Online csapatépítés, nem csak a karantén idejére

forrás: Prím Online, 2020. május 7. 18:56

Aki az üzleti világ valamely területén dolgozik, napjainkban nagy valószínűséggel megtapasztalhatta, a kellemetlen konferencia hívások és a nehezen kezelhető távolsági kapcsolattartás problémáját. A csapatösszetartás a személyes találkozások csökkenésével egyre nehezebbé válik és a lelkes vezetők által összehívott online meetingek sokszor kellemetlen emléket hagynak a résztvevők fejében. Többek között ezekre a problémákra kínál megoldást a HomeUnity, aminek célja a klasszikus offline csapatépítők hatékony átültetése az online térbe.

Az érdeklődők jelenleg 6 különböző “modul” közül választhatnak, melyek mindegyike teljesen más-más tematikára épül. A Gasztro Királyok modulban kiderül, hogy a kollégák közül ki a legügyesebb a konyhában, a Sherlock “Homes” pedig a szabadulószobák hangulatát hozza el és közösségi média oldalak labirintusán kalauzol át. Kérhetünk a cégünkre szabott edzést profi jóga oktatókkal, de átélhetjük a kocsmakvízek jól ismert hangulatát profi moderátorok által vezényelve.

 

 

“Természetesen a jelenlegi helyzet adta az ötletet a HomeUnity születésekor, de hiszünk abban, hogy a későbbiekben is nagy szükség lehet a távolsági csapatépítésre. Egyre több munkavállaló dolgozik otthonról, ami nagy mértékben csökkenti a csapatösszetartást és ezáltal a hatékonyságot is. A megfelelő irodai hangulatot végső soron az emberek egymással való interakciója teremti és ha ez hiányzik, akkor a csapat motivációja és produktivitása is csökken. Többek között ebben is szeretnénk segíteni”

 

 

Az ötletgazdák azt remélik a HomeUnity-től, hogy feloldja a konferencia hívások kínos szorongását, közelebb hozza egymáshoz az otthonaikba zárt munkavállalókat és egy kellemes, szórakoztató élményt nyújt mindenkinek. A szolgáltatást a homeunity.hu oldalon érhetik el az érdeklődők.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

KPMG: Az energiaipar sem ússza meg a genAI bevezetését

Óvatosak a generatív mesterséges intelligencia bevezetése kapcsán az energiaipari vezetők. A KPMG Global Energy CEO Outlook legutóbbi kutatása szerint a vezérigazgatók a jelenlegi ingatag geopolitikai és politikai helyzetben is bizakodóak a növekedési kilátásokat illetően, a befektetések terén pedig legfőbb prioritásuk a generatív mesterséges intelligencia. Lelkesedésüket mérséklik azonban az etikai problémák és a kiberbiztonsági kockázatok. A kutatásból az is kiderül, hogy a vezérigazgatók az ESG-t ma már az üzleti siker egyik alapjának tartják.

2024. május 21. 11:28

A műanyaghulladékot a felére csökkentették az ABB finnországi gyárában

A hulladékok újrahasznosítására irányuló innovatív eljárások bevezetésével az ABB finnországi Porvoóban találha-tó gyártóüzeme 50 százalékkal csökkentette a vegyes műanyaghulladék mennyiségét, és 2023-ban közel 20 száza-lékkal javította az újrahasznosítás arányát. Az újrahasznosítási erőfeszítések fontos lépést jelentenek a Föld erőfor-rásainak megőrzése és az ügyfelek fenntarthatósági kötelezettségvállalásainak támogatása felé; ezen erőfeszítések 2024-ben 16 égerfa átlagos súlyának megfelelő mennyiségű polipropilént takarítanak meg.

2024. május 21. 09:54

Tökéletesre csiszolt autóval döntené meg világrekordját a Széchenyi-egyetem hallgatói csapata

A SZEnergy Team tavaly májusban az energiahatékonysági és az autonóm kategóriát is megnyerve, kettős győzelemmel és saját korábbi világcsúcsát megdöntve zárta a világ legnagyobb energiahatékonysági versenyét, a Shell-Eco Marathont. A győri Széchenyi István Egyetem csapata idén a szokásosnál is magasabbra tette a lécet: a cél a dupla címvédés, ha lehet, újabb világrekorddal. Mielőtt elutaztak volna a verseny helyszínére, bemutatták elkészült fejlesztéseiket.

2024. május 20. 12:34

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59