A Fujitsu "Az év ServiceNow szolgáltatója"

forrás: Prím Online, 2021. március 12. 11:00

Az ügyfeleknek erősen komplex, dinamikus környezetekben nyújtott kiváló ServiceNow-képességei elismeréseként a Fujitsu lett „Az év ServiceNow szolgáltatója” az EMEA-régióban. A díj odaítélésében fontos szempont volt a Fujitsu által a közös ügyfeleknek nyújtott kimagasló ügyfélélmény. 

A kis hatékonyságú folyamatok és a duplikált feladatvégzés visszafogja a produktivitást. Ezért a szolgáltatásmenedzsment észszerűsítése kiemelt szempont a Fujitsu minden digitális átalakulási projektjében. A Fujitsu segít ügyfeleinek kiaknázni a ServiceNow lehetőségeit a vállalati környezet komplex üzleti folyamatainak és adatainak összekapcsolása terén. Az így létrejövő, ellenálló rendszereknél csökkennek az informatikai ráfordítások, megalapozottabb a döntéshozatal, és mind a munkavállalóknak, mind pedig az ügyfeleknek jobb használati élményben van részük.

 

„Az év szolgáltatója az EMEA-régióban” díj kihirdetésére március 9-én, a ServiceNow EMEA Partner Awards eseményen került sor, amelyen a ServiceNow legjobb partnerei 2020-ban nyújtott teljesítményükért részesültek elismerésben. A ServiceNow többek között árbevételük, bővülő termékkínálatuk, készségfejlesztés iránti elkötelezettségük és transzformációs képességeik alapján értékeli partnereit. A Fujitsu kiválasztásában fontos szerepet játszott, hogy a vállalat a világjárvány idején is képes volt változatlanul kimagasló ügyfélélményt és támogatást nyújtani ügyfeleinek. 

 

 

Tim White, a Fujitsu vállalati vezérigazgatója, alelnöke és globális szolgáltatási vezetője így nyilatkozott: „A ServiceNow képezi a Fujitsu ügyfeleinél végrehajtott átalakítási projektek gerincét. Az agilitás és a gyakorlatias felismerések kulcsszerepet játszottak abban, hogy a vállalatoknak sikerült alkalmazkodniuk a kihívásokhoz. Ügyfeleink sikere iránti folyamatos elkötelezettségünket mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy tavaly is kiváló eredményekhez tudtuk juttatni őket. A ServiceNow-val és ügyfeleinkkel együttműködve hangsúlyosan törekszünk arra, hogy az innovációra épülő bizalom segítségével fenntarthatóbb hellyé tegyük a világot.” 

 

A Fujitsu a teljes ServiceNow ügyfélutat támogatja

ServiceNow Elite partnerként a Fujitsu a teljes ServiceNow ügyfélutat támogatja – a tanácsadástól a megvalósításon és az oktatáson keresztül a 7x24 órás támogatásig. A Fujitsu ServiceNow praxisának   sikerében központi szerepet játszik az ügyfélközpontúság. „Co-creation” szemlélete jegyében a Fujitsu lehetővé teszi, hogy maga az ügyfél határozza meg és valósítsa meg az üzleti sikerhez szükséges célokat és növelje értéküket az érintettek számára. Rendszerintegrátorként szerzett több mint 20 éves tapasztalatait hasznosítva a Fujitsu minden ügyfélnek segíteni tud a maximumot kihozni ServiceNow-beruházásaiból. A vállalat globális szolgáltatóközpontjain keresztül biztosítja az ügyfelek támogatását a világ minden részén. 

 

Az elmúlt év sikeres projektjei közé tartozott a portugáliai Banco CTT projektje, ahol a Fujitsu a működési hatékonyságot és a banki ügyfeleknek nyújtott szolgáltatást emelte magasabb szintre a ServiceNow segítségével.

 

A Fujitsu saját ServiceNow-bevezetése során szerzett mélyreható tapasztalatai is elősegítik, hogy az ügyfelek elismerjék a Fujitsu hozzáértését, és kiépüljön bennük az átalakuláshoz szükséges bizalom. A Fujitsu a továbbiakban is komoly összegeket és energiát fordít globális ServiceNow üzletága fejlesztésére.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Premier League az Oracle felhőinfrastruktúráját választotta

A Premier League, a világ legnézettebb labdarúgó-bajnoksága az Oracle-t választotta hivatalos felhőszolgáltatójának. Az Oracle-lel együttműködve kívánja tovább növelni az egyes mérkőzések izgalmát az új meccsstatisztikák által, melyek mélyebb rálátást nyújtanak a pályán élőben zajló eseményekre. Az Oracle adatelemzési és gépi tanulási technológiái valós időben fogják megosztani ezeket az úttörő statisztikákat a milliárdos nagyságrendű globális közönséggel minden szezonban.

2021. május 8. 14:49

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35