Újratervezett jövő a SAS-sal

forrás: Prím Online, 2020. június 12. 10:33

Az ingyenes Virtual SAS Global Forum 2020 keretei között kiderül, hogyan segíti a cégeket és támogatja a gazdaság helyreállítását a fejlett analitika a járvány időszakában, és azt követően.

Miközben az üzleti elemzőeszközök átsegítenek bennünket a koronavírus-járvány kihívásain, a SAS bemutatta a június 16-án zajló Virtual SAS Global Forum 2020 részleteit. 

 

Közép-európai idő szerint délután 5 órakor kezdődik az előadás és workshop sorozat, mely az esemény után igény szerint bármikor megtekinthető. Az SGF-en vezető szakértők tekintik át az üzleti elemzés újdonságait, iparágakra bontott előadásokat kínálnak, és a bizonytalan környezetben használható elemző eszközöket, megoldásokat mutatnak be. Az esemény ingyenes regisztrációja már elérhető itt

 

 

 

Csatlakozás, együttműködés, megosztás 

A SAS történelmének eddigi legnagyobb virtuális konferenciáján arra invitálja a résztvevőket, hogy a virtuális napirend alapján saját élmény-listát alkossanak; válogassanak a számukra legérdekesebb felhasználói, partneri és vezetői előadások közül. Próbálják ki a virtuális kvadélményt, a demókat, szenteljenek figyelmet a hagyományos fő bemutatóknak és éljenek a SAS kínálta képzési lehetőségekkel. Mindezt könnyen fogyasztható, online formában:

 

SAS Connection: 

  • A résztvevők megtapasztalhatják, hogyan használják a SAS eszközeit az olyan ügyfelek, mint a Cleveland Clinic és a Georgia-Pacific, illetve felfedezhetik a SAS oktatási és az emberiség szolgálatába állított analitikai megoldásokat összefogó Data for Good kezdeményezéseit.

 

Executive Connection: 

  • A vezetők meghallgathatják többek között Chris Clague, a The Economist üzleti elemzéssel foglalkozó Intelligence Unitjának felelős szerkesztőjét, akinek tolmácsolásában betekintést kaphatnak az üzletmenet járványidőszakban történő fellendítésének módszereibe.

 

Users Connection: 

  • A felhasználókat még inkább középpontba helyező szekció a SAS eszközökről, erőforrásokról, képzésekről és azok felhasználásának lehetőségeiről szól.

 

Partner Connection:

•A SAS vezetők és az olyan partnerek, mint a Deloitte Canada, feltárják különböző projektek sikerének titkát.

 

Vezető és kiemelt előadók

A világhírű vizionárius, Simon Sinek moderált beszélgetés keretei között saját, nagysikerű könyvére (The Infinite Game) alapozva adja át életszemléletét. Megosztja gondolatait arról, hogy a vezetők miként alkalmazhatják a „végtelen játék” alapvető szabályait annak érdekében, hogy mindig egy lépéssel a versenytársak előtt járhassanak.

 

 

 

Az esemény emellett reflektorfénybe állítja a SAS vezetőit. A vállalat alapító-vezérigazgatója, Jim Goodnight, a műszaki és ügyvezető igazgatói posztot betöltő Oliver Schabenberger, valamint a kutatásért, fejlesztésért felelős vezető alelnök, Bryan Harris a felhőben, a peremhálózaton és a mesterséges intelligenciával történő adatelemzés jövőjét fejti ki.

 

Interaktív tanulás és játék

Az interaktív kiállítási élményt leutánzó Quad kiegészül a SAS-technológia gyakorlati áttekintésével és lehetővé teszi a SAS-szakértőkkel való párbeszédet. Demókhoz és prezentációkhoz csatlakozhatnak a résztvevők, elmélyíthetik műszaki és szolgáltatásokról szerzett tudásukat, illetve beléphetnek a közel 8 órás „kérdezze a szakértőt” esemény virtuális szobáiba is.

 

A könnyed kikapcsolódás érdekében mindez gamifikációs keretek között zajlik, egész napos aktivitásra buzdítva a résztvevőket.

  

 

 

Jegyezze be naptárába és regisztráljon online még ma!

Az esemény június 16-án kezdődik, a regisztráció viszont már most elérhető. Az esemény napirendjéhez és a korábbi, már elérhető előadások megtekintéséhez keresse fel a Virtual SAS Global Forum 2020 website-ját.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Huawei bemutatta 40 százalékkal hatékonyabb energiatároló rendszerét

Új, hatékonyabb energiatárolási rendszerrel frissítette termékkínálatát a Huawei Technologies. A napelemes háztartási méretű kiserőműbe (HMKE) csatlakoztatható energiatároló rendszer az eddiginél 40 százalékkal több energia leadására képes a megnövelt hatékonyságnak köszönhetően, így ideális lakossági célú felhasználásra. A tárolókapacitás rugalmasan növelhető akár 20,7 kWh-ig, párhuzamos üzemeltetéssel pedig 82,8 kWh-ig. A gyártó Bécsben mutatta be az új megoldást, amely várhatóan szeptemberben már elérhető lesz a magyar piacon is.

2024. április 12. 18:50

Csaknem ötven munkaadó várta a hallgatókat a Széchenyi-egyetem Állásbörzéjén

Nagy népszerűségnek örvendett a győri Széchenyi István Egyetem áprilisi Állásbörzéje az intézmény hallgatói körében, akik közel ötven vállalkozással és intézménnyel kerülhettek közelebbi kapcsolatba. A fiatalok közül sokan találják meg gyakorlati helyüket, sőt állásukat is a félévente megrendezett programon.

2024. április 12. 11:55

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09