A Binance 1 milliárd dollár értékűre növelte biztonságos eszközalapját

forrás: Prím Online, 2022. november 19. 11:24

A felhasználók kriptoeszközeinek biztonsága érdekében egymilliárd dollár értékűre növelte az erre szolgáló alapját a Binance, a világ vezető blokklánc ökoszisztémája és kriptovaluta infrastruktúra szolgáltatója. A Binance az egymilliárd dolláros SAFU (Secure Asset Fund for Users – biztonságos eszközalap a felhasználók számára) révén iparági szinten is vezető szintű védelmet kínál a felhasználóinak.

A Binance 2018-ban hozta létre a SAFU-t vészhelyzeti biztonsági alapként, amely szélsőséges körülmények között védelmet nyújt a Binance-felhasználóknak. A Binance ígéretet tett arra, hogy folyamatosan figyelemmel kíséri az alapot annak érdekében, hogy az abban biztosított eszközök értéke révén kielégítő védelmet biztosíthasson a felhasználóknak. A felhasználók itt és itt tekinthetik meg azokat a tárcacímeket, ahol az alapokat tárolják.

 

"A mi felelősségünk, hogy megvédjük felhasználóinkat, miközben nemcsak a legjobb és legbiztonságosabb platformokat építjük fel, hanem megóvjuk őket a piac váratlan problémái esetén is. A biztonságos eszközalap működésével a felhasználóink nyugalmához és eszközeik biztonságához járulunk hozzá" – mondta Changpeng "CZ" Zhao.

 

A Binance társalapítója és vezérigazgatója a napokban Balin, a világ vezető gazdasági hatalmainak csúcstalálkozóján (Business 20) is a biztonság kiemelt fontosságát hangsúlyozta. "Az iparágban mindenkinek kötelessége a felhasználók védelme. Bízunk benne, hogy a szektorális szereplők képesek együttműködni az álláspontok összehangolása és a mostaninál szigorúbb szabványok felállítása érdekében. Tekintettel a közelmúlt turbulens eseményeire, a Binance nélkülözhetetlennek tartja az egységes irányelvek kidolgozását. Együttes fellépést kezdeményezünk más iparági szereplőkkel, hogy közös üzleti szabványokat alakítsunk ki. Az ágazat valamennyi kulcsszereplőjének növelnie kell az átláthatóságot, és szorosan együtt kell működnie a szabályozó hatóságokkal illetve a jogalkotókkal, hogy az iparágat még szilárdabbá tegyük” – hangsúlyozta Changpeng "CZ" Zhao.

Kulcsszavak: kriptovaluta Binance

Megoldás ROVAT TOVÁBBI HÍREI

10 éves a Craft Conference: Budapestre érkezik a Google, a Spotify és az OpenAI is

Ami a technológiai innovációnak a CES, az a szoftverfejlesztésnek a Craft – idén ünnepli tizedik születésnapját Közép-Európa legnagyobb IT szakmai konferenciája, amely évről évre többezer szakembert szólít Budapestre. A kétnapos Craft Conference igazi sztárparádéval várja az érdeklődőket május végén a Vasúttörténeti Park látványos díszletei között: érkeznek a Google, a Tesla, a Spotify, a Microsoft, az OpenAI és az Ebay szakértői, de a keynote előadók között szerepel majd a világ egyik legolvasottabb tech hírlevelét író Orosz Gergely is. A szakmai fesztiválon kiderül, hogyan lehet MI-eszközökkel vagy digitális csapattagokkal növelni a produktivitást, hogy tényleg a jövő sikerszakmája lesz-e az AI Engineer és hogy miért „ült le” kicsit az IT-piaci az utóbbi hónapokban.

2024. május 25. 12:30

Szintet léphet a mikrohálózatok fejlesztése, megérkezett BESS

Költséghatékony energiabeszerzés és -tárolás egyetlen megoldásban – ezt kínálja BESS, a Schneider Electric legújabb fejlesztése. A különleges berendezés újabb lökést adhat a mikrohálózatok kialakításának és támogatja az energiabiztonság megteremtését. 

2024. május 25. 10:43

Az ABB tovább bővíti energetikai portfólióját

Az ABB bejelentette, hogy megállapodást írt alá a Siemens Kínában működő szerelvény részlegének felvásárlásáról. Az akvizíció bővíti az ABB piaci jelenlétét, és kiegészíti regionális ügyfélkínálatát az okosépületek piaci szegmensében. 

2024. május 24. 19:29

Kövess minket a Facebookon!

Cikkgyűjtő

További fontos híreink

Utazási konferencia az Angyalok városában

Minden második magyar internetező volt már áldozata kibertámadásnak

2024. május 22. 14:37

XX. E-KERESKEDELMI KONFERENCIA BY SAMEDAY

2024. május 17. 14:47

Az IKEA Kreativ megérkezett Magyarországra

2024. május 15. 17:52

Továbbra is Christian Klein az SAP első embere

2024. május 7. 13:17