A Zyxel technikai segítséget nyújt az otthonról dolgozóknak

forrás: Prím Online, 2020. április 14. 15:41

A veszélyhelyzetre való tekintettel a Zyxel Networks ma bejelentette, hogy elindítja a távoli munkavállalókat segítő szolgáltatását. A lehetőség elsősorban a most életszerű kiberbiztonsági témákat érinti, mint például a VPN-ek vagy felhő alapú hálózatok beállítása. A támogató központ a világ bármely pontjáról online elérhető.

A Zyxel Hálózati Partner Támogató Központ, és a támogató fórum olyan tech szakértőkből és hozzáértő felhasználókból áll, akiknek speciális szaktudása van a különféle szoftverek és hardverek területén, így hatékonyan tudják támogatni az otthoni munkavégzés során nehézségekbe ütköző felhasználókat. A szolgáltatás olyan témákat érint, mint a VPN-ek, a kiberbiztonság, a felhő alapú hálózatok kialakítása illetve bármilyen, a távoli munkavégzéshez kapcsolódó hálózati gyakorlati kérdés.

 

 

 

„Kulcsfontosságú, hogy betartsuk a közösségi távolságtartás és az elszigetelődés szabályait, ha le akarjuk győzni a járványt. Ugyanakkor az otthoni munkavégzésre való átállás sajnos nem ment mindenkinek egyszerűen, legfőképp azért, mert sok esetben a hálózati infrastruktúra és az alkalmazottak ismeretei nem álltak erre készen” – mondta el Treso Tamás, a Zyxel Magyarországi vezetője. Hozzátette: „Több inspiráló példát is láthattunk, hogy a magánszemélyek és a szervezetek hogyan segítik ki egymást ezekben a nehéz időkben, ezért úgy éreztük, hogy nekünk is lépnünk kell ebben a helyzetben”.

 

A támogató központ létrehozása egyike annak a három intézkedésnek, ami a Zyxel Hálózati Támogató Program keretében valósul meg a koronavírus elterjedése elleni küzdelemben. Mivel a kapcsolattartás kulcsfontosságú a vállalkozások, oktatási intézmények és egészségügyi szervek számára, hogy a működésüket zavartalanul tudják folytatni, a Zyxel felkérte a tanúsított partnereit és egyéb hálózati szakembereket arra, hogy csatlakozzanak ehhez a kezdeményezéshez. 

 

A másik két intézkedés – egy hálózati megoldás tanácsadó szolgáltatás és egy gyakorlati hálózati tippeket megosztó weboldal – a következő hetekben élesedik, melyek abban fogják segíteni a cégeket és vállalkozásokat, hogy hogyan maradjanak fenn a járvány ideje alatt is.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17