A gyermeküket egyedül nevelő szülők felé nyit a Randivonal cégcsoport

forrás: Prím Online, 2021. január 5. 09:43

A legnagyobb hazai társkereső oldalakat üzemeltető Dating Central Europe Zrt. a The Cook Kft. 100%-os tulajdonrészének megvásárlásával tovább erősíti online társkereső portfólióját.

Az idén 11. születésnapját ünneplő Csajok és Pasik társkereső szolgáltatást még az iWiW-en, majd később a Facebookon ismerhették meg az egyedülálló társkeresők. Az akkor egy év alatt 600 ezer felhasználót gyűjtő szolgáltatás később önálló, a közösségi portáloktól független társkereső oldallá vált, és a fiatalabb felhasználók körében az egyik legnépszerűbb magyar nyelvű társkeresővé - és párkapcsolati bloggá - nőtte ki magát.

 

A The Cook Kft. 2015-ben a Lovebox 50%-os tulajdonosa is lett, 2017-ben pedig elindította kifejezetten egyedülálló szülőknek szánt szolgáltatását, a Padaam-ot. Utóbbi máig több, mint 70.000 regisztrálót vonzott.

 

„Úgy gondoljuk, hogy jelenleg a magyar társkereső piacon a Padaam az egyik leghiánypótlóbb szolgáltatás, hiszen ez a társkereső platform a gyermeküket egyedül nevelő szülők találkozóhelye, szinte kizárólagos ismerkedési lehetőség számukra napjainkban. Az oldal exponenciálisan növekszik, és nagyon büszkék vagyunk, hogy egy társadalmilag fontos projektbe kapcsolódunk bele. A gyerekeiket egyedül nevelő szülők nagyon nehéz helyzetben vannak, az ismerkedési lehetőségeik szűkösebbek, és a COVID ideje alatt véleményünk szerint ők azok, akik még több támogatást érdemelnek. Úgy gondoljuk, hogy a Padaam komoly támasz, hogy hasonló élethelyzetű emberek online megtalálják a szerelmet” – árulta el Weiler Péter, a Dating Central Europe Zrt. vezérigazgatója.

 

 

„Úgy látjuk, hogy a cég kiváló kezekben lesz a Dating Central Europe-nál, és szolgáltatásai jól illeszkednek majd a vevő széles társkereső portfóliójába. A Dating Central Europe több, mint 20 éves tapasztalatával és szakértelmével új szintre emelheti a szolgáltatások működését és ügyesen használhatja az egyes szolgáltatásai közötti szinergiákat” – nyilatkozta László Gergely, a The Cook Kft. leköszönő ügyvezető igazgatója. A cégből most kiszálló alapítók (Bagi Péter vezető fejlesztő, László Gergely ügyvezető és Lipovszky Lél Keve kreatív vezető) rendkívül hálásak annak a csapatnak, amely velük együtt építette az elmúlt években a Cook termékeit.

 

„A felvásárolt társkereső oldalak segítségével úgy gondoljuk, hogy még jobban ki tudjuk szolgálni a nekünk bizalmat szavazó társkeresők igényeit. A hazai vezető társkereső oldalt, a Randivonal.hu-t kiválóan kiegészíti majd az egyedülálló szülőknek szóló Padaam, a fiatalabbakat megcélzó Csajok és Pasik és az ország egyik legpatinásabb társkereső oldala, a Lovebox.hu” – tette hozzá Weiler Péter.

 

A Dating Central Europe Zrt. többségi tulajdonosa az osztrák Russmedia Equity Partners. A vételárat a felek nem hozták nyilvánosságra.

E-világ ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Form 4: új, villámgyors 3D nyomtató a Formlabs-tól

A Formlabs bemutatta a Form 4-et, a következő generációs műgyanta 3D nyomtatóját. A Form 4 és biokompatibilis változata, a Form 4B rendkívül gyors additív gyártást ígér nagy precizitással a választott alapanyag típusától függetlenül. A Formlabs legújabb fejlesztése már megtekinthető és tesztelhető a FreeDee Kft. budapesti irodájában.

2024. április 21. 14:03

Mammográfiához tervezett diagnosztikai monitort mutat be az LG

Tovább bővíti B2B orvostechnikai kínálatát az LG Electronics (LG). A portfólió új tagja, a 21HQ613D-t értékesítését nemrégiben engedélyezte az Egyesült Államokban az FDA. A kifejezetten digitális mammográfiához és emlő tomoszintézishez tervezett 21HQ613D egy 21,3 hüvelykes, 5 megapixeles (MP) IPS diagnosztikai monitor, amely nagyfelbontásban jeleníti meg a röntgenfelvételeket, és kalibrációs érzékelője, illetve szoftvere révén stabil képminőséget biztosít.

2024. április 21. 12:17

Így használjuk biztonságosan a kijelzőket

A jó idővel jön a napsütés is, amitől gyakran nehezebb látni a kijelzőnket. Ilyenkor hajlamosak vagyunk felhúzni a fényerőt, ami azonban hosszútávon káros lehet szemünknek. A HONOR összeszedett pár általános tippet arról, hogy – az időjárástól függetlenül – miként óvjuk érzékszervünket, főleg úgy, hogy egyre többet használunk kijelzőket, képernyőket.

2024. április 21. 10:29

ABB: 2024. I. negyedévi eredmények

Björn Rosengren, vezérigazgató: „A magas bázisadatokhoz viszonyított első negyedéves teljesítményünk azt mutatja, hogy az év jól indult, a megrendelések dinamikája erősebb a vártnál, az árrés rekordmagas, a készpénztermelési teljesítményünk erős. Mindez kellő magabiztosságot ad ahhoz, hogy a 2024-ben várt árrést felfelé módosítsuk.”

2024. április 20. 19:07

Külföldi nyitásban és az online kereskedelmi fejlődésben segítik a hazai kkv-ket

Partnerségi megállapodást írt alá a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége (VOSZ) és az eMAG Magyarország, amelynek célja az e-kereskedelmi know-how fejlesztése,  és a magyar  kis- és középvállalatok online értékesítési csatornáinak fejlesztése a régióban.

2024. április 20. 18:50

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50