A Check Point Infinity az NSS ajánlását kapta a független szervezet következő generációs tűzfalak (NGFW) tesztjén

forrás: Prím Online, 2017. június 24. 10:45

A Check Point Software Technologies Ltd. „ajánlott” („recommended”) értékelést kapott a biztonsági terméket tesztelő és vizsgáló független szervezetek között vezető szerepet betöltő NSS Labs 2017-es, új generációs tűzfalak (Next Generation Firewalls – NGFW) tesztjén. 2011 óta ez a 14-dik alkalom, hogy a vállalat „ajánlott” minősítést kapott az NSS Labs-től.

Az új generációs tűzfalért kapott NSS minősítés megerősíti a Check Point azon törekvését, hogy a leghatékonyabb és legeredményesebb biztonsági megoldásokat kínálja ügyfeleinek valamennyi hálózati szegmens tekintetében. A Check Point 15600 Next Generation Threat Prevention (következő generációs, fenyegetések elleni védelmi) megoldása, mely része a Check Point Infinity-nek, vett részt az NSS tesztjén és 99,56%-os eredményt ért el a támadások blokkolásában (Exploit Block Rate). 

 

„A Check Point Infinity az első biztonsági architektúra, mely lehetővé teszi a vállalatok számára, hogy egyetlen biztonsági architektúra alkalmazásával védjék hálózataikat, alkalmazás-felhőiket és mobil eszközeiket”, mondta Gabi Reish a Check Point termékmenedzsmentért és marketingért felelős elnökhelyettese. „Ezen legújabb teszteredmények hangsúlyozzák az architektúra hatékonyságát és eredményességét, de felhívják a figyelmet annak szükségességére is. Mindezeken túl, a kiemelkedő eredmény biztosítja a Check Point ügyfelei számára, hogy egy vezető biztonsági vállat kezében vannak, mely megvédi hálózataikat.”

 

Az NSS Labs 2017-os jelentésének legfontosabb megállapításai:

  • 100%-os védelem a legújabb (2013-2016) támadások ellen, valamint az Apple, az IBM és az Oracle sérülékenységekkel szemben. 
  • 99,9%-os évdelem a Microsoft és 99,2%-os védelem az Adobe sérülékenységekkel szemben.
  • 18 USD TCO (teljes fenntartási költség) per megvédett Mbps.

 

Az NSS közismert szigorú és átfogó biztonsági tesztjeiről – ez alól az új generációs tűzfalak teszt sem volt kivétel. Több, mint 6.600 esetet, 137 behatolási módszert 10 különböző kategóriában vontak be a vizsgálatba, különböző teljesítmény, kapacitás, stabilitás és megbízhatósági intézkedések mellett – köztük 5 különböző forgalommal. A Check Point megoldásai állták ezeket a nagy kihívást jelentő próbákat, és ismételten hozták azokat az eredményeket, melyek elvárhatóak egy vezető biztonsági vállalattól.

 

„A megbízható, független, harmadik fél által végzett teszteken való részvétel fontos befektetés részünkről. A független tesztek ugyanis fontos biztonsági megerősítést adnak az ügyfeleinknek és a piac egészének. Büszkék vagyunk hosszú-távú teljesítményünkre, stabil vezető szerepünkre és a független teszteken elért eredményeink által bizonyított biztonsági kiválóságunkra.” tette hozzá Reish. 

 

További információ és az NSS Labs jelentés letölthető verziója: http://pages.checkpoint.com/nss-ngfw-test-2017.html

Trend ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Lenovo lett a PC piac legnagyobb nyertese 2024 első félévében

2024 első félévében a PC piac jelentős átalakuláson ment keresztül, amit a technológiai újítások és a globális gazdasági környezet egyaránt befolyásoltak.
A Lenovo, mint vezető asztali számítógép (PC) gyártó, kiemelkedő teljesítményt nyújtott ebben az időszakban és a piac legnagyobb nyertesévé vált – olvasható a gazdasagielet.hu-n

2024. július 13. 13:50

Az MI lehet a kulcs az egyszemélyes vállalkozások nyári pihenéséhez

Ma Magyarországon 620 ezer regisztrált egyéni vállalkozó töri a fejét azon, hogy hogyan pihenhetne a nyári időszakban legalább egy, de inkább két hetet. A megoldás nem lehetetlen, azonban némi előkészületet és a mesterséges intelligencia által kínált lehetőségek használatát is igényli – derül ki a Billingo, az egyik leggyakrabban használt, online számlázóprogramot fejlesztő hazai cég összefoglalójából. A nyári időszak a vállalkozói szféra számára kihívásokkal teli, főként az egyéni vállalkozásaikat vezető tanácsadók, IT szakemberek, jogi, számviteli munkát végzők tudnak a legnehezebben elszakadni íróasztaluktól.

2024. július 13. 12:08

Az LG és a ChargePoint közösen bővítik globális elektromosautó-töltőhálózatukat

Az LG Electronics (LG) a közelmúltban egyetértési nyilatkozatot és végleges megállapodást írt alá az elektromos járművek (EV) kereskedelmi célú töltésére vonatkozóan az Egyesült Államokban a ChargePoint vállalattal, az EV-k hálózati töltési megoldásainak vezető szolgáltatójával. Az LG egyrészt arra számít, hogy az egyetértési nyilatkozat felgyorsíthatja az EV-töltési üzletág növekedését, másrészt további lendületet adhat a vállalat B2B tevékenységei bővülésének, illetve a társaság intelligens életmód-megoldásokat kínáló vállalattá történő átalakulását is támogatja.

2024. július 13. 10:24

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01