Strapabíró fényképezőgép a kültéri fotózás szerelmeseinek

Kütyü Magazin, 2018. május 12. 11:40

A Panasonic bemutatta új, strapabíró, hordozható fényképezőgépét, amelyet kifejezetten a szabadtéri kalandokhoz terveztek. A LUMIX FT7 víz- (akár 31 m mélységig) és ütésálló (akár 2 m esés) is. Új élőképes keresőjével (LVF), 20,4 megapixeles képérzékelőjével és 28 mm-es széles látószögével, valamint 4,6x optikai zoomjával az FT7 bárhová követi a kalandvágyókat földön, vízen és levegőben egyaránt.

A strapabíró, fagy- (akár -10°C-ig) és nyomásálló (akár 100 kgf-ig), ugyanakkor kompakt kialakítás megdöbbentően sok csúcstechnológiás fényképészeti megoldást rejt, hogy egy pillanat se vesszen el a fantasztikus búvárkalandból, a lélegzetelállító, 360 fokos símutatványból vagy a tajtékzó, azúrkék alagútban sikló szörfös száguldásból. A szikláktól a dzsungelen át egy gyors vizes csobbanásig minden megörökíthető 4K és Full HD felbontásban.

A vadonatúj 0,2 hüvelykes, 1170K képpont egyenértékű, élőképes keresővel (LVF) akkor sem marad le a legszebb pillanatokról, ha a kép alanya éppen ellenfényben vagy erős napfényben áll. A 3,0 hüvelykes hátlapi kijelző kategóriájának legmagasabb 1040K képpontos felbontásával rendelkezik.

Örökítse meg a magával ragadó kaland minden mozzanatát a 10 képkocka/másodperc sebességű gyors sorozatfelvétellel és a Light Speed AF funkcióval, amely tökéletes megoldást kínál, ha bungee jumping közben akarja az eget lefotózni, vagy azt a pillanatot akarja elkapni, amikor a cápa beleharap az acélketrecbe. A hihetetlen élményeket elképesztően gördülékeny, nagy felbontású 4K videón és 4K fotón mutathatja meg.

Ossza meg mindenkivel egyszerűen a legújabb kalandokat GPS-címkével ellátott bámulatos képeken Whatsapp, Instagram vagy Facebook alkalmazással, Wi-Fi csatlakozáson keresztül.

Tegye még izgalmasabbá a közösségi oldalakon megosztott kiváló minőségű képeket késleltetett exponálással (time lapse) vagy a további különleges képhatások egyikével, mint amilyen a 22 féle kreatív szűrő vagy a nagyszerű panoráma mód, amellyel vízszintes és függőleges panorámaképek is készíthetők.

Ha pedig éjszakába nyúlik egy sziklamászás vagy barlangi túrára indulna, elemlámpaként is használhatja a fényképezőgépet a képkészítő funkció bekapcsolása nélkül is. 

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50