Csúcskategóriás termékek készülnek a HONOR új ipari parkjában

forrás: Prím Online, 2021. november 8. 18:11

A HONOR bemutatta új ipari parkját, amely egyben a márka első, saját finanszírozásból létrehozott gyára. A park az új termékek minőségellenőrzésével kapcsolatos tanúsítványok kiadását, csúcskategóriás termékek gyártását és új dizájntervek megalkotását végzi, emellett inkubátorként is funkcionál, elősegítve a mesterséges intelligenciát alkalmazó technológiák gyártását a vállalatnál. Iparágvezető innovációinak, minőségellenőrzési funkcióinak és a nemzetközi ellátási láncnak köszönhetően a HONOR biztos abban, hogy az új üzem hatékonyan támogatja majd prémium termékeit és a kiváló felhasználói élményt. 

„Prémium technológiai termékek gyártójaként elengedhetetlen számunkra a megbízhatóságra és minőségre való folyamatos odafigyelés. Ennek hangsúlyos szerepe lesz abban, hogy vezető nemzetközi technológiai márkává váljunk” – mondta el George Zhao, a HONOR Device Co. vezérigazgatója. „Büszkén számolunk be új gyártóüzemünk átadásáról, amely hozzájárul ahhoz, hogy prémium kategóriás, magas minőségű termékeinket minél szélesebb kör számára tegyük elérhetővé.”

 

 

 

A minőségellenőrzés teljes folyamatát lefedő tevékenység automatizációval és intelligens megoldásokkal

Az automatizáció csökkenti az emberi munkavégzés során tapasztalható eltéréseket és hibákat, így egységes minőséget biztosít. A HONOR ipari parkja piacvezető, nagy pontosságú, automatizált gyártási technológiát alkalmaz, beleértve egy automatizált összeszerelő gépet, ami a 89°-os szuper ívelt kijelzőt helyezi a HONOR okostelefonokba, és akár 75 mikronos (körülbelül egy hajszál átmérője) összeszerelési pontosságot biztosít. Az automatizált akkumulátor összeszerelő berendezés nagy pontosságú optikai érzékelésre képes, ami akár 40 mikron méretű idegen anyagokat is képes érzékelni, és valós időben követi a nyomást. Így a gyártott akkumulátorok biztonságosak, az emberi hibából fakadó veszély pedig csökken. A gyártósor 75%-a automatizációval egészül ki, ezek 40%-át a HONOR saját K+F csapata fejlesztette. A HONOR automatizált gyártósorát így 28,5 másodpercenként elhagyhatja egy okostelefon (ciklusidő).

 

A minőségellenőrzés a gyártástól a tesztelésig biztosított, köszönhetően a gyártósor teljes körű felügyeletének. A rendszer anomália esetén jelzést generál, amit gyors korrekció követ. Az iparági gyakorlat a gyártást és a burn-in tesztelést jellemzően elkülöníti (offline aging process), a HONOR azonban online aging process-t alkalmaz, ahol a gyártás és a burn-in tesztelés egy folyamatot alkot. A folyamat során a HONOR több mint 150 predikciós tesztet végez, melyekkel a minőségi hibák gyorsan felismerhetőek, ami rövidebb ciklust és tesztelési időt eredményez.

 

A HONOR a „manufacturing supermarket” elv alapján lean folyamatokkal támogatott, intelligens anyagellátó rendszert épített ki. A gyártósoron valós időben felmerült igényt összekapcsolják a rendelkezésre álló alkatrészek intelligens kiválasztásával. A gyártásban résztvevő kollégák az anyagválasztást gyorsan és hibamentesen támogatják, ezek pedig a vezető nélküli szállítórendszerekkel (Automated Guided Vehicles, AGV) automatikusan az állomásra kerülnek a termelési- és raktárterületen keresztül. A termékcsomagolást követően az AGV intelligens ütemezési rendszere automatikusan elszállítja a terméket.

 

 

Prémium termékek az iparági szabványokon túl

Az iparági szabványok, tanúsítványok és mobilszolgáltatói követelmények alapos tanulmányozását követően a HONOR saját minőségi szabványt alkotott, ami eleget tesz a nemzetközi követelményeknek. A vállalat több mint 600 minőségre vonatkozó szabvánnyal bír beleértve a dizájnt, a fejlesztést, az anyagot, a gyártást és a felhasználói élményt.

 

Az intelligens HONOR ipari parkban iparágvezető laboratóriumok kaptak helyet, amelyekben többek közt megbízhatósági, szabályozási és környezetvédelmi szempontokat vizsgálnak. Így mind az anyaggal mind pedig a termékkel kapcsolatos ellenőrzéseket képesek lefedni. A gyártás előtt minden bejövő anyagon közel 200 szigorú tesztet, a gyártást követően pedig több tucat terméktesztet végeznek.

 

 

 

Középpontban a folyamatos fejlesztések és a szakértelem 

A magas minőség folyamatos fejlesztésekkel és munkavállalói elkötelezettséggel biztosítható. A HONOR átfogó tréninget biztosít a munkavállalók számára, vállalati kultúrája pedig kulcsterületként kezeli a folyamatos fejlesztéseket. A HONOR a működés minden területén “quality first, experience wins” stratégiát alkalmaz.

 

A HONOR minőségvizsgáló rendszerében a kollégák vásárlókat testesítenek meg, és az első kicsomagolással összefüggő anomáliákat keresik. Az iparágban gyakran alkalmazott véletlenszerűen kiválasztott vizsgálatok helyett a HONOR mintavételi rendszert dolgozott ki. A potenciális hibával rendelkező termékeket elkülönítik és részletes vizsgálatok alá vetik. A HONOR minőségellenőrei rendkívül szigorú szempontok alapján vizsgálják a termékeket, elkerülve, hogy hibás termékek a vásárlókhoz juthassanak.

 

A park a HONOR következő generációs gyártási képességeinek inkubátoraként is működik, bemutatva, hogy a vállalat képes a legmagasabb minőségű és szaktudású termékek készítésére. A HONOR ezekből kiindulva úgy véli, hozzájárulhat az iparág fejlődéséhez, valamint következetesen magas minőséget képviselő termékeket és felhasználói élményt nyújthat vásárlóinak.

Kulcsszavak: HONOR

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Innovatív akadályfelismerő rendszert tesztelnek a berlini S-Bahnon

Az automatizált üzemeltetés kulcsfontosságú funkció a vasúti kapacitás bővítése és a vasút teljesítményének növelése szempontjából. Az S-Bahn Berlinnel együttműködve a Siemens Mobility akadályfelismerő rendszert telepített és tesztel első alkalommal folyamatos üzemmenet mellett. A rendszer kulcsfontosságú technológiai komponens a teljesen automatizált vezetés lehetővé tételéhez. 

2024. július 15. 16:17

Az ABB és a Cleanwatts együttműködési megállapodást írt alá

Az ABB, a villamosítás és automatizálás globális technológiai vezető vállalata és a Cleanwatts Digital s.a. (Cleanwatts), az összekapcsolt, fenntartható energiaközösségekben alkalmazott MI-alapú energiamegosztás szoftvermegoldásainak szolgáltatója bejelentette, hogy együttműködési megállapodást kötöttek a közösségek és épületek energiahatékonysági és energiagazdálkodási technológiáinak fejlesztésére.

2024. július 15. 14:40

Tovább erősíti piacvezető szerepét és stabilitását a Daniella Villamosság

Az Elektro UNO villamossági anyagkereskedelmi üzletágának felvásárlásával tovább erősíti piacvezető szerepét a Daniella Villamosság a pécsi régióban.

2024. július 15. 11:39

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01