Jelentős értékű állami keretmegállapodás nyertese a Delta

forrás: Prím Online, 2021. április 4. 14:25

Keretmegállapodás nyerteseként hirdette ki a Delta Systems Kft.-t a Digitális Kormányzati Ügynökség, amely alapján a vállalat a 301/2018. (XII. 27.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó érintett szervezeteknél meglévő VMware szoftverlicencek megújításának, bővítésének feladatait láthatja el, valamint kapcsolódó támogatási szolgáltatásokat is teljesíthet.

A Delta Systems Kft.-t nagy összegű keretszerződés kötésére írányuló eljárás nyerteseként hirdette ki a központosított informatikai közbeszerzések lebonyolításáért felelős Digitális Kormányzati Ügynökség Zrt. Az 5,5 milliárd forintos keretösszeget is meghaladó megállapodás a hatályba lépéstől számítva 24 hónapra jön létre. A keretmegállapodás nem kínál automatikusan megrendeléseket: az intézmények felmerülő igényeik alapján versenyeztetik újra a konkrét beszerzéseket a keretmegállapodásban részes konzorciumok között.

 

A keretmegállapodás lehetőget nyújt az érintett állami szervezeteknél meglévő VMware szoftverlicencek megújítására, bővítésére, kiegészítésére, valamint kapcsolódó támogatási szolgáltatások teljesítésére. A VMware szoftver intézményi környezetben támogatja a virtualizációt, segítségével az operációs rendszerek és a segédprogramok gördülékenyebben működtethetők.

 

A Delta Systems Kft. jelentős tapasztalattal bír a VMware szoftverlicencek kezelésében, rendelkezik a közbeszerzés alapfeltételei között szereplő VMware Advanced partneri szintű minősítéssel is.

 

,,Kiemelt fontossággal bír számunkra a közbeszerzés elnyerése, Magyarország egyik vezető rendszerintegrátoraként készen állunk projektek megvalósítására. Vállalatunk jelentős tapasztalattal rendelkezik a VMware szoftverlicencek kezelésében, amely hatékonyan hozzájárul az együttműködés sikerességéhez.” – emelte ki Vidra László, a Delta Systems Kft. ügyvezető igazgatója.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Nemzetközi szakmai elismerés a Telekom székháznak

Az A 'Design Award and Competition a világ egyik legjelentősebb szakmai elismerése, mely a design és az építészeti szakma kiemelkedő alkotásait díjazza. A HD Group a Telekom székházban kialakított vizuális normarendszer megalkotásával pályázott és nyert a Graphics, Illustration and Visual Communication kategóriában.

2021. május 8. 18:17

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Digitalizációs „bumm” a bankszektorban!

2021. május 4. 19:29

Óvakodjunk a COVID-19 vakcinával kapcsolatos csalásoktól és álhírektől

2021. április 19. 14:58

Új pályázatokat indít az EIT Digital

2021. április 8. 14:15

Stabil üzleti teljesítmény mellett tovább növekedett tavaly a Huawei

2021. március 31. 13:35