Robotizált folyamatautomatizációs szolgáltatások a Tech Data kínálatában

forrás: Prím Online, 2019. december 9. 18:32

Új big data és mesterséges intelligencia alapú szolgáltatásportfóliót tett elérhetővé több európai országban, köztük hazánkban is a Tech Data, miután partneri szerződést kötött a rutinszerű irodai munkafolyamatokat automatizáló Automation Anywhere-rel.

A 2003-ban Kaliforniában alapított és a Forbes friss Cloud 100 listáján 28. helyen rangsorolt Automation Anywhere-rel együttműködve a világ egyik vezető vállalati informatikai disztribútora olyan mesterséges intelligenciára épülő szolgáltatásokat – robotizált folyamatautomatizációt (RPA) – kínál ügyfeleinek, melyek alkalmazásával a vállalatok adminisztrációs feladatokat ellátó munkatársai a repetitív és monoton feladatok helyett a nagyobb hozzáadott értéket adó munkafolyamatokra koncentrálhatnak. Az Automation Anywhere megoldásai révén a rutinszerű feladatok elvégzése során esetlegesen előforduló, emberi erőforráshoz kötődő hibalehetőségek is kiküszöbölhetők, míg a vállalatok munkatársai többek között innovációval vagy az ügyfélelégedettség növelésével foglalkozhatnak.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

ABB: 2024. I. negyedévi eredmények

Björn Rosengren, vezérigazgató: „A magas bázisadatokhoz viszonyított első negyedéves teljesítményünk azt mutatja, hogy az év jól indult, a megrendelések dinamikája erősebb a vártnál, az árrés rekordmagas, a készpénztermelési teljesítményünk erős. Mindez kellő magabiztosságot ad ahhoz, hogy a 2024-ben várt árrést felfelé módosítsuk.”

2024. április 20. 19:07

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50