Új turizmusiparági szakértő a PwC Magyarországnál

forrás: Prím Online, 2022. augusztus 29. 09:57

2022. augusztus 1-jén új szakértő érkezett a PwC Magyarországhoz Rippert Bálint személyében, aki a turisztikai tanácsadási csapatot vezeti a cégnél. 

Rippert Bálint 2016-ban csatlakozott a Magyar Turisztikai Ügynökséghez, ahol számos projekten dolgozott. Részt vett a Nemzeti Turizmusfejlesztési Stratégia 2030 kidolgozásában, valamint közreműködött a Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ fejlesztésében és bevezetésében. Korábban közigazgatási és e-learning-fejlesztési területen szerzett projektvezetői tapasztalatot. Tanulmányait az Eötvös Loránd Tudományegyetem sportmenedzser szakán végezte.

 

Fő célkitűzése elősegíteni a magyarországi turisztikai szolgáltatók és attrakciók megjelenését és sikeres működését a piacon, illetve a PwC-nél meglévő tapasztalatot és iparági tudást hasznosítva eredményes együttműködéseket kialakítani a szektor szereplőivel. Emellett fontosnak tartja, hogy a PwC hazai turisztikai tanácsadó csapata régiós szereplővé váljon és nemzetközi projektek során is támogassa Magyarország, valamint más európai országok turisztikai fejlődését. Új pozíciójára ezzel a szemlélettel készül, mindemellett a turizmus különböző területein szerzett szerteágazó tapasztalatát és stratégiai szemléletmódját is szeretné kamatoztatni a PwC Magyarországnál.

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17

Magyar siker: Nemzetközi díjat nyert a TIME magazintól a nyelvtanuló-applikáció

2024. május 3. 19:59