A húsvéti locsolkodás a virtuális térbe lép a Viber különleges ünnepi lencséjével

forrás: Prím Online, 2022. április 16. 14:13

A vezető üzenetküldő platform számára a technológiai innovációk és a hagyományok pont ugyanolyan fontosak  így a Viber egy különleges megoldással ünnepli az egyik legnépszerűbb húsvéti szokásainkat: hamarosan elérhetővé válik többek között egy új lencse, mely digitális formában is lehetővé teszi a locsolkodást. A Viber új kommentelési rendszerének alkalmazásával a hivatalos magyarországi csatornáján mérte fel a felhasználók kedvenc húsvéti hagyományát: a több, mint 700 válaszadó legnépszerűbb hagyománya a locsolkodás, amit a tojásfejtés és a húsvéti sonka fogyasztása követett.

A lencsék mellett a Viberen már a különleges locsolóverseket tartalmazó népmesekártyák is elérhetőek, amikből a fiúk tudnak ihletet meríteni. A verseket elküldhetjük azoknak, akiket szeretnénk megöntözni, ezzel még meghittebbé varázsolva a pillanatot. Ha ez nem lenne elég, a lencsék és a népi kártyák mellett a Viber egy speciális húsvéti témájú matricacsomagot is kínál, ami szintén tökéletes módja annak, hogy magunkat és szeretteinket is a megfelelő ünnepi hangulatba hozzuk.

 

 

Idén húsvét hétfő április 18-ra esik, ezen a napon kerül sor a híres, már a 17. században is megjelenő húsvéti hagyományunkra, a locsolkodásra is. Eszerint verseléssel és dézsából öntött hideg kútvízzel lepik meg a fiúk a számukra kedves lányokat, de mára a szerencsésebbek illatos kölnivel is megúszhatják. A locsolóversért és a locsolásért cserébe a lányok nem hervadnak el, a fiúk markát pedig az eredetileg pirosra festett, termékenységet szimbolizáló hímestojás üti. 

 

A Viber felhasználói most először próbálhatják ki ezeket a különleges hagyományokat a platformon. Az üzenetküldő alkalmazás célja, hogy ápolja a magyar hagyományokat, ezért személyre szabott tartalmakat kínál a magyar közönségének. Minden családnak megvannak a maga hagyományai, ezért ne feledkezzünk el megtartásukról sem, legyen szó tojáskeresésről, húsvéti reggeliről, barka csokor feldíszítéséről, vagy a locsolkodásról. Teszteld te is a Viber legfrissebb innovációit és kívánj boldog ünnepeket közeli hozzátartozóidnak gyorsan és egyszerűen a mobilodról! Küldj egy romantikus kártyát, egy kedves matricát, vagy használd az új lencsét, hogy idén minden hölgy virágozzon!

Mobilalkalmazás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

A Rakuten Viber elnyerte a SOC 2 Type 2 tanúsítványt

A Rakuten Viber, a világ egyik vezető kommunikációs platformja, amely nagy hangsúlyt fektet a biztonságos és privát kommunikációra, sikeresen teljesítette a Service Organization Control (SOC) 2 Type II tanúsítványt. A SOC 2 az American Institute of Certified Public Accounts (AICPA) által kidolgozott ellenőrzési szabvány. Szigorú keretrendszerét úgy alakították ki, hogy biztosítsa az ügyféladatok biztonságát, rendelkezésre állását, bizalmas jellegét és védelmét.

2024. április 24. 11:38

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Ingyenes digitális platform segít a tanároknak és diákoknak az érettségire való felkészülésben

2024. április 20. 11:36

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50