Munkáltatói tevékenységéért díjazták a Huawei Technologiest

forrás: Prím Online, 2020. február 18. 11:54

Kiemelkedő munkáltatói tevékenységéért díjazta a Top Employer Institute a Huawei Technologiest. A vállalat Németországban, az Egyesült Királyságban, Olaszországban, Spanyolországban, valamint Hollandiában folytatott munkáltatói módszereiért ismerte el a nemzetközi intézet, továbbá a Huawei elnyerte az európai régiós Top Employer címet is.

A Top Employerként elismert vállalatok arra törekszenek, hogy a lehető legjobb munkakörnyezetet biztosítsák munkavállalóik számára haladó, az embereket előtérbe helyező HR-folyamataikon keresztül.

 

A regionális díj még nagyobb elismerést jelent az olyan vállalatok számára, akik folyamatosan fejlesztik a munkavállalók körülményeit szervezetükön belül.

 

Wells Li, a Huawei Nyugat-Európai régiójának HR-ért felelős alelnöke elmondta: „Az egyedi értékeket keressük az emberekben, később pedig különböző módokon dolgozunk velük. Munkavállalóinkat olyan pozíciókba helyezzük, ami képességeiknek és tapasztalatuknak megfelelő, így tudják a lehető legtöbbet kihozni magukból.”

 

A Top Employer Institute vezérigazgatója, David Plink elmondta: „Számunkra is megtiszteltető pillanat a regionális munkáltatói díjazottak kiválasztása. Az elismerés a HR-tevékenységek regionális szintű, következetes alkalmazása iránti elkötelezettséget is tanúsítja. Ezúton is gratulálunk!”

 

A Top Employers Institute tanúsítási programjáról:

A Top Employers Institute globális tanúsítási programja több mint 1500 Top Employer munkáltatót tanúsított öt kontinens 118 országában, illetve régiójában. Az intézet felmérése során használt, száz kérdésből álló kérdőív hatszáz gyakorlatot ölel fel a következő tíz témában: Tehetségstratégia, Munkaerő-tervezés, Tehetségszerzés, Onboarding-tevékenységek, Tanulás és fejlesztés, Teljesítménygazdálkodás, Vezetői fejlesztés, Karrier- és utódlási menedzsment, Kompenzáció és előnyök, valamint Kultúra.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

PR ügynökséget választott a Yuspify

A Clue PR ügynökséget választotta kommunikációs partnerének a Yuspify, ami személyre szabott ajánlásokkal teszi hatékonyabbá a webshopok működését. A megbízás magában foglalja a márka ismeretségének növelését, valamint a PR kommunikációs aktivitások tervezését és megvalósítását.

2021. június 18. 13:16

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40