Az új Sony mikrofon kiváló minőségű hangot biztosít bárhol és bármikor

forrás: Prím Online, 2022. július 21. 11:21

A Sony bemutatja új, kisméretű és pehelykönnyű ECM-G1 mikrofonját, amely kiváló minőségű hangrögzítéssel javítja a videófelvételek minőségét. A környezeti hangok kiszűrésével és a tiszta frontális hanggyűjtéssel a felhasználók kivételes hangminőséget élvezhetnek a tartalmak rögzítésekor.

 

A videófelvételek színvonalának növelése kiváló minőségű hangrögzítéssel

A tiszta, jó minőségű hang fontos szerepet játszik a videós tartalmak rögzítésekor. Az ECM-G1-t nagy átmérőjű (kb. 14,6 mm) mikrofonkapszulával látták el, amely a külső zajok kiszűrése segítségével tiszta hangrögzítést biztosít, ezáltal jelentősen javítja a videókészítés minőségét.

 

Az ECM-G1 tökéletes mikrofon vlogoláshoz, hiszen szélvédője segítségével minőségi felvételek és tiszta hangok készíthetőek kültéren is, emellett a szerkezetét is úgy optimalizálták, hogy a rezgéscsillapítóknak köszönhetően képes legyen csökkenteni a frekvenciavibrációs zajt. Multi Interface (MI) aljzattal ellátott Sony fényképezőgéphez csatlakoztatva a kábel nélküli kialakítás még a kábel által okozott vibrációs zajt is képes kiszűrni.

 

Környezeti hangok kiszűrése és tiszta frontális hangrögzítés

A tiszta hangrögzítést a kamera előtt található szuperkardioid és a környezeti hangok kiszűrése biztosítja, így az eszköz kizárólag a kívánt hangot rögzíti – nagyszerű választás vlogfelvételek készítéséhez. Az ECM-G1 beltéri felvételek készítésekor is rendkívül hatékonyan csökkenti a falakon keresztül visszaverődő hangokat és utózengéseket, ami tiszta beszédhangot eredményez.

 

Kiváló hangminőség bárhol, bármikor

Az MI aljzat funkció nagyobb rugalmasságot tesz lehetővé az akkumulátor- és kábelmentes felvételeknek köszönhetően. Az áramellátás közvetlenül a kamerából érkezik a mikrofonba, így nem okoz gondot az akkumulátor esetleges lemerülése vagy az útban lévő kábelek – még akkor sem, ha a felhasználó a nyitott LCD-monitorral vízszintesen készít felvételeket állítható szögű LCD-monitorral. 

 

Az ECM-G1 egy rendkívül könnyű, mindössze 34 grammos, kompakt mikrofon (méret: 28,0 mm x 50,8 mm x 48,5 mm), így bárhol és bármikor használható. 

 

 

Végezetül, a könnyebb használat érdekében az eszköz tartozékai közt megtalálható egy rögzítőkábel  is, a mikrofoncsatlakozó  pedig számos eszközzel , például fényképezőgépekkel és okostelefonokkal is kompatibilis, így a felhasználók számára maximális rugalmasságot biztosít felvételek széles skálájához.

 

Elérhetőség

Az új ECM-G1 2022-ben válik elérhetővé a Sony hivatalos viszonteladóinál.

Kulcsszavak: puskamikrofon mikrofon Sony

Kütyük ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Már hazánkban is kapható a Huawei első négyzet alakú okosórája

Megérkezett Magyarországra a Huawei vadonatúj négyzet alakú, továbbfejlesztett egészségfigyelő- és sportfunkciókkal rendelkező okosórája, a HUAWEI WATCH FIT 3. Az eszköz a FIT-sorozat eddigi legvékonyabb és legkönnyebb tagja, az okosórában mutatkozik be a mozgásra ösztönző Okosjavaslatok funkció, valamint alvás közbeni légzésfigyelés funkcióval bővült a nyugodtabb alvás érdekében. Az Android- és iOS-kompatibilis WATCH FIT 3 egyetlen feltöltéssel akár 10 napos üzemidőt nyújt, mindössze 10 perces töltéssel pedig akár egy teljes napig használható.

2024. május 23. 11:43

Bemutatta legmodernebb újításait a Huawei Dubajban

Legújabb, innovatív viselhető-, audió- és irodai okoseszközeit mutatta be a Huawei a Dubajban rendezett nagyszabású nemzetközi eseményén. 

2024. május 8. 18:02

A SteelSeries bemutatja a fehér színű Arctis Nova Pro sorozatot

A SteelSeries, a gaming kategóriában legtöbbet díjazott Arctis audiótermékek megalkotója, az eredeti esport márka, amely egyesíti a gaminget a kultúrával, ma bemutatta a díjnyertes Arctis Nova Pro sorozatú headset vadonatúj fehér változatát.

2024. május 2. 14:33

A CineBeam Q-val újra megkezdi a projektorok forgalmazását Magyarországon az LG

Az LG az elmúlt években nem értékesített projektorokat a magyar piacon, 2024-ben azonban újra visszatérnek a cég otthoni vetítői. Az első modell, ami újra nálunk is kapható, rögtön egy újdonság: a januári CES-en bemutatott LG CineBeam Q, ami egy kompakt, szinte műtárgyként is értelmezhető 4K projektor. A készülék egyelőre kizárólag az LG webáruházában kapható, itt viszont 15% kedvezményt kapnak azok, akik elsőként megrendelik a terméket.

2024. április 30. 16:17

Egyszerű Airpods-tisztítás és új vezetékes headset gamereknek

Neked is fejtörést okoz, hogy mivel tudnád Apple Airpods fülhallgatódat megfelelően és károkozás nélkül tisztítani? Vagy épp teljesen másban vagy, és azon agyalsz, hogy milyen gaming headsettel tudnál megszabadulni a késleltetéstől? Akkor érdemes továbbolvasnod, mert a Sandberg most mindkét problémára elhozta a megoldást!

2024. április 28. 15:43

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17