Az AOC és a Red Bull Racing Esports egyesítik erőiket

forrás: Prím Online, 2021. február 14. 14:21

A kijelzők szakértője és a gaming monitorok terén világelső AOC tovább bővíti a partneri kapcsolatait a gaming óriás Red Bull-lal, a Red Bull Racing Esports szimulációs autóversenyzés divízió támogatása révén.

Az AOC kiváló monitorokat biztosít a Red Bull Racing Esports járművezetői számára, így támogatva a felkészülésüket. Emellett a Red Bull Racing egyesült királyságbeli Milton Keynes-ben található Esports Erena teljes mértékben AOC monitorokkal lett felszerelve, olyan modellekkel, mint pl. az AOC AGON AG273QZ, illetve az ívelt AOC AGON AG273QCX. Az AOC célja, hogy a Red Bull Racing Esports tudásával tovább bővítse a portfólióját, és a lehető legjobb kijelzőket gyártsa a szimulációs autóversenyzők számára.

 

Az AOC a múltban is sokat dolgozott együtt a Red Bull-lal; nagy teljesítményű monitorokkal nyújtott támogatást különböző bajnokságokon, olyan játékoknál, mint pl. a League of Legends illetve a Counter-Strike: Global Offensive. A szimulációs autóversenyzés mostanában egyre népszerűbb, így az AOC várakozással telien néz elébe a kompetitív gaming világ következő történéseinek és támogatja a Red Bull Racing Esports versenyzőit erőfölényük fenntartásában.

 

 

Frissítés a világ leggyorsabb bikáinál

A Red Bull Racing Esports csapatát erősíti a világ néhány legnagyobb tehetsége. A versenyzők két egymást követő évben megnyerték az F1 Esports Pro Series Csapatbajnokságát. A sztárversenyző Sebastian Job 2020-ban nyerte el az iRacing World Champion címet, a Porsche TAG Heuer Esports Supercup cím megszerzésével; míg a Forza csapat a LeMans Esports címet hozta el.

 

Az AOC büszke arra, hogy segítséget nyújthat a versenyzői divízió illetve a csapat hivatalos helyszíne számára a teljesítményük további fejlesztéséhez: „A Red Bull Racing Esports szimulációs autóversenyzők már bizonyították a képességeiket, és a csúcsra fognak vezetni. Az ő visszajelzéseik alapján szeretnénk a szimulációs autóversenyzők igényei szerint tovább formálni az AOC monitorokat, és a tehetségükkel még magasabb szintre emelni a teljesítményüket,” - nyilatkozta Stefan Sommer, az AOC Marketing és Üzletvezetési Igazgatója.

 

 

A megfelelő felszereléssel a dobogó felé

A monitorok fontos szerepet játszanak a szimulációs autóversenyzésben: tökéletes áttekintést kell nyújtaniuk a versenypályáról, és lehetővé kell tenniük a használók számára, hogy figyelemmel kísérhessék a többi versenyzőt. A képernyők szupergyors sebességgel adják a képeket, hiszen az Esports világában minden milliszekundum előnyt jelent. A különböző ágazatokban különböző kijelzők hasznosak. A Red Bull Racing Esports iRacing csapat a három- vagy négy képernyős konfigurációt részesíti előnyben, az F1-nél egy darab sík képernyő a kedvenc, míg a V10-R versenyzőknél az egy darab ívelt, széles monitor.

 

 

Oliver Hughes, Red Bull Racing Marketing Igazgatója így nyilatkozott: „Ez az új partnerség az AOC-val a szimulációs versenyzési programunk minden aspektusát áthatja. Egy olyan kompetetív sportban, ahol néhány tized- vagy századmásodperc is számít, a magas frissítési gyakoriság és a villámgyors válaszidő nagyon fontos a járművezetőink számára ahhoz, hogy a mezőny élvonalában maradhassanak. Az AOC csúcskategóriás monitorai kifejezetten gaminghez kerültek kifejlesztésre és elősegítik a versenyelőnyt a versenyzőink számára. Az új, külön erre a célra épített, Esports gyakorló területünkön a Milton Keynes-ben található Red Bull Technology Campuson teljeskörűen az AOC díjnyertes monitorai kerültek felszerésre, amely megfelel a Csapat ambíciózus céljainak és  a kiváló minőségű létesítménynek, amelyet létrehoztunk.”

 

Az AOC kész felvenni a versenyt és segíteni a Red Bull Racing Esport szimulációs versenyző tehetségeinek az újabb bajnoki címek megszerzésében.

Hardver ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Factor 4: a legújabb UltiMaker 3D nyomtató gyártósorok támogatására

Az UltiMaker április 22-én bemutatta az UltiMaker Factor 4 új, ipari 3D nyomtatót, amelyet kifejezetten gyártóüzemi felhasználásra, a gyártósorok működési hatékonyságának és megbízhatóságának növelésére fejlesztettek. Az UltiMaker Factor 4 hazai bemutatójára az Ipar Napjain kerül sor a kizárólagos hazai forgalmazó, a FreeDee Kft. standján (A pavilon, 101F).

2024. április 23. 18:00

A Thermaltake bemutatja a háromféle GPU-elrendezést támogató közepes toronyházát

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkájának, CTE E600 MX közepes toronyháza fekete, hófehér és hortenziakék változatban is elérhető. A CTE E600 MX a CTE-sorozat legújabb kiegészítése, egy kétkamrás közepes toronyház, amely a Thermaltake innovatív CTE-kialakítását örökölte, ami a központi hűtési hatékonyság (Centralized Thermal Efficiency) rövidítése, és a kritikus alkatrészek magas szintű hűtési teljesítményének biztosítására összpontosít. Ráadásul a CTE E600 MX háromféle GPU-elrendezési lehetőséggel és cserélhető, kettős előlapi kialakítással rendelkezik, maximális rugalmasságot kínálva a felhasználóknak gépük testreszabásához.

2024. április 23. 13:06

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50