Új, szuperzoomos COOLPIX fényképezőgépek

Kütyü Magazin, 2019. január 18. 11:21

A Nikon bemutatja két új, nagyszerű funkciókkal teli COOLPIX fényképezőgépét, amelyek NIKKOR objektíveknek köszönhetően lenyűgöző képeket készítenek. 

Ezek a könnyű és egyszerűen használható kompakt fényképezőgépek éles képeket biztosítanak, a távoli témáktól a városi utcákig, a nagy látószögtől a szupertelefotós beállításig – még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.

A COOLPIX A1000 35x optikai zoommal, új, beépített elektronikus keresővel és RAW képrögzítési képességgel rendelkezik. Kiváló útitárs. Ezzel a fényképezőgéppel könnyedén válthat a hangulatos nagy látószögről a részletgazdag szupertelefotós felvételekre. 4K felbontású videofelvételek rögzítésére képes, a dönthető érintőképernyős kijelzőjével pedig könnyedén, érdekes szögekből készítheti el felvételeit.

A COOLPIX B600 fényképezőgép 60x optikai zoommal, nagy méretű monitorral és masszív markolattal van ellátva. Akár családi kirándulásra indul a parkba, akár városlátogatásra készül, ez a fényképezőgép sokoldalúan alkalmazható. Full HD videók készítésére képes sztereó hanggal. A fényképezőgép beépített kreatív módjainak sokaságával egyszerűen láthatja el művészi effektusokkal fényképeit vagy videóit.

Ahogyan Ines Bernardes, a Nikon Europe termékmenedzsere elmondta: „Ez a két fényképezőgépünk fantasztikus választás a kreatív oldalukat felfedezni kívánó felhasználók számára. A nagy látószögtől a szupertelefotó zoomig terjedő tartománynak köszönhetően a felhasználók szinte bármilyen témát szabadon fényképezhetnek. A Nikon 16 MP-es, hátsó megvilágítású CMOS érzékelője és a rázkódáscsökkentés kiváló eredményeket biztosít gyenge megvilágítás esetén is. A SnapBridge segítségével könnyen megoszthatók a legjobb felvételek, vagy az okos eszközök távvezérlőként is használhatók.”*

 

A COOLPIX A1000 fő tulajdonságai

  • NIKKOR 35x optikai zoomobjektív. 24–840 mm-es gyújtótávolság.** A Dynamic Fine Zoom segítségével kb. 1680 mm-re kiterjeszthető.***
  • 4K videofelvételek. Készítsen lenyűgöző, 4K/UHD 30p videofelvételeket vagy Full HD felvételeket akár 60 kép/mp sebességgel.
  • Nagy méretű elektronikus kereső. Nagy kontrasztú, tisztán látható, 1 160 000 képpontos elektronikus kereső (EVF).
  • Dönthető érintőképernyő. A nagy fényerejű, 3 hüvelykes, 1 036 000 képpontos felbontású LCD-monitor szinte bármilyen irányba dönthető.
  • Könnyed zoomvezérlés. Az oldalsó zoomvezérlőnek és a zoom-visszaállító gombnak köszönhetően egyszerűen, gyorsan és zökkenőmentesen beállíthatja a zoomot.
  • RAW-támogatás. A felhasználók menthetik, majd feldolgozó- és szerkesztőprogramokba exportálhatják a tömörítetlen képfájlokat.

 

A COOLPIX B600 fő tulajdonságai

  • NIKKOR 60x optikai zoom objektív. 24–1440 mm-es gyújtótávolság.** A Dynamic Fine Zoom segítségével kb. 2880 mm-re kiterjeszthető.***
  • Full HD videók. Egyszerűen csak nyomja meg a külön videó gombot Full HD (1080p/30p) videó rögzítéséhez sztereó hanggal.
  • Nagy méretű monitor. 3 hüvelykes, 921 000 képpontos LCD-monitor állítható fényerővel. Tükröződésgátló bevonattal ellátva.
  • Gyors automatikus élességállítás. A Célkereső AF gondoskodik a témák élességének villámgyors beállításáról még kedvezőtlen fényviszonyok mellett is.
  • Műalkotások könnyedén. Kreatív módok fotókhoz és videókhoz. A Makró móddal nagyszerű felvételeket készíthet apró csodákról.

_____________

* A SnapBridge fényképezőgéppel történő használata előtt a kompatibilis okos eszközre telepíteni kell a Nikon SnapBridge alkalmazást.

** 35 mm-es formátumban kifejezett egyenérték.

*** A Dynamic Fine Zoom nagyítási tényezőjének kiszámítása az optikai zoom legnagyobb látószögű helyzetét figyelembe véve történik.

Készülékek ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Airpods-tisztítókészlet és új Sandberg headset

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 09:14

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50