Bővítse vezetékes otthoni hálózatát a Zyxel új hálózati adapteréve

forrás: Prím Online, 2021. december 21. 19:52

A Zyxel PLA6457 hálózati adaptere segít az otthoni felhasználóknak, hogy kihasználják a legújabb hálózati szabvány előnyeit a megnövelt adatátviteli sebesség és a nagyobb megbízhatóság érdekében.

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú üzleti és otthoni megoldások szállítója, bejelentette a PLA6457 G.hn wave 2 Powerline Pass-thru Gigabit Ethernet Adapter érkezését, amely segít a családoknak és az otthoni felhasználóknak, hogy nagyobb lefedettséget és sebességet érjenek el teljes vezetékes otthoni hálózatukon, a 8K-s tartalom jobb streameléséhez és az adatigényes játékplatformokhoz.

 

Sok otthoni felhasználó számára a vezetékes hálózati kapcsolatok megbízhatóbb módon kínálnak internet kapcsolódást, mint a WiFi. Ennek oka lehet, hogy a jelerősség nem mindig képes megbirkózni a betonfalakkal, de a több emelet is megterhelheti a vezeték nélküli router elérését.

 

 

Ezekben a helyzetekben a hálózati adapterek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy más megközelítést alkalmazzanak, és kiterjesszék vezetékes hálózatuk elérhetőségét anélkül, hogy bonyolult beállítást kellene végezniük, vagy vezetékekkel kötnék össze a routert és a hálózati eszközöket – például laptopokat, játékkonzolokat vagy okostévéket.

 

Az új PLA6457 G.hn Powerline Adapter az egyik első a Zyxel kiterjedt powerline portfóliójában, amely az új G.hn wave 2 szabvány technológiát alkalmazza. A meglévő HomePlug AV szabványokhoz képest a G.hn kétszer olyan gyors, és nagyobb hatótávolsággal büszkélkedhet, mint a meglévő szabványon alapuló eszközök. Ezenkívül jobb interferencia elleni védelmet és nagyobb megbízhatóságot biztosít nagy adatforgalmú tartalom streamelésekor.

 

Az adapterek áteresztő kialakítása amellett, hogy a konnektorokat  gyors és megbízható hálózattá alakítja, nem zavarja az ugyanazon aljzathoz csatlakoztatott tápellátású eszközöket sem. A Plug-and-Play funkció megkönnyíti az eszközök beállítását - egyszerűen csak helyezze be a két hálózati eszközt, és már csatlakozhat is. A kompakt egységek színes jelzőfényekkel is jelzik a hálózati teljesítményt, és automatikusan készenléti üzemmódba kapcsolnak, hogy energiát takarítsanak meg, ha nem használják őket, így javítva az energiafogyasztást.

 

„A 8K-s filmek streamelésétől a virtuális valóságban való játék élményéig ma már minden eddiginél többet használjuk az internetet otthonainkban. Éppen ezért az otthoni felhasználók olyan gyors, megbízható hálózati kapcsolatot keresnek és várnak el, amely nem szakadozik, és képes kezelni az adatigényes alkalmazásokat, bárhol is legyenek otthonukban” – mondta Nathan Yen, a Zyxel Gateway Business Unit vezetője. „A G.hn szabvány támogatja ezt a robusztusabb hálózati megoldások iránti igényt, a PLA6457 Powerline Adapterünk pedig segít az otthoni felhasználóknak, hogy a legtöbbet hozzák ki hálózataikból anélkül, hogy összetett telepítésre vagy látvány romboló vezetékekre lenne szükség.”

 

A Zyxel PLA6457 G.hn 2400 Wave 2 Powerline Pass-thiga Gigabit Ethernet Adapter az otthoni környezettől függően akár 2400 Mbps sebességet is elérhet. A Gigabit Ethernet port lehetővé teszi Ethernet-kompatibilis eszközök csatlakoztatását Gigabit sebességgel a jobb videó streaming és játék érdekében.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Sandberg mobilkiegészítők a nyaraláshoz

Manapság egyre több okoskészüléket használunk, melyek töltéséhez külön adapterekre és kábelekre van szükségünk. Ez leginkább utazás során jelenthet problémát, hiszen a töltőadapterek meglepően sok helyet tudnak elfoglalni egy táskában, nem beszélve a laptoptöltők méretéről. A Sandberg ezekre a nehézségekre igyekszik két megoldást is kínálni nagy teljesítményű, kompakt töltőadapterével és 3 az 1-ben vezeték nélküli hordozható töltőjével.

2024. június 17. 18:54

A Samsung új okosórája mélyreható betekintést kínál egészségügyi állapotunkról

A Samsung bejelentette okosóra termékcsaládja új tagjának bevezetését.  A júniustól Magyarországon is kapható Galaxy Watch FE készülékkel még több felhasználó férhet hozzá a vállalat fejlett és átfogó, jóllétet szolgáló élményéhez. A Galaxy Watch FE a Galaxy Watch úttörő hardverteljesítményét és fejlett egészség- és fitneszmegőrző funkcióit stílusos és tartós kialakítással ötvözi. Az új okosóra ideális lehet mindazoknak, akik széleskörű ismeretekkel javítanának általános egészségi állapotukon és jóllétükön.

 

2024. június 16. 13:55

A Thermaltake új versenyszimulátor-pilótafülkét és monitorállványt mutat be

A Thermaltake, a prémium PC-hardvermegoldások vezető márkája bemutatta a GR500 versenyszimulátor-pilótafülkét és a Triple Racing monitorállványt, melyek már megvásárolhatóak. A hagyományos PC gaming setupokon túlmutatva a versenyszimulátorok újradefiniálják a gaming környezetet, így könnyen úgy érezheted, mintha egy igazi versenyautót vezetnél egy igazi versenypályán, miközben egy zárt, szórakozásra alkalmas helyen vagy. Hozd létre szimulátoraidat a Thermaltake verseny-ökoszisztémával vagy menj még messzebbre, és párosítsd őket egy VR-headsettel, mint a Meta Quest 3, teljesen elmerülve a gyors és ádáz versenyzés izgalmában!

2024. június 13. 13:45

Az LG fejlett autós platformjával érkezik a Kia legújabb elektromos járműve

A Kia Corporation (Kia) legújabb, teljesen elektromos SUV-jába is beépítik az LG Electronics (LG) webOS által támogatott, csúcstechnológiát képviselő autós tartalomplatformját (Automotive Content Platform, ACP). Ezzel a nemrégiben bemutatott Kia EV3 az első olyan elektromos jármű, ami megkapta az LG ACP-jét. Az LG autós szórakoztató platformja először tavaly, a Hyundai Motor Group (Hyundai) Genesis GV80 és GV80 Coupe modelljeiben debütált.

2024. június 8. 12:53

Az állkapocs mozgását és a környezeti zajszintet is elemzi az LG új fülhallgatója

Az LG Electronics (LG) bemutatta legújabb TONE Free fülhallgatóját, amelyet a lenyűgöző hangzás jegyében terveztek. Az új T90S modellt grafén, azaz egyetlen atom vastagságú grafitréteg felhasználásával alkották meg, amellyel az eszköz a korábbinál kényelmesebb illeszkedést kínál. 

2024. június 2. 13:46

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

A kiberbűnözők piszkos játéka: 9+1 kibertámadás a sport világából

2024. június 12. 11:43

Elstartolt a Startup Safari Budapest 2024

2024. június 10. 11:40

Marad-e az AI homály a vállalkozások körében?

2024. június 3. 13:02

Az Everguest szoftvere felforgatja a turizmus állóvizét

2024. május 27. 17:30