A Huawei Kínában bemutatta legújabb csúcskategóriás okostelefon-szériáját

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 6. 20:26

A Huawei Kínában bemutatta legújabb zászlóshajó okostelefon-szériáját, a HUAWEI Mate 50 termékcsaládot. A HUAWEI Mate 50 és Mate 50 Pro készülékek a gyártó legfejlettebb technológiáit vonultatják fel, az új okostelefon-széria bemutatója várhatóan szeptember végén lesz Magyarországon.

A HUAWEI Mate 50 széria új kamerarendszerét a világon elsőként tíz fokozatú, változtatható rekesznyílással szerelték fel. Emellett a Mate 50 sorozatban debütál a gyártó új, saját XMAGE képalkotó rendszere, amely az iparág legjobb kamerás telefonjainak kifejlesztésében szerzett több éves tapasztalat eredménye. 

 

 

Az új sorozatban jelenik meg először a Huawei saját fejlesztésű, úgynevezett Kunlun üvege is, amely a készülékek törésálló képességét tízszeresére növeli. A megoldás a világ egyik vezető tanúsító szervezete, svájci SGS ötcsillagos törésálló tanúsítványával is rendelkezik. 

 

A Huawei Mate 50 és Mate 50 Pro okotelefonokat Snapdragon 8 Gen 1 chipkészlettel és 66 W-os gyorstöltéssel, illetve nagy kapacitású akkumulátorral szállítják. A szériát hazánkban várhatóan szeptember végén mutatja be a vállalat. 

Kulcsszavak: okostelefon Huawei

Mobiltelefon-készülék ROVAT TOVÁBBI HÍREI

Kínában már meg is jelent az Európába is érkező, hajlítható HONOR Magic V3

A HONOR egy pénteki nagyszabású rendezvényen jelentette be Sencsenben következő generációs hajlítható csúcskészülékeit, a HONOR Magic V3-at és a HONOR Magic Vs3-at.

2024. július 15. 19:44

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

ESET kiberfenyegetettségi jelentés: egyre gyakoribb a mesterséges intelligencia és a deepfake a támadásokban

2024. július 5. 09:55

A Schneider Electric a világ legfenntarthatóbb vállalata a TIME szerint

2024. július 4. 19:09

A legmodernebb digitális oktatási rendszert valósította meg a Delta Systems a Corvinus Egyetemen

2024. július 1. 12:59

Befektetőre talált a Megoldások a holnapért korábbi díjazottja

2024. június 25. 19:01