Pontgyűjtés helyett jön a kriptovaluta

forrás: Prím Online, 2021. december 11. 15:02

A Hungarian Vizsla Inu (HVI) az első olyan magyar kriptovaluta, amely egyszerre szolgál befektetési és jótékonysági célokat. Nemrég elindították inkubációs programjukat, melynek az volt a célja, hogy megosszák a tapasztalataikat és szorosabb együttműködést hozzanak létre a kriptopiac többi hazai szereplőjével.

A Hungarian Vizsla Inu folyamatosan nyomon követi a magyar piac alakulását, és az ott látottak sarkallták őket arra, hogy elindítsák az inkubációs programjukat.

 

„Sajnos sokakat láttunk nagyon gyorsan felemelkedni és elesni a magyar piacon, ezért úgy gondoljuk, hogy ha összefogunk, akkor közösen még nagyobb sikereket érhetünk el. Első választásunk a Beva Chip Kft.-re esett, mert rendkívül profi csapatról van szó, akikben komoly lehetőségek rejlenek” – mondta Kádár Dániel, gazdasági és jótékonysági menedzser.

 

Jobb lesz, mint a törzsvásárlói pontok gyűjtögetése

Régebben nagy igény volt Magyarországon az ilyen jellegű törzsvásárlói programok használatára. A gazdasági menedzser a Smart pontok és Supershop pontok sikerét hozta fel példának. Viszont ezek felhasználása korlátozott volt, hiszen sem készpénzre nem lehetett beváltani, sem az értéke nem növekedett.

 

„A szűkös lehetőségekkel is rendkívül népszerűvé váltak, így mi is azt gondoljuk, hogy eredményes lesz a közös projekt. Kezdettől fogva segítünk mindenben, amíg el nem éri a projekt a Coingecko és Coinmarketcap listázást. Többek között weblap, social media, magyar és nemzetközi megjelenések, nálunk bevált influencerek, tőzsdék alapjai” – tette hozzá Kádár Dániel, aki azt is elárulta, hogy a Hungarian Vizsla Inu is készül újdonságokkal: 12 százalékkal megnövelték a holder bónuszukat az egyik legmagasabbra a piacon.

 

Cryptochip Kft.

 

Nincs más lehetőség, mint haladni a korral

Magyarországon még csak nagyon kevés vállalkozás használ a mindennapokban kriptovalutákat. A Beva Chip Kft. mégis belevágott.

 

„Régóta foglalkozunk a kriptopiaccal, a decentralizáltság miatt szerintünk ez a jövő és egy informatikai cég tulajdonosaként nincs is más lehetőség, mint haladni a korral és az új dolgokat integrálni a mindennapokba” - mondta Varga Zoltán Bevachip Kft. és Cryptochip Kft. ügyvezető igazgatója.

 

A cég egyfajta törzsvásárlói programként vezetik be a tokent, mert úgy érzik ezzel többet tudnak adni a konkurenciánál.

 

„Tudjuk, hogy az elégedett vevőket a törzsvásárlói programok érdeklik. A törzsvásárlói kedvezményt szeretnénk loyalty programra váltani, amihez elengedhetetlen a BVC Token. Célunk, hogy a többi webáruház is elfogadja, így akár átruházható is és nem jár le, mint az ajándékutalványok egyébként nagy része, amit nem váltanak be, sőt ellentétben a lejárattal, ha sokáig nem váltják be, akkor az értéke is növekedhet” – tette hozzá Varga Zoltán.

 

A fiatalok jelentik a jövő váráslóit

A gyakorlatban ezt úgy kell elképzelni, hogy bizonyos összeg feletti vásárlás esetén, jóváírják az adott walletben az összeget. Nagyobb törzsvásárlói közönséget és nemzetközi elfogadottságot várnak ettől, bár most is rengeteg külföldi partnerrel dolgoznak együtt, így sokan már nagyon várták ezt a lépést. Varga Zoltán hozzátette, nem megy egyik napról a másikra, hogy a hazai vásárlóközönség megszokja a kriptovaluták használata.

 

„Még vannak, akik a sima folyószámlától is félnek, vagy bizalmatlanok azokkal szemben. De az elfogadottsága a kriptovalutáknak napról napra nő, főleg a fiatalok körében, akik pont a jövő vásárló rétege” – mondta az ügyvezető igazgató.

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Innováció a légi szállítmányozásban

A DSV egy hazánkban innovációnak számító, korábban még sosem alkalmazott átvilágítási szolgáltatás elindításával új export légiszállítási lehetőségeknek nyit kaput. A Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közvetlen közelében található raktárukban már 2-8 Celsius-fokos környezetben is átvilágítási szolgáltatás nyújtására lesznek a továbbiakban képesek, ezzel pedig fellendítik a BUD Airport gyógyszerexport tevékenységét. A fejlesztés egy gyógyszeripari üzleti esemény keretein belül debütált 2024. április 23-án, Vecsésen.

2024. április 24. 19:50

Tovább terjeszkedik a belga-magyar logisztikai raktárfejlesztő-vállalat

A belga-magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező Weerts Logistics Park (WLP) HUR One Kft. közel 55 000 m2 alapterületű logisztikai csarnokot épít Debrecen szomszédságában, Ebesen. A WLP az első külföldi érdekeltséggel is rendelkező beruházó, amelyik előre, megrendelésállománnyal még nem rendelkező, spekulatív módon fejleszt a Hajdú-Bihar-Vármegyei székhely térségében. A kitűnő lokációjú beruházásra a debreceni repülőtér és az épülő BMW gyár közelében kerül sor. 

2024. április 24. 14:46

Jön a MI Expo! Kiderül, hogyan formálja át az iparágakat az AI

Vajon lesz értéke az emberi munkának az AI-korszakban? Milyen munkaerőt tud kiváltani az AI már 2024-ben? Hogyan változtatja meg a munkaköröket a technológiai forradalom? Ilyen és efféle kérdéseket fognak körbejárni a MI Expo előadói június 11-én a Lurdy Házban. A rendezvény célja, hogy betekintést engedjen a kkv-k számára az iparágukat érintő legfontosabb változásokba.

2024. április 24. 13:11

Újabb húszezer laptopot szállít a Delta Systems Kft. az iskoláknak

A tavaly őszi szállítás után idén újabb, csaknem 20 ezer laptopot kapnak Békés, Jász-Nagykun-Szolnok, Baranya és Somogy vármegye diákjai a Delta Systems Kft. közreműködésével mintegy 4 milliárd forint értékben. A Klebelsberg Központ nevében eljáró Digitális Kormányzati Ügynökség (DKÜ) a csaknem húszezer darab notebook beszerzésével kapcsolatos közbeszerzés nyerteseként nevezte meg a Delta Systems Kft. vezette konzorciumot, mellyel a négy vármegye tanulói számára biztosítják a digitális oktatáshoz való egyenlő hozzáférés feltételeit. 

2024. április 24. 10:12

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50