A Samsung bővíti Távoli Tesztlabor programját

forrás: Prím Online, 2021. szeptember 21. 11:20

A Samsung bejelentette megújult Távoli Tesztlabor programját, melynek köszönhetően a fejlesztők távolról, virtuálisan tesztelhetik Galaxy eszközök ezrein a lefejlesztett applikációikat. A program a One UI 4 betával rendelkező Galaxy S21 sorozat mellett a legújabb Galaxy Z Fold3 5G és Z Flip3 5G készülékekkel is elérhető. A távoli tesztlabor program segíti a fejlesztők hatékony tesztelési folyamatát, miközben a hardveres költségektől is megkíméli őket.

A Távoli Tesztlabor programhoz való globális hozzáféréssel a fejlesztők világszerte, távolról, Galaxy készülékeken tesztelhetik alkalmazásaikat, függetlenül attól, hogy épp melyik országban tartózkodnak. Az elmúlt tíz év során a Samsung a világ minden pontján, többek között Indiában, Lengyelországban, Dél-Koreában és az Egyesült Államokban is létrehozott Távoli Tesztlaborokat. Annak érdekében, hogy a program szolgáltatásaihoz való hozzáférés minden eddiginél gyorsabb és megbízhatóbb legyen*, a Samsung kiterjesztette a programot, és Brazíliában, Oroszországban, az Egyesült Királyságban és Vietnamban is létrehozott laboratóriumokat.

 

 

„A kiemelkedő fejlesztői közösségünk nélkül aligha lettünk volna képesek ilyen innovatív mobilfejlesztéseket kínálni a felhasználóinknak – mondta el TM Roh, a Samsung mobilkommunikációs üzletágának vezetője és elnöke. – Éppen ezért tartjuk fontosnak, hogy szakértelmünkkel és innovatív technológiánkkal támogassuk a fejlesztőket, akikre elsődleges partnerekként tekintünk. Ennek megfelelően tovább bővítjük nyílt Galaxy rendszerünket.”

 

A vállalat a program újabb verziójával magasabb szintre emeli a tesztelés élményét.**  A fejlesztők egy automatizált tesztelési eszközhöz férnek hozzá, amely lehetővé teszi számukra, hogy figyeljék a CPU- és memóriafogyasztást az alkalmazásuk futtatása során, és ellenőrizzék, hogy az alkalmazásnak van-e bármilyen hatása a rendszer erőforrásaira. Az új webes ügyfélszolgálatnak köszönhetően a program továbbfejlesztett felhasználói felülettel és grafikával érkezik. A közeljövőben a fejlesztők egy új kommunikációs csatornát is használhatnak majd, amely közvetlen hozzáférést biztosít a Samsung szakértőihez, akik szükség esetén tanácsot tudnak adni, hogyan javítsák alkalmazásuk teljesítményét. 

 

 

Az új Samsung Távoli Tesztlabor program mutatja a vállalat elkötelezettségét amellett, hogy segítse a partnereit és a fejlesztőket abban, hogy kihasználják az olyan egyedülálló funkciók előnyeit, mint például a Galaxy Z sorozat hajlítható jellemzői, a Samsung Knox védelmi szintű biztonsága és a One UI zökkenőmentes csatlakoztathatósága. A megújult Távoli Tesztlabor programon keresztül a Samsung továbbra is világszerte szorosan együttműködik a fejlesztőkkel, annak érdekében, hogy a határaikat tovább feszegethessék és a fejlesztéseiket még magasabb szintekre emelhessék. 

 

________________

*  A távoli tesztlabor tesztelési sebességét befolyásolhatja a szervertől való távolság, a hálózati kapcsolat adatsebessége és adatforgalma, illetve a helyi hálózat biztonsági beállításai (tűzfal).

**  Az új funkciókhoz való hozzáférés modellenként, szoftververziónként és országonként eltérő lehet. A fejlesztőknek egy Samsung fiókkal szükséges bejelentkezniük a Samsung Developers oldalára. A webes ügyfélszolgáltatás eléréséhez a fejlesztőknek a Chrome böngészőt szükséges használniuk.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50