A K&H ismét díjazta a Trans-Sped munkáját!

forrás: Prím Online, 2022. szeptember 15. 20:27

Környezetvédelmi fenntarthatóság kategóriában a K&H díjazta a Trans-Sped munkáját. Az egyszer használatos csomagolástól mentes kiszállítást lehetővé tevő ZERO kiszállítás mellett több olyan működési mintát és kezdeményezést vezettek be a cégnél, amely a környezetileg fenntartható működést szolgálja, így érdemelte ki a díjat.

A K&H hetedik alkalommal hirdette meg a családi vállalatok kiválósági díjat magyarországi családi tulajdonban lévő vállalkozások számára azzal a céllal, hogy támogassa és elismerje azok hozzájárulását a magyar gazdasághoz és elkötelezettségét a társadalom iránt.

 

A Trans-Sped idén környezetvédelmi fenntarthatóság kategóriában nevezett. A pályázati anyagot a zsűri szakmai meglátásai és a pályázati kiírásban megadott értékelési szempontjai alapján díjazta.

 

A környezetvédelmi fenntarthatóság kategóriában azt mutatták be a vállalatok, hogy mennyire elkötelezettek a fenntarthatóság iránt: milyen tevékenységgel csökkentik a családi vállalatnál a környezetszennyezést és a természeti erőforrások felhasználását, hogyan járulnak hozzá ahhoz, hogy a helyi közösség, a társadalom tagjainak környezetét megóvják.

 

 

A Trans-Sped elhivatott a zöld e-kereskedelem iránt, ami értéket termel és gazdaságos működést tesz lehetővé. A saját fejlesztésű zöld megoldásaik egyedülálló, környezetbarát áruszállítást biztosítanak. A cég küldetésének tekinti a fenntartható logisztika érdekében tett lépések mielőbbi bevezetését. Ennek érdekében indította el ZERO szolgáltatását, amely csomagolásmentes kiszállítást biztosít. A piacon egyedülálló szolgáltatás először a nagytarcsai fulfillment központjukból tesz lehetővé csomagolásmentes kiszállítást egyre bővülő területen az e-kereskedelemben aktív partnereik számára. A szolgáltatás Budapesten, Pest megyében, a tatai, szolnoki régiókban elérhető, rövidesen pedig a debreceni régióban is elindítják.

 

A Trans-Sped ZERO kiszállítás környezetbarátabb áruszállítást tesz lehetővé. A szolgáltatás keretében az árukat a Trans-Sped saját flottája szállítja ki, zárható, többször használatos ládákban, teljesen csomagolóanyag-mentesen. Ezáltal nem csak a kiszállításhoz használt kartondoboz, de a térkitöltő anyagok hulladékától is mentesül az online rendelési és kiszállítási folyamat.

 

“Célunk az ügyfeleink logisztikai problémáinak feltérképezése és pontos megoldása mellett a környezet védelme és a fenntartható működés. A Trans-Spednél kiemelt célunk, hogy világszínvonalú logisztikai szolgáltatásokat fejlesszünk a magyar piacra, hogy a vállalatoknak ne kelljen többé minőségi kompromisszumokat kötni – mindezt környezetkímélő módon.” – mondta Fülöp Szabolcs, a Trans-Sped Csoport ügyvezetője.

Céginfó ROVAT TOVÁBBI HÍREI

2023-ban harmadjára ért el platina minősítést a Bridgestone

A Bridgestone EMEA (Európa, Közép-Kelet és Afrika régió) ismét megkapta a platina minősítést a neves fenntarthatósági értékelő platform, az EcoVadis által. A szervezet 2023-ban már a harmadik egymást követő alkalommal nyerte el az EcoVadis legmagasabb besorolását, amivel a Bridgestone EMEA az EcoVadis által világszerte 220 iparágban értékelt 130 000 vállalat legjobb 1 százalékba került.

2024. április 15. 16:21

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Itt a világ első, Swarovski kristályba ágyazott autós kijelzője

2024. április 10. 14:55

A csevegőprogramokat vizsgálta az NMHH

2024. április 2. 13:14

Megvannak az IAB 2023-as Legjobb szakdolgozat pályázatának nyertesei

2024. március 25. 15:50

A 2024-es év fordulópont lehet az IT munkaerőpiacon?

2024. március 20. 10:09