Változás a Magyar Telekom Csoport felsővezetésében

forrás: Prím Online, 2020. szeptember 23. 09:45

A Magyar Telekom Igazgatósága döntésének értelmében 2020. november 2-ától Gonda Gábor a T-Systems Magyarország Zrt. vezérigazgatója, valamint a Magyar Telekom felsővezetésének tagja.

Gonda Gábor 21 éves szakmai- és 15 éves felsővezetői tapasztalattal érkezik a T-Systems élére. Szakmai pályafutását 1999-ben a Compaq-nál kezdte, ezt követően 17 évet töltött a Hewlett Packard Enterprise-nál különböző vezetői funkciókban, 2012 óta a magyar HP ügyvezető igazgatója, 2018 óta a HP teljes közép-európai régióját is vezette. Munkáját számos vállalati és iparági elismerés igazolja, szabadidejében tanít a Corvinus Egyetemen és a Nemzetközi Gyerekmentő Szolgálat aktív tagja. Diplomáját az Óbudai Egyetem informatikai mérnök szakán szerezte, melyet számos vezetői képzés követett, köztük a Harvard Business School kurzusa.

 

„Megtisztelő és inspiráló feladat Magyarország vezető ICT vállalatát irányítani: a T-Systems hihetetlenül erős és felkészült szakembergárdával, valamint egyedi kompetenciákkal rendelkező, sikeres vállalat, így nagyon örülök, hogy aktív részese és alakítója lehetek a további fejlődésnek és építkezésnek” - mondta Gonda Gábor a kinevezés kapcsán.

 

„Gábor személyében komoly iparági és nemzetközi felsővezetői tapasztalattal rendelkező vezetőt köszönthetünk a T-Systems élén. Biztos vagyok abban, hogy Gábor tudása, személyisége és szemlélete új lendületet ad majd a csapatnak, hogy még jobb megoldásokkal segítsük vállalati és intézményi ügyfeleinket és növekedési pályára álljunk” - mondta Rékasi Tibor, a Magyar Telekom vezérigazgatója.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09

Nők az informatikában – Számít a nemek aránya a munkahelyen?

2024. március 12. 20:53

Szemünk előtt zajlik az e-kereskedelem mohácsi csatája

2024. március 6. 13:05