Már előrendelhető az Xperia XZ Premium okostelefon

forrás: Prím Online, 2017. május 18. 07:39

A Sony Mobile Communications („Sony Mobile”) a Mobile World Congress-en bemutatott legújabb csúcskészüléke, az Xperia XZ Premium már előrendelhető Magyarországon. A 2017. május 17-én kezdődőtt előrendelésben a Magyar Telekom ügyfelei 100 000 Ft értékű Sony h.ear on Wireless NC (MDR-100ABN) fejhallgatót kapnak ajándékba a promóciós készlet erejéig.

Az Xperia XZ Premium a Sony legfejlettebb és legkorszerűbb okostelefon technológiájával rendelkezik. A vadonatúj Motion Eye kamera, másodpercenként 960 képkocka rögzítésével az emberi szem számára láthatatlan mozgásokat is képes feltárni szuper lassított videók készítésével; míg a gyönyörű, 4K HDR kijelzőjét hihetetlen színvilág, kontraszt és tisztaság jellemzi. Az 5,5”-es képernyőt, a szuper gyors processzort és számtalan más okos funkciót pedig a lenyűgöző, lekerekített keretű, időtlen formavilág zárja egységbe.

 

 

A legújabb csúcskészülék márkanagykövete hazánkban a népszerű énekes, Vastag Csaba, aki már több, sikeres közös kampányban is együttműködött a márkával. Csaba már ki is próbálta az XZ Premium és az MDR-100ABN fejhallgató ütős kombinációját. 

 

 

A Telekomnál történő előrendelése esetén minden Xperia XZ Premium vásárló egy közel 100 000 Ft értékű, Sony h.ear on Wireless NC (MDR-100ABN) fejhallgatót kap ajándékba. Ez az elegáns vonalvezetésű, stílusos fejhallgató maximális mértékben kihasználja az Xperia XZ Premium által nyújtott High-Resolution Audio és Digitális zajszűrési technológiát. Így bárhol jársz a telefonoddal, a kristálytiszta hangzás és a mély basszus mindenhová elkísér.

A promóció részleteiről ezen a linken tájékozódhatsz.

 

A Sony bemutatja a világ első okostelefonnal készített, szuper lassított filmjét

A Sony Mobile bemutatta a világ első, okostelefonnal és közösségi együttműködéssel forgatott szuper lassított rövidfilmjét, amit – a díjnyertes Chris Cairns rendező irányítása alatt – 21 nemzet 120 amatőr filmkészítője hozott létre. A film jelenetei az új Xperia XZ Premium forradalmi Motion Eye kamerájával készültek, melynek szuper lassított videói az emberi szem számára láthatatlan mozgásokat is képesek megörökíteni. 

 

A lisszaboni forgatás egyedülálló felvételeit káprázatos, másodpercenként 960 képkockával (FPS) rögzítették, ami négyszer több, mint amire más okostelefonok képesek. A rövidfilm az emberi szem számára sokszor észrevehetetlen részletek feltárásával és dramatizálásával vezeti be közönségét a szuper lassított videók rendkívüli világába.

 

Az alkotás teljes hosszában itt tekinthető meg.

 

Chris Cairns így vélekedett a forgatásról: „Örömömre szolgál, hogy részt vehettem az Xperia XZ Premium nyitóeseményén. A Sony azzal keresett meg, hogy olyan jeleneteket készítsünk, melyek jól mutatnak szuperlassításban. Nagyon izgatott voltam, hogy kipróbálhatom a telefont, ami másodpercenként 960 képkocka készítésére képes. Különösen az tetszett benne, hogy olyan dolgokat is láthatóvá tesz, amit szabad szemmel észre sem lehet venni. Fantasztikus, hogy a zsebünkben már egy olyan eszköz van, ami tökéletes például arra az esetre, ha egy barátunk úgy dönt, hátraszaltózik egyet egy medencébe.”

 

A Motion Eye kamera a Sony prémium kompakt fényképezőgépeiben megtalálható széleskörű képalkotási ismereteit hozza el egy mobiltelefonban. Az Xperia XZ Premium az első okostelefon, amely ezzel a technológiával rendelkezik, így felhasználói akár a leghétköznapibb dolgokról is szenzációs szuper lassított videókat készíthetnek.

 

 

Az Xperia XZ Premium fő terméktulajdonságai:

  • 5,5”-es 4K HDR kijelző
  • Új, szuper lassított videók (960 képkocka/másodperc, HD) rögzítésére is képes Motion Eye kamera, Predictive capture-el és akár 4K felbontású videórögzítéssel
  • Qualcomm Snapdragon 835 64-bit processzor
  • 3230mAh akkumulátor, Smart Stamina és Qnovo Adaptive Charging energiagazdálkodási megoldások
  • Type-C USB 3.1 töltés
  • Elérhető mélytengeri fekete színben a Telekom kínálatában

 

További információ az Xperia XZ Premiumról itt érhető el.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59