Bővítse vezetékes otthoni hálózatát a Zyxel új hálózati adapteréve

forrás: Prím Online, 2021. december 21. 19:52

A Zyxel PLA6457 hálózati adaptere segít az otthoni felhasználóknak, hogy kihasználják a legújabb hálózati szabvány előnyeit a megnövelt adatátviteli sebesség és a nagyobb megbízhatóság érdekében.

A Zyxel Networks, a biztonságos, mesterséges intelligencia- és felhőalapú üzleti és otthoni megoldások szállítója, bejelentette a PLA6457 G.hn wave 2 Powerline Pass-thru Gigabit Ethernet Adapter érkezését, amely segít a családoknak és az otthoni felhasználóknak, hogy nagyobb lefedettséget és sebességet érjenek el teljes vezetékes otthoni hálózatukon, a 8K-s tartalom jobb streameléséhez és az adatigényes játékplatformokhoz.

 

Sok otthoni felhasználó számára a vezetékes hálózati kapcsolatok megbízhatóbb módon kínálnak internet kapcsolódást, mint a WiFi. Ennek oka lehet, hogy a jelerősség nem mindig képes megbirkózni a betonfalakkal, de a több emelet is megterhelheti a vezeték nélküli router elérését.

 

 

Ezekben a helyzetekben a hálózati adapterek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy más megközelítést alkalmazzanak, és kiterjesszék vezetékes hálózatuk elérhetőségét anélkül, hogy bonyolult beállítást kellene végezniük, vagy vezetékekkel kötnék össze a routert és a hálózati eszközöket – például laptopokat, játékkonzolokat vagy okostévéket.

 

Az új PLA6457 G.hn Powerline Adapter az egyik első a Zyxel kiterjedt powerline portfóliójában, amely az új G.hn wave 2 szabvány technológiát alkalmazza. A meglévő HomePlug AV szabványokhoz képest a G.hn kétszer olyan gyors, és nagyobb hatótávolsággal büszkélkedhet, mint a meglévő szabványon alapuló eszközök. Ezenkívül jobb interferencia elleni védelmet és nagyobb megbízhatóságot biztosít nagy adatforgalmú tartalom streamelésekor.

 

Az adapterek áteresztő kialakítása amellett, hogy a konnektorokat  gyors és megbízható hálózattá alakítja, nem zavarja az ugyanazon aljzathoz csatlakoztatott tápellátású eszközöket sem. A Plug-and-Play funkció megkönnyíti az eszközök beállítását - egyszerűen csak helyezze be a két hálózati eszközt, és már csatlakozhat is. A kompakt egységek színes jelzőfényekkel is jelzik a hálózati teljesítményt, és automatikusan készenléti üzemmódba kapcsolnak, hogy energiát takarítsanak meg, ha nem használják őket, így javítva az energiafogyasztást.

 

„A 8K-s filmek streamelésétől a virtuális valóságban való játék élményéig ma már minden eddiginél többet használjuk az internetet otthonainkban. Éppen ezért az otthoni felhasználók olyan gyors, megbízható hálózati kapcsolatot keresnek és várnak el, amely nem szakadozik, és képes kezelni az adatigényes alkalmazásokat, bárhol is legyenek otthonukban” – mondta Nathan Yen, a Zyxel Gateway Business Unit vezetője. „A G.hn szabvány támogatja ezt a robusztusabb hálózati megoldások iránti igényt, a PLA6457 Powerline Adapterünk pedig segít az otthoni felhasználóknak, hogy a legtöbbet hozzák ki hálózataikból anélkül, hogy összetett telepítésre vagy látvány romboló vezetékekre lenne szükség.”

 

A Zyxel PLA6457 G.hn 2400 Wave 2 Powerline Pass-thiga Gigabit Ethernet Adapter az otthoni környezettől függően akár 2400 Mbps sebességet is elérhet. A Gigabit Ethernet port lehetővé teszi Ethernet-kompatibilis eszközök csatlakoztatását Gigabit sebességgel a jobb videó streaming és játék érdekében.

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Sandberg új termékei hatékonyabbá teszik a kommunikációt és a hordozható eszközeid töltését

Az érthető kommunikáció fontos eleme a hatékony munkavégzésnek, legyen szó bármilyen hétköznapi helyzetről vagy irodai környezetről. Utóbbi esetén jelent nagy segítséget a Sandberg USB-C-s irodai headsete, amely tiszta kommunikációt garantál a munkavégzéshez.

2024. július 21. 15:07

Vadászrepülők inspirálták a legújabb Casio-t

A Casio vadonatúj, vadászrepülők által inspirált karórát mutatott be. Az új G-Shock Gravitymaster rögtön háromféle megjelenésben érhető el. „Valamennyi közös jellemzője, hogy mesterien ötvözik a vadászrepülők műszerfalának kialakítását, valamint a gépek aerodinamikus, lendületes dizájnját” – hangsúlyozta Nagy Sándor, a Casio termékmenedzsere. 

2024. július 21. 12:20

Bemutatkozik a Dyson OnTrac fejhallgató

A Dyson bemutatta első, kizárólag audio célú, magas hanghűségű fejhallgatóját, a Dyson OnTrac-et. A kategóriájában legjobb zajszűrést kínáló fejhallgatók akár 55 órányi magával ragadó zenehallgatási élményt nyújtanak.

2024. július 20. 16:58

Az új ViewSonic lézerprojektor átformálja a házimozi jövőjét

A ViewSonic Corp., a vizuális megoldások globálisan vezető gyártója bejelentette az LX700-4K RGB megjelenését. Ez az innovatív projektor új mércét állít fel az otthoni szórakoztatás vizuális teljesítménye terén. 

2024. július 20. 11:59

Íme a legátfogóbb kisokos szünetmentes tápegység vásárlásához!

Még soha nem voltunk ennyire ráutalva az elektronikus eszközeinkre a digitalizáció korában. A folyamatos, szünetmentes áramellátás elengedhetetlen az otthoni munkavégzéshez és az online tanuláshoz éppúgy, mint a videójátékokhoz. 

2024. július 19. 13:15

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Akár 50% időmegtakarítást jelenthet a PS szinte érintésmentes könyvelési megoldása

2024. július 16. 16:29

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59