kompetenciákkal és tanúsítványokkal, mely  lehetőséget nyújt ügyfelei számára, hogy a cyber bűnözők előtt járva, több-rétegű védelmi stratégiát építsenek ki, amely kombinálja a proaktivitást a csúcstechnológiát képviselő CPU-szintű védelemmel. Mivel az S&T support partner is így közvetlenül kommunikál a gyártóval, ami rövidebb válaszidőt, szélesebb tudásbázishoz való hozzáférés tesz lehetővé.

 

 

„A cyberbűnözők egyre nagyobb veszélyt jelentő és folyamatosan változó tevékenységének megállítása érdekében, a Check Point arra törekszik, hogy partnereit a lehető legmagasabb fokon képezze az ügyfelek kiszolgálásának magas szintje érdekében. Fontos, hogy a partnerek tisztában legyenek a legújabb fenyegetettségekkel, rendelkezzenek a szükséges kompetenciákkal és széles körű tapasztalatuk legyen a témában.” mondta Vándor Benjámin, a Check Point magyarországi képviseletének vezetője. 

 

„Az S&T Consulting célja, hogy ügyfeleinek az elérhető legmagasabb szintű szolgáltatásokat nyújtsa, ezért is törekszünk kompetenciáink folyamatos fejlesztésére. Ez egy olyan gyorsan változó területen, mint az IT biztonság különösen fontos. A Check Point kiemelkedő partnerünk, mivel széles, úttörő megoldásokat felvonultató portfóliója lehetőséget ad az informatikai jellegű fenyegetések korai felismerésére és a szükséges lépések megtételére. Büszkék vagynk arra, hogy Magyarországon az S&T az egyetlen 4Stars minősítéssel rendelkező cég, aki saját jogán és nem az anyacég útján vívta ki ezt az elismerést.” tette hozzá Kunos Imre, az S&T IT biztonsági üzletágának vezetője.

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Hihetetlen, de újra elérhető 10 dollárért a Bitcoin

Már szinte mindenki hallott vagy ismeri a kriptovaluták királyát, a Bitcoint, amit digitális aranynak is szoktak hívni. Sokan azzal is tisztába vannak, hogy 4 évente „felezés” van, ami április 20-án esedékes. A 73.000 dolláros rekordárfolyam sokakat elrémiszt, amire megoldást hoz egy szakértő piaci újitása.

2024. április 11. 14:53

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09