Fiatal vezető a Deutsche Telekom IT Solutions-nál

forrás: Prím Online, 2021. április 27. 18:44

Áprilistól új ügyvezető igazgató irányítja a Deutsche Telekom IT Solutions (DT-ITS) pénzügyeit. Őrffy Zsolt, a vállalat Controlling csoportjának korábbi vezetője Ollárné Riedl Katalintól veszi át a VP Finance and Controlling pozíciót. 

Őrffy Zsolt 2010 óta tagja a DT-ITS csapatának, ahol 2016 óta volt controlling vezető. Őrffy több átfogó lokális és nemzetközi nagyprojektben vállalt vezető szerepet, például a tavalyi cégátalakításon is dolgozott, melynek részeként a vállalat nevet is váltott. Emellett a data-science és az automatizálási kezdeményezések, valamint a pénzügyi tervezés és riportálás területén indított fontos fejlesztéseket. Őrffy Zsolt közvetlenül Erik Slootennek, a DT-ITS ügyvezető igazgatójának jelent.

 

Őrffy Zsolt

 

„Pénzügyi vezetőként kiemelten fontosnak tartom, hogy támogassam a vállalat további eredményes működését a világjárvány teremtette helyzetben, hogy alkalmazkodjunk a kialakult helyzethez, kialakítsuk az új vállalati működési normákat. Prioritás a digitalizációs, adatelemzésen alapuló és automatizációs kezdeményezések folytatása és a pénzügyi folyamatok felkészítése is a jövőbeni kihívásokra” – mondta el új pozíciója kapcsán Őrffy Zsolt. 

 

„Zsolt karrierje nagy részét a DT-ITS csapatában töltötte: immár több mint egy évtizede dolgozik velünk. A vállalat történetének szinte minden mérföldkövénél jelen volt, nálunk lett vezető is, így pontosan érti és átlátja, hogyan működünk és merre tartunk. Mindezt már több komplex projektben is bizonyította, így a tavalyi rendkívüli év technikai átállásaiban és az üzletfolytonosság fenntartásában is komoly szerepet vállalt. Pénzügyi igazgatóként pedig kulcsszereplője lesz a DT-ITS fejlődésének” – tette hozzá Erik Slooten, a Deutsche Telekom IT Solutions ügyvezető igazgatója.

 

Ollárné Riedl Katalin áprilistól nemzetközi feladatkörben folytatja: DeutscheTelekom IT GmbH Finance-Chapter Controlling Vice President pozícióját tölti be.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Közzétette 2020-as fenntarthatósági jelentését a Raben Group

„Drive to Sustainability” címmel jelentette meg legújabb jelentését a Raben. Ez az eddigi legátfogóbb és legrészletesebb, a teljes cégcsoportot reprezentáló összefoglaló, amely számos mérőszám mellett több mint ezer érdekelt fél véleményét is tükrözi. A 2020-as jelentés a vállalatirányítási, környezeti, társadalmi és gazdasági hatásokra összpontosítva azt is bemutatja, hogy a cég miként járul hozzá az ENSZ globális céljaihoz.

2021. június 14. 16:55

Apák napja: négy extra hét az újdonsült apukáknak, ingyen beszélgetés és adat az ügyfeleknek

A törvényileg biztosított öt napon felül, további négy hét fizetett szabadságot biztosít a Telenor július 1-től azoknak a munkavállalóknak, akiknek partnere gyermekvállalás miatt szülési szabadságra megy. A bejelentés a vállalat azon családbarát intézkedéseinek következő állomása, amelyek a dolgozók jól-létét, a munka és a magánélet egyensúlyának megtartását célozzák. A Telenor az ügyfeleknek apák napja alkalmából ingyen beszélgetést, a magyar-francia EB-meccs idejére pedig korlátlan adatforgalmat kínál. – Videó üzenet a Telenor vezérigazgatójától.

2021. június 14. 15:20

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

NMHH-kutatás: miért nem internetezik mindenki?

2021. június 14. 09:53

Rekord összeget költenek a cégek IT-ra

2021. június 7. 17:38

Kihirdették az Év Gyára verseny nyerteseit

2021. május 31. 09:54

Hétszeres Business Superbrands díjas az ABB

2021. május 17. 16:40