A koronavírus megfékezésében segíthet a Linistry

forrás: Prím Online, 2020. március 16. 17:48

A Linistry a vásárlással vagy ügyintézéssel járó nagyobb tömeg elkerülésével, a fizikai közelség visszaszorításával szeretne hozzájárulni a koronavírus terjedésének megfékezéséhez. Az innovatív magyar startup felajánlást tesz, amelynek keretén belül minimum tíz kiválasztott helyen térítésmentesen vezeti be virtuális sorbanállás-szolgáltatását. A rendszernek köszönhetően a forgalom megtartása mellett csökken a tömeg, így akadályozható a vírus terjedése.

A koronavírus megelőzése kapcsán a szakértők az alapvető higiéniás szabályok betartását, a gyakori kézmosás fontosságát hangsúlyozzák, de hozzáteszik: a nagyobb tömeg nagyobb kockázatot jelent. Ettől függetlenül a mindennapok során elkerülhetetlen, hogy emberek közelébe menjünk, például bevásárlás vagy ügyintézés alkalmával. A Linistry a vásárló- és ügyfélterekben a fizikai közelséggel együtt járó, és így a vírus terjedését segítő sorban állás csökkentése érdekében felajánlja, hogy legalább tíz jelentkező számára térítésmentesen telepíti és legalább két hónapon át üzemelteti szolgáltatását. A lehetőség iránt érdeklődő cégek jelentkezhetnek a magyar startupnál, amely kapacitás függvényében vállalja a szolgáltatás bevezetését.

 

A rendszer működése a virtuális sorban álláson alapul, így elkerülhető a tömeg vásárlás vagy ügyintézés során. A különböző szolgáltatóknál a felhasználók mobiltelefonjuk segítségével, alkalmazás letöltése nélkül, távolról húznak egy virtuális sorszámot. Ekkor tájékoztatja őket a rendszer a várható sorra kerülésről, majd később akkor is érkezik értesítés, amikor a helyszínre kell menni. A távoli sorban állást nem használók számára a helyszínen is van lehetőség arra, hogy a digitális sorszámot „húzzanak” és távozzanak, amíg nem kerülnek sorra. Így biztosítható, hogy az üzlethelyiségben a legminimálisabb létszámú csoport tartózkodjon, csak és kizárólag azok, akik éppen soron következnek.

 

 

A Linistry olyan intézmények, magánvállalatok vagy vállalkozások jelentkezését várja, amelyeknél a sorban állás jellemzően együtt jár a mindennapokban az ügyfelek, vásárlók kiszolgálásával, ilyenek például a különböző szervizek, ügyfélszolgálatok, de akár a nagyobb forgalmú gyógyszertárak is. A jelentkezést a cég weboldalán egy pár perc alatt kitölthető űrlap formájában adhatják be az érdeklődők. A startup szakemberei a jelentkezések elbírálását követően legkésőbb március 30-ig értesítik a szolgálatást igénylőket. A kiválasztott minimum tíz cégnél a Linistry díjmentes telepítése a lehető leghamarabb megkezdődik, majd a startup további legalább két hónapig üzemelteti a rendszert (amely a pandémiás helyzettől függően kiterjeszthető).

 

„Hazánk komoly egészségügyi kockázatnak van kitéve, így minden eddiginél nagyobb összefogásra van szükség ennek csökkentése érdekében. Fejlett és sikeres virtuális sorbanálló-rendszer kifejlesztőjeként a saját fejlesztésünkkel szeretnénk a koronavírus-járvány magyarországi terjedését lassítani. A sorban állást a jelenlegi helyzetben az emberek érthető módon szeretnék elkerülni, mi ebben tudunk segíteni” – mondta el Kövesdán Gyula, a Linistry Zrt. vezérigazgatója. 

 

Jelentkezés: https://landing.linistry.com/hu/?setlang=1

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Májusban indul az első SMP Marketing Masters kurzus!

A Magyar Marketing Szövetség elhozza a hazai szakemberek és marketingtevékenységet végzők számára a legszínvonalasabb stratégiai, kreatív, digitális, illetve technológiai tudásbővítő kurzusokat. Az SMP Masters magyar nyelvű, programsorozat összesen 5, egyenként 2 napos tematikus kurzusból áll.

2024. április 16. 11:41

Közel félmillió e-töltőpontra is szüksége lehet Franciaországnak néhány éven belül

A becslések szerint 2030-ra Franciaországban legalább 330 ezer, de akár 480 ezer e-töltőállomásra is szükség lehet. Ehhez gyors ütemben, folyamatosan újabb és újabb autópálya-pihenőhelyeket szerelnek fel töltőkkel, ahol már most akár 20 perc alatt 80 százalékra „tankolhatóak” az e-autók. 

2024. április 16. 10:10

Dizájnkiállításon és konyhai szakkiállításon is megmutatja magát a Samsung

A Samsung két milánói eseményen vesz részt idén áprilisban. A vállalat az EuroCucina 2024 konyhai szakkiállításon az összekapcsolt otthonok jegyében mutatja be új, prémium konyhai eszközeit és az életstílust, amit a készülékek kínálhatnak. A Milánói Design Hét Fuorisalone 2024 eseményén rendezett dizájnkiállításán pedig művészileg is megmutatja a látogatóknak a vállalat formatervezési filozófiáját.

2024. április 15. 19:32

A múlt feltárása, a jövő segítségével!

Kevés izgalmasabb terület létezik a régészetnél. Vajon mi rejtőzik a régi idők, épületek falai mögött? Felfedezések, meglepetések sokasága, amire nem igazán lehet felkészülni. Egy ilyen terepmunkát azonban nem lehet csak úgy, ásóval elvégezni, és még Indiana Jonesnak is óriási segítség egy-egy digitális, innovatív, 21. századi eszköz!

2024. április 15. 18:46

Ez lehet a rohamosan terjeszkedő olcsó kínai webshopok igazi ellenfele

Miközben az olcsó, kevésbé minőségi árut kínáló kínai cégek gőzerővel árasztják el Európát a termékeikkel, egyre többen fordulnak egy új alternatív vásárlás felé. Ez a jelenség a közösségi finanszírozás megjelenése az online vásárlásban, ami a prémium és luxus színvonalat teszi elérhetővé. Az alacsony ár mindkettőben közös, eredményben viszont drasztikusan eltér egymástól a kétfajta vásárlás.

2024. április 15. 17:59

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09